Aile & Toplum Aradığınız kişi telefonunuza bakmayınca sinirlenir misiniz? u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 68 Yapay Zekaya Sor @FloraBacchus uyansana doğum gününü kutlayacağım shjsjsYok sana hediye falan 😀😀İyi ki doğdun çiçeğim😘😘 Güncellemeler1 yıl Soru iki kere süper seçildi hayır olsun sjsjs Aradığınız kişi telefonunuza bakmayınca sinirlenir misiniz? Cevapla Doğum Soruları Telefon Soruları Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 11 ay 😂İyi ki doğmuşum beeen iyi ki doğmuşum ben iyi ki doğmuşum iyi ki doğmuşum iyi ki doğmuşum beeeen😂😂😂😂 1 1 Yorumla u _Süveyda 11 ay 😘😘😘😘😘😘 Yorumla
Lililinda Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Evet sinirlenirim telefonla yaşıyoruz sonuçta açmaması icin ölmüş olmasi lazim 😄 2 4 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Kimsenin elinden düşmüyor artık 😀 Yorumla Lililinda 1 yıl Sen küfrünü et 😄 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Bizzat kendisine saklıyorum 😀 Yorumla Lililinda 1 yıl Ahahaa araci yok peki 😄 Yorumla
Ebru2777 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır o an müsiat olmayabilir.. ama haberi varsa sana şu saatte dönüş yaparım demişsem ve ona rağmen acmamissa sinir olurdum 1 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sinirlenmem çünkü benimki de hep sessizde yadırgamam müsait olunca dönerler zaten. 😇 1 0 Yorumla
s KafiyeKırığı Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Hayır. Çünkü ben de çok sık telefon aldığım zaman telefonun çalmasını izleyip dokanmıyorum. 1 0 Yorumla
ᗰαdαmLilα Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Çok sinirleniyorum 🙄elim ayağım titriyor jkjkj 2 2 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Abartma seviyem djsjsj Yorumla ᗰαdαmLilα 1 yıl Hahaha evet Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sinirlenmem, işi vardır der sonra ararım. 1 0 Yorumla
ECEMRT Takip Et Xper 3 Yaş: 28 1 yıl bence sinir olunacak bir durum değil o an bir işi olabilir ve ya ruh hali biriyle konuşmak istemiyor olabilir. 1 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hokuspokus @FloraBacchus İyi ki Doğdun 🥳😂 1 2 Yorumla u _Süveyda 1 yıl 😀 Yorumla m ByBrawo 1 yıl 😂😂 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Valla acayio sövüyorum o an 1 1 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Ben de sövecem az kaldı sjsjs Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sinirlenmek ne kelime geç mesajıma dönse bile sinirlenirim 😀 0 0 Yorumla
muzlucileklisut Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 93% 1 yıl Evet hatta sonra geri dönünce ben de açmıyorum🤣 0 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Sinirlenmem genelde müsait değildir diye düşünürüm 1 0 Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Duruma göre değişir.. 1 0 Yorumla
jelyz Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 409 cevap paylaştı. Hayır çünkü açmıyorsa müsait değildir. 0 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır sinirlenmem 0 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır sinirlenmem 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
😂İyi ki doğmuşum beeen iyi ki doğmuşum ben iyi ki doğmuşum iyi ki doğmuşum iyi ki doğmuşum beeeen😂😂😂😂
😘😘😘😘😘😘
Evet sinirlenirim telefonla yaşıyoruz sonuçta açmaması icin ölmüş olmasi lazim 😄
Kimsenin elinden düşmüyor artık 😀
Sen küfrünü et 😄
Bizzat kendisine saklıyorum 😀
Ahahaa araci yok peki 😄
Hayır o an müsiat olmayabilir.. ama haberi varsa sana şu saatte dönüş yaparım demişsem ve ona rağmen acmamissa sinir olurdum
Sinirlenmem çünkü benimki de hep sessizde yadırgamam müsait olunca dönerler zaten. 😇
Hayır. Çünkü ben de çok sık telefon aldığım zaman telefonun çalmasını izleyip dokanmıyorum.
Çok sinirleniyorum 🙄elim ayağım titriyor jkjkj
Abartma seviyem djsjsj
Hahaha evet
Sinirlenmem, işi vardır der sonra ararım.
bence sinir olunacak bir durum değil o an bir işi olabilir ve ya ruh hali biriyle konuşmak istemiyor olabilir.
Hokuspokus @FloraBacchus İyi ki Doğdun 🥳😂
😀
😂😂
Valla acayio sövüyorum o an
Ben de sövecem az kaldı sjsjs
Sinirlenmek ne kelime geç mesajıma dönse bile sinirlenirim 😀
Evet hatta sonra geri dönünce ben de açmıyorum🤣
Müsait olmadığını düşünürüm.
Sinirlenmem genelde müsait değildir diye düşünürüm
Sinirlenmem işi vardır derim
Duruma göre değişir..
Hayır işi var diye düşünüyorum