Mesajla konuşurken ya da sesli konuşurken çok seviyorum ama yan yana o sevgi kalmıyor sevebi neden her gün görmek istiyor ben evden /yurttan şu an üniversite de olduğum için kyk da kalıyorum ama brn görüşmek istemiyorum mesajla konuşuyorum sesli konuşuyorum hiç ama hiç boşlamam ama yan yana o ilgim sevgim kalmıyor gösteremiyor ama telefonda bebeğim gibi bakıyorum ilgileniyorum birde bu konuda çok kavgamız oluyor neden gelmek istemiyorsun diye ( gidiyorum bu hafta derslerim yoğundu ama yönde 4 kere görüşmüş olabiliriz) kız arkadaşımı da götürüyorum yanımda yani akşam oluyor o yüzden ben gittikten 30 dkk sonra falan geliyor ben çağırıyorum ama yanlız kalalım diyor eee zaten 30 dkk yalnızız ya ben ne yapmayalım
Kendine bak diyorum yapmıyor ne yapayım diyor dedim bana defil güvendiğin kendi erkeke arkadaşlarına sor diyorum onu da yapmıyor kaç hafta oldu ama hala bakmıyor kendisine
Kendine bak diyorum yapmıyor ne yapayım diyor dedim bana defil güvendiğin kendi erkeke arkadaşlarına sor diyorum onu da yapmıyor kaç hafta oldu ama hala bakmıyor kendisine
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bir ayrıl bakalım. ya da bir süre görüşme. neler hissedeceksin. Daha derin sorunlar var gibi geliyor bu durumun altında.
Nasıl yani
Ayrıl erkek arkadaşından diyorum. ne hissediyorsun anlamak net olmak için.
Anladım teşekkür ama ayrılırsan geri dönüşüm olmaz demişti bir ara bu arda kendisi 23 ben de bir 19 olmama az kadı işte yıldan dolayı ocakta 20 aramızda 4 yaş var.
Erkeklerin böyle konuşmalarını çok ciddiye almamanı öneririm. Daha yaşın gereği erkeklerin nasıl canlılar olduğunu tam kavrayamamış olman normal. Ama dediğin şeylere bir çözüm cevap arıyorsan daha ciddi kararlar almalısın.
Teşekkür ederim ciddi kararlar dediğiniz ayrılmak oluyor değil mi ( yani mesafeli davranmak ta olabilir)
sürekli ayrılık olmak zorunda değil. seni yanlış yönlendirmek istemem. çok az bilgi var bu soruda. karar vermek için yeterli değil. daha fazla bilgi gerekiyor.
Nasıl bir bilgi mesela
Bu bir terapi seansı gibi olur burada uzar gider. Senin cevap vermen gereken içsel sorular. Çocukluğundan başlar deneyimlerinle ilerler. Doğru tespitleri yapmak için bazen dışarıdan bir bakışa gerek duyulur. Burada anlatmak yorucu ve mahrem cevaplar gerekebilir. En iyisi biraz araştırma yapmanı benzer durumların kökenlerini tespit etmeni söyleyelim. Dilersen de bana yazabilirsin. Hemen cevap veremesemde kesin dönüş yaparım. mutluluklar :)
Sağolun teşekkür ederim iyi günler dilerim
Ayril o zmn sevmiyon demekki telde vakit geçirmek hosuna gidiyo
Bakmıyor kendisine?
Yani öz bakımdan bahsettim yanlış ifade etmiş olabilirim belki ama hani normal öz bakımdan kastettim nasıl düzeltebilirim onu sizce