Yolda yürüdüğünüz zaman arkanızdan gelen biri giyim tarzınız hakkında ağır hakaretlerde bulunsa ne yaparsınız?

Arkadaşlar ilk defa başıma böyle bir şey geldi, ben dört dörtlük biri değilim nefsim yettiği kadar da örtünürüm önce bunu da söyleyeyim. Çarşaflı peçeli kadınlar şiddet görüyor diye acırdım, ancak bazısı gerçekten hakediyormuş onu gördüm. Kadın arkamdan bağıra bağıra başı kapalı kıçı açık dedi halbuki gayet normal bir şekilde kapalı üstüm yanındaki uyardı ama yok biz sustukça bunlar azıyor gibi bir şeyler dedi kan beynime sıçradı aniden döndüm arkamı önüne geçip gözlerine baktım yanında çocuğu vardı önlerini kestim hadi birde gözlerime bakarak söyle dercesine sustu kaçtı gitti. Yani annemle bir günümü rezil etti az zeka olsa g. zekalı olacak tipleme. Hayır ben sana o tipinle yahudi gibi geziyorsun desem suçlu ben olucam.

Güncellemeler
1 yıl
Bilmeyenler için islamiyette çarşaf yoktur, yahudiler giyer. 2. Abdülhamid döneminde de yasaklamıştır.
Yolda yürüdüğünüz zaman arkanızdan gelen biri giyim tarzınız hakkında ağır hakaretlerde bulunsa ne yaparsınız?