Biraz derdim var yardımcı olur musunuz?

Kısa süre önce işten çıkarıldım özel sektörde çalışıyordum maaşta anlaşamadık. Ve yaklaşık 2 haftadır evde oturuyorum hatta iş arıyordum buldum fakat adam işte kusursuz olmamı istedi bunun içinde yaklaşık 5 ay ücretsiz calismami istedi tabi ki kabul etmedim ama babam nolacak git diye tutturdu diğer işten aldığım maaşın yarısını da babama veriyordum bu yuzden pek birikimde yapamamıştım kalan son paramda ücretsiz e*şek gibi çalıştığım o iş yerinde bitti beni bu ahmakliga iten babamdi cebimde para kalmadı işe nasıl gidicem dediğimde bütün suçu üstüme yığdı nolur bırak kpss çalışayım atanirim eminim diyorum asla çalışmama izinvermiyor beni hep küçümsuyor ya kazanamazsan ne halt yapacaksın diyip duruyor bugünde tartıştık baya 1 yıl sadece musade et ders çalışayım atanamazsam yüzüme tükür evden kov istersen diyorum. Ama dünyayı sana dar ederim dercesine ya iş bul çalış ya defol der gibi yapıyor artık dayanacak gücüm kalmadı evleneyim diyorum ona da izin vermiyor sensiz naparim kızım diyor halbuki ki tek derdi eve para getirmem yoksa beni sevdiğini sanmıyorum çalışmadığım zaman yediğim lokmayı bile sayıyor ben napicam arkadaşlar kafam çok karışık babamın evinde yük gibiyim resmen ve istemeye gelenler oluyor direk hayır diyor bir erkek varhayatimda inanın beni ailemden daha çok sevip maddi anlamda daha çok destek oluyor.

Biraz derdim var yardımcı olur musunuz?