Ablam neden bunu yapıyor?

Arkadaşlar ben 7 haftalık hamileyim ve riskli bir hamilelik geçiriyorum düşük ilacı kullanıyorum. Ablam şehir dışında evli ve haftasonu için yanımıza geldi geldiğinde baya hastaydı sesi kısık öksürüyo vs. Ben yine de onla görüştüm o gece ailemde kaldım onunla sabah da eşim kahvaltıya geldi beraber kahvaltı yaptık eşim ablamın hasta olmasına rağmen beni sürekli öpmesinden rahatsız oldu ve şey dedi hastasın acaba biraz uzak mı dursan. Ablam bunu dedi diye kıyameti kopardı ağladı ben bulaştırmam ona diye eşim uzatmadı sonra kalktık. Ben giderken ablam yine ağladı benim de aklim kaldı aradan birkaç saat geçti annemi aradım yarin sabah bize kahvaltıya gelin dedim annem yok daha bugün görüştük zaten dedi gelmek istemedi ablam daha ağlıyo mu diye sordum ağladı ama onu sevdik sakinleştirdik dedi resmen beni hatalı bulduğunu ima edip telefonu hemen kapattı konuşmadı doğru düzgün benimle. Allah aşkına ben ne yaptım eşim de ne yaptı? Biz gittikten sonra annemi de bana karşı doldurmuş çok sinir oldum haksız mıyım bana destek olacağı yerde

Ablam neden bunu yapıyor?