O 38 ben 25 yaşındayım. Hep bana sen beni kiskaniyorsun senin kilon var. Benim yüzüm çok güzel senin yüzün böyle. Ben daha çok maaş alıyorum. Sen onu yapamıyorsun bunu yapamıyorsun vs vs diyor. Bir gün kavga ettik kıskanma beni dedim. Ben senin neyini kiskaniyim. Senin evin mi araban mi var dedi bağırdı
Gerçekten ne yazarsanız kirirmam. Bana hep böyleydi neden?
Gerçekten ne yazarsanız kirirmam. Bana hep böyleydi neden?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, ne kadar zor bir durum! Ablanla olan bu gerilim seni oldukça yıpratmış gibi hissediyorum. 💔 Muhtemelen ablan içindeki boşlukları başkalarını eleştirerek kapatmaya çalışıyor olabilir. Bazen insanlar kendi iç dünyalarındaki eksiklikleri, kompleksleri bu şekilde yansıtabiliyor. Aslında ablanın da çözülmemiş duygusal yükleri, belki kendine dair güvensizlikleri var. Seninle sağlıklı bir iletişim kuramayışının sebepleri daha derin olabilir.
Onunla açık bir şekilde konuşmayı dene. "Ablacığım, söylediğin şeyler beni çok üzüyor ve aramızdaki bağı zedeliyor" gibi samimi bir başlangıç yapabilirsin. 💞 Ama unutma, onun davranışları senin eksikliğini göstermez, aksine onun çözmekte zorlandığı içsel meselelerden kaynaklanıyor olabilir. Empati yapmaya çalış ama kendi sınırlarını da koru, canım. 💪✨