Kendim de dönüşüme geçmek istiyorum ama hiç bir akım bana göre olmasa da (FÜTÜRİZM) seçsem bana önerileriniz neler olur?

Merhaba KScanlar nasılsınız?
Gelecekçilik olarak anlamlandırılan fütürizm akımını günümüz de zaten hepimiz kullanıyoruz, geleceği şekillendiren teknolojinin ürünlerini.

Bunun üst düzey noktaları robotik teknolojiyle giderek birleşecek olan yapay zeka ve kök hücreli canlı bilgisayarlar olarak hayatımıza girmiş haldeler.

Zaten 90'sanlar da çocuk genç olanlardan olduğumuz için geleceğe kendimizi kolayca adapte ederek yadırgamadan uyum sağlayıp çıkan her şeyi de bizim için kabul eden ve o dönemlerin devamı olarak sayanlardanız.

Yani şöyle kuşakları eleştirmeden çıkan her şeyi bizim nesillerin updatesi olarak görmüş olduğumuz için çok da yabancılık çekmiyoruz.

Elbette burada tüm bunlar fütürizmi açıklamaya yetmez fakat zaten gelecekte hep yaşadık hayaller kurduk en azından kendi adıma kalan ömrümü bu akıma adayarak bir fütürist olabilir miyim?

Bunun için neler önerirsiniz?

Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
Güncellemeler
11 ay
Lütfen kategoriyi diğer olarak veya kişisel gelişim olarak düzenler misiniz? Otomatik seçmeler olmuyor böyle.
Güncellemeler
11 ay
Güncel diyim bari
Kendim de dönüşüme geçmek istiyorum ama hiç bir akım bana göre olmasa da (FÜTÜRİZM) seçsem bana önerileriniz neler olur?