öncelikle görsel temsili ama giyinme tarzım böyle.. dekolte seviyorum ama teşhir gibi değil. kendime yakıştırıyorum. bir arkadaşım var, okuldan arkadaşım. aramız baya samimi ama bana hakaret edip duruyor açık giyindiğim zaman.. ben de bunu hep düşünüp kendimi psikolojik olarak eksiye çekiyorum. öneriniz ne?
Hayır, edilmez. Sürekli sorun olur.-
Seni düşündüğü için yapıyordur, arkadaşlık edilir.
Rahatsız olduğunu söyleyip arkadaşlık et.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Açık giyindiğiniz için hakaret eden biriyle arkadaşlık yapılır mı?
her bireyin kendi değerlerine ve tercihlerine bağlıdır. Bazı insanlar, açık giyindikleri için kendilerine hakaret eden biriyle arkadaşlık yapmayı uygun bulmayabilir. Bu, kişinin kendi değerini ve saygınlığını korumak için bir gereklilik olabilir. Diğerleri ise, kişinin giyim tarzının arkadaşlık için önemli olmadığını düşünebilir ve bu tür bir davranışı görmezden gelmeyi tercih edebilir. Açık giyinmek, kişinin kendi bedenini ve cinselliğini ifade etmenin bir yoludur. Bu, kişinin özgür iradesinin bir ifadesidir ve başkalarının yargılamasına veya hakaretlerine maruz kalmamalıdır. Birinin açık giyinmesi, onun ahlaksız veya saygısız olduğu anlamına gelmez. Açık giyindiğiniz için size hakaret eden biriyle arkadaşlık yapmaya karar verirseniz, bu ilişkinin sizin için zararlı olup olmadığını dikkatlice düşünmelisiniz. Bu tür bir davranış, kişinin özgüvenini ve öz saygısını zedeleyebilir. Ayrıca, kişinin kendini güvensiz ve değersiz hissetmesine neden olabilir. Eğer bu tür bir ilişki sizin için zararlı olduğunu düşünüyorsanız, onu sonlandırmak en iyisidir. Başkalarıyla arkadaşlık kurarken, kendi değerinizi ve saygınızı korumanız önemlidir.
Hanımefendi hayat sizin hayatınız kimse size diliyle B. K atamaz, gençsiniz ve güzelsiniz tabiki giyineceksin fakat aşırı müstehcen giyinmeniz toplumda polemik oluşturabilir.
Arkadaşınıza gelirsek bence samimiyeti kesin bakın ben öyle yaptım şu an kafam rahat bende eşcinsel biriyim ve arkadaşım aşırı dalga geçiyordu benimle, bir gün telefonunu engelledim yüzüne bile bakmadım eşşek gibi kapıma gelip yalvardı barışalım diye kendisi bayandı ve çocukluk arkadaşıydık şimdi diyormuş anneme özkanın sesini bile özledim benimle kavga ederdi sürekli o günlere dönelim falan filan ama ben kendimi ezdirmeye izin vermem, kimseye muhtaçlıgımız yok hepimiz tekiz bu dünyada salla gitsin boş ver
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Yani bu bana göre teşhir seviyesinde. Eğer arkadaşın da benim gibi düşünüyorsa rahatsız olup hakaret ediyordur. Hakaret etmesi yanlış ve bunu durdurur mu bilmiyorum. Eğer onu arkadaşın olarak seviyorsan sınırlarını söyle ve bir daha hakaret etmemesini iste. Yaparsa arkadaşlığınızı bitirirsiniz. Direkt olarak sonlandırmanız da mümkün, size kalmış.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Edilmez onunla arkadaşlığı kes seni sevip sana saygı duymuyor. 2 yıl önce açıldım tam 10 yıldır açıktım. Açık hiçbir arkadaşıma tek kelime etmedim. İstediği gibi giyinirler hatta çok hoşuma giderdi giyimleri. Kendileri bilir neyi yakıştırırsa onu giyerler.
Kusura bakma arkadas arkadasligini bilmedigi sürece bende insanligimi göstermem Kendisi benim iyiligimi istiyorsa Bunu kalp kirmadan da yapa bilir Hakaret etmeye ne gerek var Ben olsam o arkadasin yuzune dahi bakmam boş ver takma. kafana Rabbim bir insani hayatindan uzaklastiriuorsa onlarin arkasindan git diye degiL Seni korudugu icin yapiyordur Ne bir erkek ne bir kadin hakarette dahi bulunsa affetmem insaNlar konusarak anlasir Hayvanlarda koklasarak
Çıplaklıktan nefret ediyorum dahası tiksiniyorum bu şekildeki giyimi çıplak olarak görüyorum ve itici buluyorum ama ağzımı açıp da birisine bir şey söyleme hakkını kendimde bulmuyorum sadece tavsiye olarak çıplakta keramet yok Adam gibi Giyinin der yoluma bakarım
Giyinişime kimse karışamaz kimse tek bir söz bile edemez. Yeri geliyor bazı kıyafetlerime akraba sıfatı altındaki tanıdıklarım laf ediyor ben onları susturuyorum karıştırtmıyorum. Benim hayatımda olmasını kendi seçtiğim bir insan hiç karışamaz , karıştığı an da güle güle derim. hakaret etmek, yargılamak kimin haddineymiş? direkt çıkart hayatından aşkımm
Arkadaşlık yapılmaz. Açık giyinmek hakarete uğrayacağımız anlamına gelmiyor ! Bende açık giyiniyorum ama beğendiğim için giyiniyorum kimse bana bu yüzden hakaret edemez. Tıpkı sanada edemeyecekleri gibi. Sana böyle bir şeyde hakaret eden birisi samimi arkadaşın olamaz. Arkadaşlığını bitir bence tekrar hakaret ederse sende ona et.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sen teşhircilik için yapmıyorsundur ama yerinde giyilmeyen dekolte teşhirciliğe girer. Ortamına uygun giyinirsen daha saygın bir yerin olur toplumun gözünde. Çoğu erkek bacakların göğüslerin açıkken odaklanıp senin fikirlerini dinletemez, duygularını hissedemez, çünkü hormonları ile mücadele etmek zorunda kalıyor. Ama ne olursa olsun vücut senin, karar sana ait. Arkadaşını uyar, devam ederse de dünyadaki tek arkadaş değil ama haklı olabilir mi diye yine de düşmeni tavsiye ederim
Bu açıklık değil çıplaklık nerde kaldı kılık kıyafet kanunu sen olsan anneni arkadaslarina bu şekilde tanıyabilir misin ki seni tanitsinlar geleceğin annesi diye
Soru daki fotoğrafı açıklamanı okumadan sana ait olduğunu sanan insanlar var. İşte neden gelişmiyoruz örneği. Yargılamadan önce okuyun.
Arkadaşın seni kıskandığı ve senin gibi olmak istediği için kıyafetinden vuruyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Anıtkabir de şöyle poz veren kızlara sinir oluyorum. Mustafa Kemal Atatürk siz öyle giyinin ve gidin sonra barlarda sevişin diye savaşmadi. Şehitlerimiz aklıma geliyor üzülüyorum. Böyle diyince solcu feminist kızlar hemen kadın düşmanı ilan ediyorlar. Sonra gidiyorlar barlarda o nefret ettikleri erkeklerin altında yatıyorlar. Kaç kere şahit oldum. Yazık. Bende artık solcu feministlerle takılıyorum tek gecelik. Evleneceğim kadın aile terbiyesi görmüş milliyetçi Türkçü kadındır.
Erkek mi kız mı bilmiyorum ama kızsa senin iyiliğini istiyordur biraz abartmadan etmiştir uyar arkadaşlığa devam et, erkekse neden böyle demiş anlamadım acaba senden hoşlandığı için kıskanıyor mu yoksa biri laf atarsa savunamaz diye korkuyor mu çözemedim ama sen hakaret etmemesini iste arkadaşlığa devam et
Rahatsız olduğunu söyle öyle birisiyle kendisini düzeltmezse ilişki surdurmezdim. Herkes istediği gibi giyinir kendisini nasıl begeniyorsa öyle giyinir ona mi kaldı senin giyim tarzın
Arkadaşın sevgilin ailen özellikle seni uyarması gereken konuda uyarıp korumalı kısıtlamamalı ülkede açık giyim yasak değil sende seviyosun ortada sorun yok
Özellikle bakıyorum Hristiyan Avrupa ülkelerinin vatandaşları bizim Türk kadınlardan daha kapalı bizimkiler yatak kıyafeti ile gezmeyi özgürlük sanıyor fazla da samimi olmuyorum
Ahahahahd Avrupa'yı öyle mi saniyorsunuz cidden? Orada kimse kimseye karışmıyor çünkü. Bizim ülkede herkes hem abaza hemde insanlara karışır türden iğrenç kişilerle dolu. Buna inat olabildiğince de açık giyiniyorlar gayet de iyi yapıyorlar hepsi yobaz olanlarin sucu. Herkes giyinir istedigini bu size kalmadi.
Seni uyarabilir de hakaret edemez. Uyar, hala devam ederse arkadaşlığını kes.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Seni kıskandığı kesin bu yüzden senin giymeni istemiyor, rahatsız oluyor. Bence direk arkadaşlığını bitirmelisin. Seni aşağı çeken insanlardan uzak dur
Arkadasim bu teshirdir bu dekolte degil direkt soyun aga yaaa ne bez kapatmissin öyle üstünü
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sadece uyarabilir ama hakaret başka bir boyut. Kimiside çekemediğinden yapıyor. Gerçekten dostun ise sadece bir iki şey için yani bununla olmadı biraz daha usturuplu diyebilir. Ama hakaret olmaz.
Fikrini belirtebilir tabiki çok açık giyiniyorsun biraz daha düzgün şeyler giy vs gibisinden ama hakaret edemez. Size hakaret eden kişileri hayatınızdan çıkarın.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
resimdeki temsil olan zaten teşhir, sen aynı ölüçülerde bir erkek giyse görmem ister miydin?
giyinilecek göre hakaret edilmesini bırak bi insana edeb kişinin psikolojisi iyi değil bence ama sağdaki fotoğrafı bence kaldır orada öpücük atılması saygısızca bulurum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Açık giydiği icin * arakadaşla arkadaşlık yapıyorsunuz da uyaranla nedene olmasın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
açık giyinerek neyi kanıtlamaya calışıyorsun onu düşün bence hakaret de ederler saygıda duymazlar şaşırma yani vucuduyla önplana cıkmaya calısan bırıne kım saygı duyar
Anıtkabir de böyle giyinirler bir de. Sonra giderler nefret ettikleri o karşıt görüşlü erkeklerle sevişirler barda. Klasik solcu feminist kafa :) Atatürk'ü sadece 29 ekimde 10 Kasım'da akıllarına gelir:)
@ben_benimmm doğru diyorsun aga. Zaten bu insanlar ben kendim için giyiniyorum diye kendilerini kandırıyorlar. Göğsünü en belli eden kıyafeti giymesinin nedeni bariz bence