Gizli Üye(36-45)11 ayFakir olmak önemli değil her şey geçici çünkü bu bedenin bile ayrıca benzeri ekran görüntüsünü bende yaparım. Bu seni zengin yapmaz sadece eğlenen biri bile olabilirsin bu ekran görüntüsüyle
02 Yorumla
Soran11 ayİstediğin şekilde kanıtlarım😅
Cevap sahibi11 aySenin paran varsa bana bir faydası olmayacak sonuçta
Yapay Zeka Cevapladı
Fakirlik bir insanın sadece maddi durumuyla ilgili değil, aynı zamanda duygusal, sosyal ve hatta zihinsel bir durumu da olabilir. Ama şunu unutma, asıl zenginlik bazen gönüldedir! 😊 Maddi durum kişinin hayat standartlarını etkilerken manevi değerler, dostluklar ve küçük mutluluklar da hayatın temel taşlarıdır. Umarım her zaman iç huzurun ve sevgin bol olur ❤️. Unutma, paraya hükmeden kişi, asıl kazanan kişidir 🌟.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
11 ayZor ama idare ediyoruz bir şekilde mdkdlddlda
111 Yorumla
Soran11 ayÖğrenci misin öğrenicysen gerçekten sıkıntılı
- 11 ay
Maalesef
Soran11 ayHangi bölüm
- 11 ay
Nurdan kendim hakkında bilgi vermeyi tercih etmiyorum
- 11 ay
Burdan*
Soran11 ayPeki yalnızca bende burdan konuşabilirim.
Soran11 ayAma umarım başarılı birir olursun hem kendine hemde çevrende faydalıda olursun dostum iyi günler
- 11 ay
Teşekkür ederimm
Soran11 ayTürkçem şaka mı ahhshagsa rica ederim
- 11 ay
Hahaha ben anladım ya sıkıntı yok mxmxxdl
Soran11 ay❤️🫠
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
11 ayFena değil de sfxgds neden zengin olduğunu kanıtlama gereği duyuyorsun? 😄
Ben çok zengin gördüm alçak gönüllü, sadelikten yana.. gelmiş burada diretiyorsunn 2 kattlığğhh evim 2 arabammğğ varrr Allah daha çok versin hahshsh😂010 Yorumla
Soran11 ayİnsanlar abartıyor😅 ben alçak gönülü biri değilim. De onlar benle kendini yarıştırıyor geri çekilmek saçmalık olur. Hemde eğlenceli😅
- 11 ay
Abicim kimse kendini seninle yarıştırmıyor kafanda kurma şansın olabilir mi acaba shsh? Bak hazır paran varken psikoloğa randevu al 😂
Soran11 ayMantıklı bir yorumun vardı ama sonda sende batırdın gözlerin ya görmüyor ya da beynin yeterince iyi çalışmıyor
- 11 ay
Hahahha en zengin sensin şampiyon da vallahi haklıyım ben😂 kimsenin umrunda değil ki cebinde ne kadar para var ve 45 min manata burada anca 1 odalı ev alınır😅 dhshsjs ne diyim ki sana şimcikk
Soran11 ayÖnemli olan paranın şuanlık ne aldığı değil genç yaştayken bildiğin mesleklten para kazanmak
- 11 ay
Başarılar ozaman sjsjd
Soran11 aySizede başarılar ama müsaitseniz bir nörolojiye gidin çünkü beyin ölümünün 2. evresini de tamamlamışsınız.
- 11 ay
Benim önerimi de dikkate almayı unutma abla tavsiyesi sjejdjd
Soran11 ayTeşeekkür ederim abla. 3 evreye girdin he yine iyisinn😅👍
- 11 ay
Hahaha aynen ondan 😄
Fakirlik mı yiyecek aşının olmaması
Bişey alacaksın paran yok alamıyorsun elin ayağın bağlı öyle bişey
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gene fakfakir gelmiş elindeki bir şeyi satmış borçları kapatmadan söyle resmini paylaşayımda belki iki kız düşürürürüm diye eziklik peşinde 😂
06 Yorumla
Soran11 ayDedi 35 yaşındaki selami bakkal.
Soran11 ayPara için anamı niye pazarlayayım fakir olduğun gibi s@laksın da iş yaparım paramı alırım. Senin gibi anamı açık artırmaya koymam ben
Soran11 ayDayı sen ne diyon ya gerçekten. Sana zamanımı harcamayacağım.
Şöyle bir his
01 Yorumla
Soran11 ay🤕 geçmiş olsun
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayBu kadar para ile zengin olduğunu düşünmen ne hoş ahsjsjdjdjdkdjfjdkdk Allah şükürünü artırsın.
016 Yorumla
Soran11 ayEvimiz 2 katlı 2 arabamız var ve bende mühendisim hesabımdaki parada 860 bin daha yaşım 24 bile değil fakir mi olmuş oluyorum yani🙄
Dedi torosu bile olmayan hanımefendi- 11 ay
Özel jetin yoksa zenginim deme.
Soran11 ay37 yaşındasın ama okumada problemin var zenginim demedim ki fakkirlik nasıl bir duygu dedim.
Soran11 aySenin gibi daha calculus ve iststisik bilmeyen cahillere laf yetişitiryorum
Soran11 ayGir biraz eşitsizlik denklemi çözde sonra gel türkçe işe yaramamış ya da önerme çöz
- 11 ay
Fakirliği bilmiyorum nasıl bir şey diyebilmen için özel jetin olacak kadar zengin olman gerekir. Çekilebilirsin.
Soran11 ayBen yapay zeka doktoralığına hazırlanıyorum sana o zaman şunu diyryim bir startup kurursam adımı görürsende kim olduğumu bilemezsin.
- 11 ay
@Barbiemiyimneyim çok fenasın yaaaa. Son sözcüğün bitirdi beni, yoktun bi ara.
Görgü? - 11 ay
@proboyman tanışıyor muyduk?
- 11 ay
@proboyman mazoşist misin? Seni benzetmem niye hoşuna gitti o kadar ajajsjsjdjdkfkfkf
Soran11 ayKral rica etsem özelden yazar mısın buna bunun gibi 0<beyinlilerin yorumunu görmek istemem
- 11 ay
Sayın, SORAN pardon,
Gizliden yazılmıyor,
Çıkmam lazım,
@Barbiemiyimneyim bayılıyorum kız senin atar yapmana :)
Soran11 ayNeyse önemli değil siz konuşun o zaman. Ama dikkatli ol kral ilerlerlerse beyin nöronlarında kalıcı hasara yer açtırabilir
- 11 ay
Soran11 ayEvet. 37 yaşındaki teyze
Bu parayla istedigim araba alınmaz ev diyecegim bırak evi ahır bile alınmaz sen düşün zenginligini😅😅
011 Yorumla
Soran11 aySendeki para ile kadayıf bile alınmaz. Onu napcazz😅
Soran11 ayİstediğin evi baban alabiliyor mu😅
Soran11 ayİstediğin araba toros sa doğrudur hayırlı sürüşler
Soran11 ayBabanın araba alması kendi bütçesine zarardır
Soran11 ayPeki teşekkür ederim iyi sürüşler bana laf düşmez herkes emeğinin karşılığını alsın. Benim emeğimin karşılığı bunlar bu yaşta
Soran11 aySanada atatürke selamlar saygılar.
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
11 ayBabasının çalarak elde ettiği parayla böyle ve gizliden hava atmak dışında ne vasfın var acaba
01 Yorumla
Soran11 ayHayatım güzel geçiyor ve hoşuma gidiyoe😅
Aile & Toplum konusunda 939 cevap paylaştı. Görgüsüzlükten daha iyi. Halinden utan m k kardeşim
013 Yorumla
Soran11 ayHajajauauajajahahajaahahhaahahahha😅🤣🤣🤣🤣😅😅😅😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Soran11 aySanki kazık çaktım
Soran11 ayOhhh 1 bardak soğuk su da içtimm
Soran11 ayParamla seni satın alırım
Soran11 ayAma para edermisin bilmem
Soran11 ayDeğerin ne kaadar 20 tl var mı
Soran11 ayBabana desem der al beleş götür
Soran11 ayPuhahahaahahahahahhaha
11 ayBununla zengin olmuyorsun bilader bu devirde ayıktırayım :D
010 Yorumla
Soran11 ayHocam zaten zenginim demedim ki🤦♂️
- 11 ay
Fakir diye nitelemek niye o zaman kendini mi tatmin ediyosun :D
Soran11 ayYo normal bir soru bu kadar anlam atfetmemek lazım
- 11 ay
Bunu bir çok kişinin elinde olmadığını bilerek soruyorsun bilader, küçümsemeni mi normalleştireyim?
Soran11 ayBunu herkes yapıyor ve bu normal bir şey.
Soran11 ayÇalışan istediği gibi yerde harcarda görgüsüzlükte yaparda
- 11 ay
Bende sana ana avrat düz mü gideyim sonuçta herkes yapıyor diyerek... Görgüsüzlüğü de geç sen düpedüz cahilsin.
Soran11 ayCahilliğim bende kalır ben soru sordum ve herkes istediği şekilde yorum yapar benimle şahsi bir derdin yok olursa da burdan konuşmayız zaten.
- 11 ay
Zaten burada soru sorabiliyor olmasan iletişim kurma ihtimalimiz zaman kaybı olur. Allah hidayet versin.
Soran11 ayBence de son yorumundan sonra seni tebrik ettim.
Şu TR'de dilenciler bile fakir değil kimse bilmiyor. Başka ülkeye gidip sorsana.
01 Yorumla
Soran11 ayTamam kızma hahshahssa
- Aile & Toplum konusunda 478 cevap paylaştı.
11 ayŞaka mısın ya bi insan bu kadar görgüsüz olamaz hadi hesaptaki parada harbi para olsa
025 Yorumla
Soran11 ayDedi ve 20 tl si ile 2 ekmek alıp çikokata gözü kaldı
- 11 ay
Çok yazık hesabındaki şu parayla zengin olduğunu düşünmen çok daha vahim hukuk öğrencisiyim malımın lafını yapmaya hiç girmiyorum çünkü düşünmedim bile 20tlde gözüm kalmıyor belliki senin kalmış senaryo bile kurmuşsun
Soran11 ayHukuksan daha vahim çünkü sen yks sınavına hazırlanırken okuma sorunun oluşmuş dikkat et mesleğinde ciddi sorunlara yol açar zenginim demedim fakirlik nasıl bir duygu dedim. Ve bende bilgisayar mühendisi yapay zeka doktora öğrenciyim yani paralar bizde dolarla alınır. Ağır calculus ve istatistik derslerini biraz görseydin keşke de hayata faydasını öğrenirdin.
- 11 ay
Kime ne anlatıyorsun şuraya o paranın ssini alıp atman bile görgüsüz olduğunun kanıtı meslek sahini olmuşsun ama adam akıllı biri olamamışsın başarılar diliyorum hayatında
Soran11 ayBenim karekterimi sen sorgulamayzsın kimse benim ahlakımıda sorguluyamaz. Ben istediğimi atarım kimseye bir uygunsuzluğum yok en iyisi sen hukum okuma insanların neye hakları olduğunu tarafsız yorumlayacak eleştirel beyine ihtiyacın var senin oda sende yok
- 11 ay
Yaptığım yanıt birilerinin çok zoruna gitmiş belliki senin karakterinde ahlakında beni ilgilendirmiyor ben ne gördüysem onu söylerim ayrıca hukuk okumam veya bu işi yapıcak olmam şu an yargı masasında ya da mahkemede olduğumuz anlamına gelmez hayatımın her alınına dahil edicek değilim dimi bu aradaki farkı kavrayabilirsen ne ala ama sanmıyorum ayrıca uzatmak istemiyorum
Soran11 ayMeslek benimsenir. Ve zaten hukukçularada ihityaç kalmayacak 10 sene sonra yaptığımız genel zekalarla işsiz kalacaksınız zaten o zaman beni bul sen.
- 11 ay
görende beni düşünüyorsun sanıcak işsiz kalırsamda ben kalıyorum elbet bulunur bi çözüm seni buluncada rahat rahat ben demiştim demeni sağlamam merak etme
Soran11 aySana laf attığım yok ama sen bana laf attığın için bende söylemek zorunda kaldım. üniversiteye gittiğinde kitap okudukça daha iyi anlarsın neyse senin gibiler işsiz kalacak. Hayat boş insanları sevmez
- 11 ay
Sana laf atma sebebim gerçekten düşüncesiz bi insan olup burada o paranla egonu tatmin etmeye çalışıyor olman üniversitede kitabımı okudukça da bişeyler kafamda dahada netleşiyor ve yolumu daha kolay buluyorum işsiz kalmayacağıma ben eminim ama olurda kalırsamda yapıcak bişey yok ayrıca hayat görgüsüz insanlarıda sevmez
Soran11 ayBak dostum bu hayatın doğasında olan bir unsur. Kimse kimseye karışamaz insanlar parasıyla sana zarar vermedikçe isterlerse kendine monte ederler bunda kimsenin diyeceği bir söz olamaz sende çalışıp kazanır harcarsın görgüszülük yapanda yapı verir. Benim sana bir zararım yok. Ama senin zoruna gidiyorsa burada bana kinlenmene gerek te yok.
Soran11 aySenin veya başka birinin fakir veya zengin olmasında benim katkım yok herkes kaazandığı ile yaşayıp eğlenir.
- 11 ay
Ben sana kinlenmiyorum ki sormuşsun bende okuduğum yanıta göre yanıt verdim biraz duygularımıda katmışım işin içine zaten o da normal senin paranın hesabını yapmıyorum dediğim gibi sadece düşüncelerimi söyledim
Soran11 ayDüşüncene ve yorumuna saygı duyarım orada sorun yok zaten ama sen yoğun bir duygu kattığın zaman ve bana laf soktuğun zaman bu seni doğru düşünceli biri yapmaz. Düşüncelerinle sana bir zararı olmayan insanları ayırt etmeyi bil
- 11 ay
Çokta bişey demedim görgüsüzsün dedim sende karşılık olarak 20tlye gözü kalıcak kadar fakirsin tarzı bişey dedin sonrasında da zaten ben uzatmak istemedim benimde kimseye zararım yok düşünceleriminde zararı olacağını sanmıyorum
Soran11 ayPeki hanımefendi kusura bakmayın iyi günler mesleki hayatınızda çok çook başarılar diliyorum
- 11 ay
teşekkür ederim beyefendi işsiz kalırsam o kadar dillendirdiniz ben size sorarım başarılar
Soran11 ayDünyada özellikle beyaz yaka yapılan ilşlerin çoğunda işsiz kalma soeunu olacak. Kensini yapay zeka ile yakın tutarsan işsiz kalmazsın.
Soran11 ayÇoğu ülkede insanlar yapay zeka yüzünden işsiz kalanları ne yapacağını konuşuyor.
- 11 ay
Bi 10 sene falan düzen aynı kalsa yeter bana sonrasını zamanı gelince düşünürüm ya
Soran11 ayYani 10 sene zor dayanbilir😅 yapay zeka öngürelemez bir hızlı gelişiyor kendini sağlamlaştır.
- 11 ay
Güzel diyorsunda acaba dahada nasıl sağlamlaştırabilirim kendimi hayır diplomaya uğraşıyorum daha napiyim bi işmin başına geçiyim hevesimi alıyım sonra yapsınlar napıyolarsa😔
Soran11 aySizi anlıyorum ama öyle bir teknolojik devrim çıktı ki dünya şuanda bir krize doğru gidiyor bu alandaki insanlar çok hızlı zenginleşecek çünkü devir bu alana kayıyor endişlenmene çok gerek yok mesleğini eline aldığında yapay zeka ile bu alanı iyi kullanmaya bak.
- 11 ay
ürkütüyorsun beni aklima kötü düsünceler sokma lütfen bi de bana diyordun kötü düşünüyorsun diye ahakdj
Soran11 ayHauatın gerçekleri bunlar bizim gibi mühendislerin yapmayı amaçladığı şey zaten bu aslında kendimizii para kazandırıp çoğu kişiyi işsiz bıracak teknllojiyi yapmak
11 ayZaman sonra gerçekten ne yapmak istediğini falan unutuyorsun. Değişik bir duygu
02 Yorumla
Soran11 ayEvet ama gerçekten çok çalışmak lazım. Hem maddi hhemde manevi duygular için
- 11 ay
Bir kuralı yok o yüzden hepsi mümkün
Gizli Üye(18-24)11 aybenimde hesabımda 3 4 milyon falan oluyor bazen ama onlar yapılan inşaat asansör gelirleri hepsini çıkınca fazla kalmıyor mesele buysa
01 Yorumla
Soran11 ayDoğrudur pekk bilmem o alanları
11 ayAllah daha çok versin çalışıp kazanmışsın
12 Yorumla
Soran11 ayİşte adam gibi yorum görün be teşekkür ederim umarım sizinde günleriniz iyi olur
- 11 ay
Teşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)11 ayMalına güvenme bir kıvılcım yeter , güzelliğine güvenme bir sivilce yeter...
02 Yorumla
Soran11 ay1900 lardan kaalma bir teyze daha
Cevap sahibi11 aydilerim 1 kuruşa muhtaç olursun
Gizli Üye(18-24)11 ayzor bence trafikte yanımdan geçen arabalara baktıkça üzülüyorum
03 Yorumla
Soran11 ayYaa nedeen
Cevap sahibi11 aydöküntü hepsi
Soran11 ayDoğruu
11 ayÇikolatalı muzlu vs puding paketini açınca kapağını yala anlarsın.
02 Yorumla
Soran11 ayIsmarlayayım bir tane
- 11 ay
vallaha mı la?
Bilmiyorum yaşamadım. Sende abartma ama komik duruma düşmüşsün
022 Yorumla
Soran11 ayAma herkes mesela vücudunu atıyor orassını burasını atıyor yani bende bunu attım ne yani bu kadar ağır lafa gerek var mı ki
- 11 ay
Hakaret etmedim abartma sende. Orasını burasını atan ahlak yoksunlarıyla kendini mukayese ediyosan senin sorunun o da
Soran11 ayİstediğim şeyi gönderebilirim kimse benim ne yapacağıma karışamaz.
- 11 ay
Sana karışan mı oldu. Bi görüş atıyorsan yorumlara da hazır olacaksın. Eleştiri kaldıramıyorsan görüş paylaşma
Soran11 ayHahahaha iyi kin kaptın knk
Soran11 ayBenim parasal olarak iyi olmama size neden batsın ki anlamıyorum?
- 11 ay
Tanımadığım birine niye kinleneyim. Olayları abartma seviyen tuhaf
- 11 ay
Algın da sorun mu var. Bizene parandan. Yorumlar sana batmış
Soran11 aySana yorum yazmaya değmez knk yaşın nasıl 24 anlamadım herhalde hiç paragraf sorusu çözmeden üni sınavında veya etkili olmadı sende
- 11 ay
Tamam sensin pick me. Çok uzattın boş yapma. Sen çözmüşsün de boş çözmüşsün belliki
Soran11 ayBen bilgisayar mühendisi oldum 😅 boşuna da çözmemişim benim işim okuma veya yaazı değil matematik.
- 11 ay
Ne olduğun beni ilgilendirmiyor
Soran11 ayE tamam da ne boş yapıyorsun parayı gören geliyor hahshashha
- 11 ay
Boş sensin. Uzatma. Senin parandan bizene. Gerçek hayatında belliki paranla değer görüyorsun. Sende paran... değilsin. Kendini çok önemli sanıyor haspam yazık ver ilgiyi abime
Soran11 ayParamla değil de bilgimle değer görüyorum sonuçta benden istenilen şey problem çözmek problemi çözer paramı alırım.
Soran11 ayİlgiye ihtiyacım yok param var.
- 11 ay
Tamam abi sensin
- 11 ay
Paradan başka bi haltın yok zaten belli
Soran11 ayMatematikte ileri seviyeyim param var bilgisayar mühendisiyim daha ne olsun ki sporu yapamıyorum onu da yapıcam da ne olsun ki daha mantıken
- 11 ay
Umrumda değil diyorum hâlâ anlatıyor ya. Umrumda değil ne olduğun ve neye sahip olduğun. Başka yerde ilgi dilen sahip olduklarınla
Soran11 ayDostum algılaman da problem mi var daha az önce dedin " ya başka bir haltında yok zaten" e buna cevap vermem gerekiyor ya. Gerçekten ve lütfen bir cevap paylaşmadan önce önceki cevaplardan mantıklı bir anlam çıkarın.
- 11 ay
Tamam sensin abi hadi uzatma başka yere ilgi dilen
11 ayAllah hayırlı zenginlik versin.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
m 11 ayBu o. c hala sitede mi ya🤣🤣
04 Yorumla
Soran11 ayBana nasıl küfür edersin lan sen
Soran11 ayHangi yasal hakkınla bana küfür etme yetkisine sahip oldun ekren fotosu çektim ben
Soran11 ayAsabımı bozma beni boş işlerle uğraştırma benden özür dileyeceksin.
- 11 ay
👍👍👍
11 ayPara değil ki bu..
02 Yorumla
Soran11 ayÖnce bir anime dünyasından çık gerçeğe dön
- 11 ay
Bir kere bu anime değil. Sparkly modeli yapay zeka. İşte insanlara böyle üst perdeden baktığın sürece halen daha böyle kalacaksın. Önce sen insanlara kötü ve YALAN YANLIŞ sıfat takmayı bırak. Zoruna gidiyorsa SG git O.. ç
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 ayGörgüsüz olmak nasıl? O konuda fikir ver
01 Yorumla
Soran11 ayGüzell
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
11 ayBence gayet güzel bir para.
06 Yorumla
Soran11 ayMillet beğenmiyor be abim hahsha
- 11 ay
Olm haset ediyorlar ln kendilerine baksinlar millet
- 11 ay
Eğer o paran helal bir paraysa Allah ikramda bulunmustur sana da babanada ve zekat zamanin geldi vermezsen gör ahiretteki yerini dur senin icin hesablayim
- 11 ay
21,500 tl zengin olduktan 354 gün sonra bu paran artarsa o zaman onu verecen verecegin mebla artar
Soran11 ayHelal knk da millet sanki benim için çalışımış da haklarını alamamış gibi sinirli
- 11 ay
Bu millette Kin haset hastaligi var kendisi fakirse baskasida fakir olmali
- Aile & Toplum konusunda 873 cevap paylaştı.
11 ayİki burma bilezik parası bu
011 Yorumla
Soran11 ayDoğru 150 milyar dolarda nasanın bir uygu parası ama işte kimse göre neye göre
- 11 ay
Yahu fakire sallıyorsun zengine zallıyorsun. Bu para benim bileziklerimin paraso kadar. Senin yaşındkai biri için iyi olabilir bir şey diyemem
Soran11 aySenin yaşın 40 bir zahmet düğünden aldığın ve 40 yıldır sakladığın birikimin fazla olsun ben 40 a gelsem arabam belki sülalenizle yarışır değer olarak yani
- 11 ay
Öğretmenim ben , mesleğim var şükür, ama düşğnüyorumda senin yaşındayken evim vardı arabam da vardı ama cahil ve ukala değildim😅
Soran11 ayE benim de babam var ve bilgisayar mühendisiyim yurt dışına gidersem zaten daha da zengin olurum bir ihtiyacım yokki😅 her şey ev araba değil
- 11 ay
Aynen benimd emalım mülküm vardı , birde daha artsın diye mühendis koca buldum. Yani benle yarışma bence 😅 buradada fazla kasılma
Soran11 ayBiz zenginiz ve eğer baban yurt dışına çıkamıyorsa benle sen hiç tartışma
- 11 ay
Hayrer bir şey, yut dışı dediğin Almayaya işi göçü mü😅😅
Soran11 ayTeyze neyse sen artık benden geçtin senin yaşın 40 benimki yarı yaşın vardır yani senle tartışamam seni ne yapıcam hem
- 11 ay
😅😅 yahu sormuşsun soruda bende yazdım. Zaten kocam var ne yapayım ben bu sitedekileri.. neyse
Soran11 ayEvet teyze haklısın.
11 ayMerakın başına gelmez inşallah🙏
01 Yorumla
Soran11 ay🤷♂️
Gizli Üye(36-45)11 ayParamı o kral
04 Yorumla
Soran11 ayYok 6 haneli sayı basamağı sorusu
Cevap sahibi11 ay17.118.198,75 anlık bakiye
Soran11 ayTamam baba sen git yat şimdi
Cevap sahibi11 ayBaba mi 🤣
Gizli Üye(18-24)11 ayyaptığı gösterise bak, parası da cok bisey olsa
05 Yorumla
Soran11 ayDedi ve 10 tl si ile gururlu 2 su alabildi
Cevap sahibi11 ayCok emin konuşma😃 biz senin gibi sonradan görme miyiz paramızla hava atalım.
Soran11 ayParası olan yerde havada atar.
Cevap sahibi11 aytamam abicim ok. kibir fıskırıyor her yerinden. 5 kurus etmez karakterin. konuşmaya çalışıyorum hala, hata bende. çıktım ben
Soran11 ayBir şey demedim ki ne alaka sadece görsel attım ve bana laf attığın için karşılık verdim bu kadar.
Umarım bir gün o deneyimi de yaşarsın diyeyim.
03 Yorumla
Soran11 ayYaşamadığımı kim söyledi ki?
Soran11 ay👍 doğru bir analiz yorumu
11 ayUmarım yaşamazsın
02 Yorumla
Soran11 ayNeden? Sizin yaşamsal faliyetlerinize bir engel oluşturmuyorum veya manevi değerlerinize bir hakaretim yok.
- 11 ay
İyi dilekte bulundum nedeni yok
11 ayGörgüsüzlük nasıl bir duygu?
01 Yorumla
Soran11 ayKime yaptığına bağlı.
Görseldeki gibi
01 Yorumla
Soran11 ayMantıklı
yaşa gör
01 Yorumla
Soran11 ayBu yorum gerçekten doğru.
Detaylı bilgi