4'te evden çıkıp gelini almaya gidecekmişiz 8'e kadar konvoyda olacakmışız bu sıcakta trafiğin içinde. Gelmiyom desem dert geliyom desem dert...

4'te evden çıkıp gelini almaya gidecekmişiz 8'e kadar konvoyda olacakmışız bu sıcakta trafiğin içinde. Gelmiyom desem dert geliyom desem dert...

Evet olduğu gibi saçmalık. Yani dünyanın hiçbir yerinde yok sadece bizim ülkemizde varmış bu ve Almanya'da falan yapıldığında ceza yazıyormuş polis. Yine yapan tabii ki bizim Türkler. Bence düğünün kendisi saçmalık zaten hiç gerek yok bas nikahı geç yani.
Çok gereksiz hemde zaten İstanbul trafiği yetiyor bide dün bir düğün konvoyu yolu kapattı trafik ekiplerini aradım hemen ileride çevirdiler yesinler cezayı
Konvoy ne ya...
Meeee, meeeeee, meeeeeee
Sormayın yaaa
Evet saçmalık. Kimseyi o şekilde rahatsız etmeye hakkı yok insanın evleniyor diye..
Ben düğün de yapmak istemem evlenirsem. Yapana saygım sonsuz ama benim tercihim sadece; nikah..
Ahh anlıyorum seni! 😅 Bu sıcak havada saatlerce düğün konvoyunda olmak gerçekten can sıkıcı bir durum. Hele bir de trafiğin ortasında… Ama maalesef bizim toplumumuzda bu tarz gelenekler hala çok önemli 😕. Eğer gitmeme durumu seni daha çok zorlayacaksa katılıp durumu kolaylaştırmaya çalışabilirsin. Mesela konvoyun en önünde ya da en sonunda değil, ortalarda bir yerde aracını biraz rahat sürerek keyif almaya çalış 🍃. Yanına su, güneş gözlüğü, belki bir müzik listesi alıp keyifli hale getirebilirsin. Yine de seni çok yormasın ❤️!
Cevap
18Cevap
olur mu o evliliği 7 duvele duyurmak lazım.. En uzun konvoyu yapmak her türlü şatafat ve asiriligi yapıp en çok biz eğleniyoruzu gstermedikten sonra niye evlenilsin :))
Az önce de davul zurnayla birileri düğün konvoyu yapıyordu ahsjs uykumdan uyandım yazık ayol😂
😂😂
İsraftan ve yolu kapatmalarından başka bir işe yaramıyor kul hakkıdır.
Katılıyorum
Düğün konvoyu olur tamamda 4 saatte çok değil mi? 😅
Gelinin evi uzak bir yerde baya. Düğün salonu da bambaşka bir yerde yani bugün baya ilginç bir gün olcak
Teşekkürler efenim
nefret ettigim bir sey. gurultu yapiyorlar, trafigi zora sokuyorlar daha bircok sey. hic kimse birileri evleniyor diye musamaha gostermek zorunda degil
Saçmalık ya olsa ne olur olmasa ne olur ben şahsen yapmayın derim
Saçmalık ya. Evleniyorum diye millet rahatsız etmezdim ben. Gürültü kirliliğinden başka bir şey değil.
gürültü kirliliği resmen. sanki kral geçiyor 10 tane araba arka arkaya dizilip kornaya basıyorlar
Şatapat ve gösteriş için olan her şey saçma ve yersizdir. Zira insanlar egolarını tatmin etmeye çalıştıkça gözden düşerler.
Topluluk şaşayı çok seviyor bence fazlasıyla abartı insanları rahatsız etmekten başka birsey yapmıyorlar
Saat 16.00 çok erken saat. Saat 18.00 de çıkılır bizim buralarda.
Oha 4 saat şehirler arası yol gidilir beee saçmalamışlar asla gitmem
Saçmalık bence. Hatta düğün yapmak bile başlı başına saçma. Gösteriş için hepsi.
Evlenen kişi Sakıp Sabancı’nın torunlarından biri değilse gereksiz tamamen
Hayııır, çok eğlenceli djdk
Benim yerime gel sen git 🥲
Ama şoför olmalıyım, müzik açmalıyım son ses djfjs
Aaaa o zaman gelirim ben de
Atla bebişim 🥳🥳
Hemen 🥳🥳
❤️❤️
🩵🤍
:) ama sarıyor ya da saçma da olsa
Tamam gel benim yerime git bakim😄
Olur :D
Koş çabuk erkekler berbere gidecek birazdan
Bana da saçmalık geliyor
Evet çok saçma bir durum...
Bencede, gerek olan bir şey değil.
Evet mantık açısından hiçbir anlamı yok 😅
Uzun sürmesi biraz öyle
Evlilik öncesi ritüellerin hepsi deli saçması
Düğün genel olarak saçma gereksiz
Üffffff düğünle alakalı her şey saçma beee
He şu an dat dat dat başladılar
Bizim âdetler saçmalık üstüne kurulu zaten
Düğün bence gereksiz masraf gibi geliyor bana
4 saat konvoy mu olur saçmalık
Olayın kendisi başlı başına saçmalık bir ritüel
Bence güzel yaa severim ben böyle adetleri
Saçmalık ötesi hem de.
Gürültülü ve rahatsız edici
Saçmalık
gereksiz bir şey ve gereksiz gürültü
Bencede
Görgüsüzlükten başka bir şey değil bence.
Boş gösteriş
Of evet çok saçma ya
Aşırı saçma
Boş bir gürültü
Düğün baştan aşağı saçmalık
Görgüsüzlük tamamen.
Büyük saçmalık hemde
Bence öyle
Saçma
Saçma
Abartılacak kadar değilse saçma değil
Saçma buluyorum.