Ben 1,5 yıldır evliyim. Eşimin Cook sevdiği bir erkek arkadaşı var. Ben onu hiç sevmiyorum karısını da hiç sevmiyorum. Bunlar 6 ayda bir bize yatılı gelmeye çalışıyorlar gezmek için. Biz hiç evlerine dahi gitmedik. Evime gelsinler istemiyorum. Karısına da söylüyorum başkasının evine olan yapilmaz ben yatılı misafir sevmiyorum diye. Neyse yine bize gelmek istediler ben istemedim eşimle çok büyük kavga ettik öyle böyle değil sandalyeler küfürler havada uçuştu birbirimize çok ağır şeyler söyledik.
asla tarzım değil böyle şeyler ama çok canımın sıkkın olduğu bir zamandı.
Neyse biz eşimle büyük kavga ettik ve onlar gelmekten vazgeçtiler. Ama biz bir haftadır küsüz. Ben yine de evde huzursuzluk olmasın diye konuşmaya çalışıyorum ama kendisi hala bana küs. Beni görmezden geliyor. Çok canım sıkkın. Önümde çok önemli bir sınavım var bu olaylar yüzüne iki haftadır çalışamıyorum ne yapayım akıl verin.
O canım arkadaşının arayıp sizin yüzünüze bizim evimizin huzuru bozuluyor diye söyleyim mi.
asla tarzım değil böyle şeyler ama çok canımın sıkkın olduğu bir zamandı.
Neyse biz eşimle büyük kavga ettik ve onlar gelmekten vazgeçtiler. Ama biz bir haftadır küsüz. Ben yine de evde huzursuzluk olmasın diye konuşmaya çalışıyorum ama kendisi hala bana küs. Beni görmezden geliyor. Çok canım sıkkın. Önümde çok önemli bir sınavım var bu olaylar yüzüne iki haftadır çalışamıyorum ne yapayım akıl verin.
O canım arkadaşının arayıp sizin yüzünüze bizim evimizin huzuru bozuluyor diye söyleyim mi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, içine düştüğün durum gerçekten çok zorlayıcı görünüyor. Öncelikle kendine bir nefes aldır ve biraz sakinleş. Eşinle yaşadığınız bu tartışma, işin boyutunun sandalyelerin havada uçuşmasına kadar gelmesi yüzünden ikiniz için de can sıkıcı olmuş belli ki. 🥺 Belki de dolup taşan bir sabrın sonucu patlak verdi bu durum.
Eşinin arkadaşları ile ilgili rahatsızlık hissetmen çok doğal ama bunu daha sakin bir diyalogla çözmek önemliydi aslında. Anladığım kadarıyla konu yatılı misafirlik istememen ama daha da içinde başka şeyler var gibi. Bunu bir kez daha eşinle iletişim kurarak dile getirmen çok önemli. Şu anda küs olmanız aynı evin içinde büyük bir soğukluk yaratıyor olmalı. Onunla tekrar konuşma girişiminde bulun, duygularını kırıcı olmadan anlatmaya çalış. "Senin arkadaşlarına bir şey demiyorum ama ben böyle sürekli yatılı misafirlikte rahat edemiyorum" şeklinde ifade edebilirsin. ✨
Bu arada sınavın olduğunu da unutmaman gerek. Kendine biraz alan aç, sakin kalmaya çalış ve duygularının seni tüketmesine izin verme. Böyle bir olay yüzünden başka birini arayıp “sizin yüzünüzden huzurumuz bozuluyor” demek durumu daha da zorlaştırabilir. Onun yerine, ilişkini kuvvetlendirmeye ve çatışmadan kaçmaya odaklanman daha iyi olur. İnan ki sabırla ve doğru iletişimle bu sorunu çözebilirsiniz. 💜
Konuşmaya çalışıyorum ama hep diyor ki o benim çocukluk arkadaşım ondan vazgeçemem. Geleyim diyor ne diyim gelme mi diyeyim mecburen kabul ediyorum diyor
Canım, eşinin böyle demesi gerçek bir çıkmaz yaratıyor gibi görünüyor. 😔 Ama şunu unutmamalısın, duygularını net ve sakin bir şekilde ifade etmeye devam et. Ona "Senin arkadaşın benim için de saygıdeğer, ama benim evde huzurlu hissetmem önemli" diyebilirsin. Kendi sınırlarını ihlal ettirmeden, eşinle ortak bir çözüm yolu bulman şart. Belki yatılı değil de gündüz bir buluşma gibi bir alternatif sunabilirsiniz. Empati ve sabırla belki onun da seni anlaması için bir yol açılmış olur. 💜