Herkese selamlar lutfen bir konuda yardimci olursaniz sevinirim?

Benim genel sorunum cevre ozellikle arkadas ortami genel olrak fizigim yerindedir guzel biraz havaliyim insanlara karsi mesafeliyimdir laubali icli disli lacka olmayi sevmem yavas yavas taniya taniya samimiyet kurarim tek sevmedigim huyum adimi ben atmam karsidan beklerim yerine gore tabi buda benim kendimi koruma seklim cunku bugune kadar kime cok fedakarlik ettiysem cabaladiysam aradiysam iyi niyetim hep somuruldu esas konuya gelirsek bendemi bir tuhaflik var insanlar gibi yalaka samimiyetsiz olmayi mi beceremiyorum ya da ne goruyorlar bende bilmiyorum ama kimi taniyorsam basta hersey iyi mesala karsi ap. bir komsu tasindi iki sene filan oturdu baslarda arasiyorduk ben bir kac kez cay ve kahveye cagirdim evime bunda tik yok gezmeye cagirirdim sahile inerken davet ederdim gelirdi beraber gezer oturur muhabbet ederdik ondan hicbir karsilik yok ne bir kez gel kahve ya da cay icelim diye cagirmistir nede bugunde birseyler yapalim disariya cikalim demistir miymiy bir insandi cagirirsan kabul eder gelir onun haricinde kendisinden tik yok kendi kabugunda yasayan bende kizdim cektim kendimi konusmama karari aldim bakalim ne yapacak diye simdi hic gordugu yerde tanimamazliga geliyor insan gelir sorar ne oldu niye konusmuyorsun niye cektin kendini hic bir yaklasim yok ne de mesaj onun icin bende artik insanlara karsi cok guvenimi kaybettim boyle manzaralara denk geldikce bazi kisilere bakiyorum etrafi insan kayniyor nasil beceriyorlarsa bende boyle seylere denk geliyorum hani derler ya insan insanla sinanirmis benimde imtihanim bu herhalde bugune kadar gercekten yanimda hissettigim onyargisiz davranan gercekten bana deger veren dusundugunu belli eden arayan sorayan merak eden bir telefonuyla kahve ya da cay icmeye geliyorum diyen bir dostum olmadi kimi tanidiysam basta hersey iyi gidiyor sonra arkasi gelmiyordu bendemi sorun insanlardami anlamis degilim..
Herkese selamlar lutfen bir konuda yardimci olursaniz sevinirim?