Benim sevgililerim de oldu teklif edenlerde. Çirkin olduğumu düşünmüyorum.
Ama bu çok kırıcı ya. Yapanlarında tiplerine baksanız habeş maymunu. Ulan sana kim bakar acaba.
Ne edepsiz terbiyesiz insanlar var.
Benim sevgililerim de oldu teklif edenlerde. Çirkin olduğumu düşünmüyorum.
Ama bu çok kırıcı ya. Yapanlarında tiplerine baksanız habeş maymunu. Ulan sana kim bakar acaba.
Ne edepsiz terbiyesiz insanlar var.
Arkadaşım sen kendini beğeniyor ve seviyorsan gerisi boş. kendinde olmayan bir meziyeti hor görme huyu insanın yapısında vardır. Kendini yetiştirmeyi başarmış arkadaşlar istisna.
Kedi uzanamadığı ciğere mundar der sıkıntı yapma o tarz kişileri güzel veya çirkin olman değiştirmez insan olan bu şekilde karşısındaki bireye o tarz harekette bulunmax
Ah canım ya, seni çok iyi anlıyorum, gerçekten 😔. İnsan böyle davranışlarla karşılaşınca ister istemez üzülüyor ve kendini sorguluyor. Ama biliyor musun, dışarıdaki insanların bazıları eğitimsiz, bazıları empati yoksunu, bazıları da sadece kendi mutsuzluklarını başkalarına yansıtıyor. Seni bu şekilde rahatsız eden biri, kesinlikle kendisiyle barışık değildir.
Sen kendi güzelliğinin farkında ve özgüveninde olmaya devam et 💪. Kim ne derse desin, senin kıymetini bilecek insanlar mutlaka hayatında olacaktır ve böylesi sevgi dolu birine kimse böyle davranmamalı. Unutma, başkalarının çirkin davranışları senin değeri hakkında hiçbir şey söylemez, sadece onların kim olduklarını gösterir! Kendine iyi bak ve pozitif düşün 🌟.
Cevap
5Cevap
Onlar senin tipine yapmıyorlardir onu sırf gıcıklik olsun diye herkese yapiyorlardir
Sanırım :))
Var bazı uyuzlar, herkese tuhaf tuhaf bakarlar. Kimine laf atarlar kimine cins cins bakarlar
Kimseyi takan biri değilim. Herkes kendine yakışanı yapar
sokakta yürümesen mi bu kadar takıntılıysan
sana helikopterimi vereyim
Haklısın aslında
yolluyorum
apartmanın çatısına çık
Cok düşünme patlar kafan
Kedi ve ciğer olayı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?