Yengem neden bize böyle soğuk?

Abim 2 yıllık evli ama yengemle ailecek anlaşamıyoruz. sorun şu annem abimin evlenmesini pek istemedi sebebi şu annemin bulduğu hiç bir kızı beğenmedi ama bir senelik ilişkisindeki kızla hemen evlenmeye kalktı 3 ay nişanlı kalıp hemen evlendiler hatta biz düşündük herhalde kızı hamile bıraktı bu yüzden dedik. annem istemedi çünkü abim kız ne derse peki yapıyor du bu sebeple gelinlik bakmaya vb süreçlere annem de bende dahil olmadık abim çok ısrar edince mecburen düğün oldu. yengem abimle evlendi ilk bir ay evine çağırdı etti sonra aşırı soğuk davrandı annemleri beni aramadi bir anda ortada bir şey yok ken. sonra annem abimi arayıp şikayet etmiş karın trip atıyor ben naptım evinize bile gelmiyoruz diye bunu duyan yengem annemi aramış beni başından beri istemediniz diye tüm kinini dökmüş annem de ben seni o zaman hamile sandim bu yüzden istemedim üstelik yeterince tanimadan evlendiniz diyince kıyamet koptu yengem annemi telefonda engelledi ve bir yıl boyunca küslük oldu. abimde karısından taraf oldu oda aramadi bizi bir yıl küstük. sonra bir telefon geldi abimden ben eşimin memleketine taşınıyoruz küs gitmek istemem diye yengemide aldı vedalasmaya geldiler. yengem surat yapmadı ama bir senenin sonunda bir mesafe koymuş eskiden anneme anne derdi şimdi Hatice anne siz vb diye konuşuyor. üstelik şimdi başka memleket deler ve annem 3 kere WhatsApp dan yazdı hepsinde teşekkürler umarım sizlerde iyisinizdir herkese selamlar vb kısa kısa cevaplar verdi sadece bayram da aradı oda abim aradı sonra yengeme uzattı telefonu hani özel cepten aramiyor. sadece bayram kandil vb. ariyor. annemde artık aramiyor abim de 1 ayda 2 kez ancak arıyor selamı var diyor hani yengem niye böyle bilmiyorum. gecmiste kaldı ve annem adım atıyor niye böyle

Yengem neden bize böyle soğuk?