Ya herkes herkese istediği zaman yazıyor arkadaşlar arasında benim neden böyle oluyor biraz ara versem düzelir mi?

Bugün vermeye gideceğim neyse konumuza dönelim. Arkadaşıma çok büyük ayıp ettim aslında ayıp da etmedim ama yanlış yaptıktan sonra düzeltmek için çok sıktım. Şöyle oldu geçen bana araba almış onun heyecanını paylaşmak için aradı. Benim de moralim aşırı bozuktu çok güzel dedim geçtim. Sonra gittim sorunumu anlattım geçen günde emri vaki evlerine gittim. O zaman başka bir arkadaşı ile cumalikızığa gidecekmiş ben de emri vaki gidince yanımda para da vardı Allah'tan beni de aldılar. Neyse o gün çok güzeldi ilk defa normal sıradan konuştuk çok iyi geldi. O gün arkadaşı ile gideceği yerleri konuştu ben yokum tabi bana kızgındı. Ama dün bir daha mesaj üstüne mesaj atınca mısra bıktırdın artık yazdı bıktım yazdı. Bir daha da bir şey yazamadım haklı aramı nasıl düzeltcem şimdi.
Ya herkes herkese istediği zaman yazıyor arkadaşlar arasında benim neden böyle oluyor biraz ara versem düzelir mi?