- Aile & Toplum konusunda 410 cevap paylaştı.
1 yılÇarşaflı biri ten rengini, belinin inceliğini neden vurgular ki? "Bakın ben seksiyim ama gösteremiyorum bari tarif edeyim" demek için mi? Bir şeyi niyetine uygun yapmadıktan sonra yapmanın ne anlamı kalıyor?
71 Yorumla
Soran1 yılHiç bir alakası yok öyle bi derdim olsaydı üstümde çarşaf olsa bile ten rengimi belli edecek şekilde ve vücut hatlarını belli olacak şekilde poz verir siteye koyardım ha birde sokakta geçen 5 carsaflinin 1inde illa fiziğinin güzel olduğunu bilir insan sonuçta hepsi şişko ya da bakımsız değil hepsi aynı değil
En İyi Cevaplar
1 yılcarsaf sorun degil ama carsaf giydigine gore yasam tarzin da o dogrultudadir diye dusunuyorum zaten kendin de soylemissin asiri dindarim diye. su an erkek olsam evlenmek istemezdim sebep tesettur degil kesinlikle ama yasam tarzim oyle biriyle uyumlu olmazdi ve karsimdaki kisiyi mutsuz ederdim. ayni sekilde su an "asiri" dindar biriyle de evlilik dusunemem zaten ben dusunsem de o dusunmez muhtemelen. insallah gonlunden gecirdiginden daha da iyisini nasip eder sana Allah
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYani evlenilir niye evlenilmesin. Manken gibi boy beyaz tenli belirgin kalçalar, belirgin göğüsler manken gibi fizik. Çarşaflı olduğu için bu harika fiziği yatakta sen goreceksin sana özel sana ait. Ama yatakta çarşaflı kız gibi davranmaycak seksi iç çamaşırları giyecek istekli arzulu olacak. Dışarda imamın kızı evde papazın kızı gibi olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNasibin zamanı geldiğinde sizi bulacaktır hanım efendi Allah'ın izniyle
Siz kendinizi muhafaza edin
Nur süresi 26. ayet
Temiz kadınlar temiz erkeklere
Temiz erkekler temiz kadınlara layıktır
Allah karşınıza hayırlı insanlar çıkarsın inşallah 🤲🤲🤲🤲10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bu tamamen senin yaşam tarzına, beklentilerine ve değerlerine bağlı bir durum 😊. Evlilik, bireylerin birbirine olan sevgi, saygı ve uyumuyla güzelleşiyor. Eğer bu özellikler senin için ideal bir eş profili oluşturmuyorsa, o ilişki hem senin hem de karşındaki kişinin mutluluğunu gölgeleyebilir. Ama tabii ki dış görünüş veya dini görüşler yerine, iletişim, anlayış ve uyumu ön planda tutman çok önemli 💕. Önemli olan güven, sevgi ve hayata yaklaşımda ortak noktalar yakalamak 🌸. Bu yüzden “düşünür müydüm” sorusundan önce, ne istediğini netleştirmen çok daha iyi olur derim 😊.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
Aile & Toplum konusunda 605 cevap paylaştı. aşırı dindarım diyorsun çarşaflıyım diyorsun tüm vücut hatlarını veriyorsun. buradaki amacın ne ablacım
22 Yorumla
Soran1 yılYoksa beni tanıyormusun ya da normalde görceğin 3 carsaflidsn 1inin böyle bi fiziğe sahip olabileceğini tahmin mi edemiyorsun
Genel olarak böyle birisiyle düşünebilirim ama sen eğer böyle isen ve gelipte buraya böyle yazıyorsan seni tercih etmem
12 Yorumla
Soran1 yılNiye kendimi mi gösterdim, zaten sokakta gördüğün carsaflilarin 5inden 1i böyle olabilir
1 yılBöylesi zaten bulunmaz da, bulunursa da hak edecek derecede uyumlu olur muyuz orası soru işareti.
Bence tam da evlenilesi kız eğer bir de samimiyse bu dindarlığında00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılTüm yazdığın özellikler içinde "aşırı" kelimesi epey düşündürücü. 🤔
112 Yorumla- 1 yıl
carsaf diyo sence
- 1 yıl
Bence çarşaftan daha fazlasından bahsediyor. 🤔
- 1 yıl
carsaftan fazlasi daha ne olabilir ya yüzlerini kapatiyo adamlar
- 1 yıl
@ebraristeben Bence orada fikri bir şeyden bahsediyor. Düşünce tarzından. Maddi değil mana bir şeyden bahsediyor yani.
- 1 yıl
uf kardesim baska neden bahsedicek zaten neyse bos ver muhtemelen ailesi giydirdi zaten o yuzden begenilmem istenmem açık kızlara bakarlar diye kompleks yapio kiz zaten
Soran1 yılHayır canım kendi isteğimle giyindim, annemle babam mutlu bi evlilik geçiriyormiyorlar babam annemi aldatıyor sürekli ve annem çok güzel bi kadın olmasına rağmen. Benimde kendimle ilgili bi kompleksim yok karşımdaki insana güven duymuyorum
- 1 yıl
"Aşırı dindar" derken ne kast ettiğini açıklamak ister misin bize? Öğrenmiş olalım.
- 1 yıl
karsindaki insana güven duymama nedeni vardir psikoloji de ve bu heh karsima bu insan cikti güven duymuyorum gibi bisi degildir daha cok kendine güven duymanla alakalidir. bu arada kendi mesajimi okuyunca biraz kaba konustugumu fark ettim ozur dilerim yani burada kizlarin konu fark etmeksizin erkeklere ister misiniz kabul eder misiniz diye sormasi beni geriyor ondan yani
Soran1 yılHer anlamda örneğin calgili düğünlere katılmayan sosyal medya kullanmayan akraba ilişkilerinde mahremiyete önem veren gibi
- 1 yıl
beyaz tenli ve ince belli amaa carsafli diyorsun benim ne söyledigim degil aslinda kendine biraz baksan görceksin ne oldugunu
Soran1 yılSorun değil:) kendime güvenimle ilgili bi sorunum yok sadece babamdan dolayı genel erkeklere karşı bi güvensizliğim var sanki hiçbir erkek evinde ki kadın çok iyi kapli sevecen sadık mükemmel olsa da onunla yetinmeyecekmis gibi geliyor bu da kırıklıklar oluşturuyor
- 1 yıl
Tahmin ettiğim gibi. Sen o noktada bir davranış sürecinden bahsediyorsun.
Gizli Üye(18-24)1 yılBişey diyimmi giydiğin çarşafında bir hakkı var sen şimdi bu soruyu gören bütün insanlara çarşaflılarda böyle işte çarşaf giyiyolar ama herşeylerini tarif edebiliyolar dedirttin "en kibar tabiriyle" çarşaflılara laf gitmiş oldu ve bu hak yani..
089 Yorumla- 1 yıl
Çarşaflı mısın merak ettim sadece yanlış anlama
Cevap sahibi1 yılEvet
- 1 yıl
Çok mutlu oldum, sitede ilk defa karşılıyorum çarşaf giyen bir hanımla, yaşantınızı çok merak ediyorum yanlış anlamayın tabi
Cevap sahibi1 yılYani normal yaşıyorum hahhaha neyini merak ediyosun
- 1 yıl
Onu biliyorum öyle sormadım hshshsh yani sizde birinden hoşlanma vs olma durumunda neler oluyor bunu merak ediyorum
Cevap sahibi1 yılYani birinden hoşlanınca falan napıyoruz diye mi merak ediyosun anlayamadım tam
- 1 yıl
Evet diyelim sohbetin olmadığı birinden hoşlandın mahallede gördüğün biri mesela, böyle bir durumda naparsın, böyle giyinmeniz taktire şayan ama tanışmak evlilik yolunda ilerlemek bence çok zor tanıdık olmadan
Cevap sahibi1 yılYani hani olcak insan var olmicak var mantıklı mı diye bakardım bi sanırım mantıksızsa zaten unuturdum heralde oluru varsa da belki birilerine söyleyebilirdim yani ayarlaması için
Cevap sahibi1 yılBaşıma gelmedi şükür böyle bişey Umarım gelmezde bilemiyorum tam
- 1 yıl
Hmm kafana yatması durumunda adım atarım diyorsun bu iyi, hangi şehirdesin ve okul vs neler yapıyorsun
Cevap sahibi1 yılAçıktan İlahiyat okuyorum şu an
- 1 yıl
Başarılı olursun inşallah hangi şehirdesin merak ettim
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim boş ver napcaksın ki
- 1 yıl
Rica ederim nasıl rahat edersen sorun yok, az öncede belirttiğim gibi ilk defa çarşaf giyen bir hanımla karşılaştım insan merak ediyor o yüzden sordum. Ailende çarşaf giyenler var mı yoksa sadece sen misin
Cevap sahibi1 yılHmm anladım Var başka da giyen
- 1 yıl
Hmm ne güzel böyle bir ailede yetişmen
- 1 yıl
Yanlış anlama beni benim şimdi uyumam lazım yarın erken kalkıcam, hesabım açık zaten sorun olmazsa iyi geceler ordan dersen yarın müsait olduğumda dönüş sağlarım, yine söylüyorum yanlış anlama sadece insan gibi sohbet için buradayım
- 1 yıl
İyi geceler diliyorum Allah’a emanet 🖐️
Cevap sahibi1 yılSizde
- 1 yıl
Günaydın
- 1 yıl
Nasılsın
- 1 yıl
Merhaba rahatsız mı ettim fark etmeden
Cevap sahibi1 yılYok Hayır
Cevap sahibi1 yılSen nasılsın
- 1 yıl
Ben iyiyim teşekkür ederim
- 1 yıl
Buradan devam etmek zor oluyor farkında olmalısın sende
Cevap sahibi1 yılEvet 🙂.
Cevap sahibi1 yılİyi günler Beyefendi
- 1 yıl
Ben kötü bir şey söylemedim ki hanımefendi 😊
- 1 yıl
Sizi tanımak hayatını merak ediyorum mesela ama buradan bu şekilde zor olduğunu söyledim, özelden konuşmak istememiştim
Cevap sahibi1 yılÇarşaflılarla ilgili merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz cevaplamaya çalışırım ama kendimle alakalı sormayın lütfen
- 1 yıl
Tamam peki ama buradan sormasam herkes okuyor ve böyle zor oluyor
- 1 yıl
Ve bu havada çarşaf giymek zor değil mi
- 1 yıl
Yanlış bir şey mi söyledim aniden gittiniz yine
- 1 yıl
Amacım sadece sohbet seviyeli şekilde hanımefendi buna emin olabilirsiniz 😊
Cevap sahibi1 yılZor tabi.. Ama çokda zorlanmıyorum artık açıkcası şükür bide zaten çok ince bişey ki.. Her zaman uygulamada olmuyorum
- 1 yıl
Allah kolaylık verir elbet, bugün mesela çarşaflı bir hanım gördüm o kadar imrendim ki evlenmek isteği oluştu içimde ama yolda gördüğüm biri ile bu imkansız
Cevap sahibi1 yılYani imkansız değilde zor tabi.. Ama sırf çarşaflı diye zaten biriyle evlenilmez bence hani bir sürü çarşaflı var zaten ama kafanın uyuşması lazım başka önemli şeyler var bide evde çarşaflı bile olmicak napcan yani 😅
- 1 yıl
Evet zor, zaten benim çevremde çarşaflı kimsede yok maalesef normal kapalı anca var. Evde çarşaf giysin demedim ki dışarıda giymesi yeterli 😊😅
Cevap sahibi1 yılYani dua et evlenirsin bi şekilde bulunuyo gerçekten herkes dengini bulur zaten
- 1 yıl
Ediyorum yıllardır ama yok henüz böyle biri. Sen ne zaman evlenmeyi istiyorsun. Ve yanlış anlama merakımdan dolayı soruyorum sizde epilasyon veya ağda salonuna gidiyor musunuz
Cevap sahibi1 yılE heralde çarşaflı kızların tüylerini almadığını mı düşünüyodun yoksa 😅😅
Cevap sahibi1 yılBilmiyorum yani nasip diyelim Hayırlısı
- 1 yıl
Abartma seviyene hayranım 😊🤣😅 hayır ya belki evde ağda, makine veya jilet ile alırlar sanıyordum sordum ve sayende emin oldum
- 1 yıl
Yanlış anlama salona gidince utanma oluyor mu tamam çalışan kadın ama bence kolay olmaz
Cevap sahibi1 yılTercih meselesi aslında ama lazerde falan daha anlayışlı oluyolar heryerde öyle mi bilemem gerçide neyse sen bunları çok kafana takma hahahajbdb
- 1 yıl
Kızma ama o ortamı hiç görmeyince insan merak ediyor ve hele ki çarşaf giyen bir hanımefendi o atmosferde nasıl davranıyor işlem sırasınca merak ettim hahsha
Cevap sahibi1 yılNe Değişik merakların var senin ya bdndnmd gidip güzellik salonu ortamı da güzel bide kahve bedava bdmdnf ama kuaför ortamı favorim şahsen 😅
- 1 yıl
Ya insan görmediği ortamı merak ediyor haliyle 🤣 seninde elbet vardır hahshs ya kızma şunu merak ettim çarşaflı girdin içeri afedersin soyununca işlem sırasında vs utanma sıkılma oluyor mu dalga geçme ya
Cevap sahibi1 yılYa olabilir de ben çok utangaç biri değilimdir normal hayatımdada mesela ama utangaç olan kişiler utanabilir yani normaldir 😅
- 1 yıl
Ben utanırım yalan yok öyle bir durumda 😊😅 o halde uzanamam kimsenin önünde hshshs
Cevap sahibi1 yılKadın oldukları için olabilir genellikle 😄 sen utangaç biri misin
- 1 yıl
Hayır değilim ama çıplak kadının karşısınada uzanamam eşim olsa sorun olmaz ama tanımadığım biri olmaz 😊😅
Cevap sahibi1 yılE tabi normali bu bence ama herkes öyle değil işte
- 1 yıl
Evet her tür insan var doğru. Boy kilonu merak ettim sakınca yoktur bence 😊
Cevap sahibi1 yılBi sakınca var?
- 1 yıl
Yani soruyorum cevaplar mısın demek istedim
Cevap sahibi1 yıltamam ben zaten erkekler fiziğimi bilmesin diye çarşaflıyım tesettürün anlamı bu.. Düşünürsen anlarsın zaten
- 1 yıl
Kusura bakma haklısın. Evlenince kaç çocuk istersin Maks?
Cevap sahibi1 yılBilmem o zamanki hayatıma bağlı direk istemem sanırım çocuk kaç yaşında evlendiğime de bağlı sen
- 1 yıl
3e kadar olabilir ama Allah bilir biz ne desek boş baktın 5 oldu yok mu diycez değil mi
Cevap sahibi1 yılNasip tabi ama ben 5 de istemezdim sen kürt müsün 🙂
- 1 yıl
Türküm ne alaka 😅 sen nerelisin
Cevap sahibi11 ayYa kürtsün sandım işte 5 falan deyince 😄 Bende Türküm
- 11 ay
Ne yani Türk olup çocukları sevemez miyim 😊😀 bak iyice ısındım şimdi sana
Cevap sahibi11 ayEywallah da, kürtlerin bissürü çocuğu oluyo diye dedim ya 😅
- 11 ay
Tövbe tövbe biz yapınca bizimde olur hani biyoloji dersini düşün illa anlatıyım mı böyle konuyu 😅🤣
Cevap sahibi11 aySağol öğretmenim de Korunmak diye bişey var hani belki bi ihtimal duymuş olabilirsin 😅
- 11 ay
Eşinden gizli korunacak halin yok söylersin kocacım ben ilacımı içiyorum vs muhabbete bak ya 😊😅🤣
Cevap sahibi11 ayTuhaf bi muhabbet oldu da 🙂 o korunsun aaaa habire ilaç mı içcem
- 11 ay
Bir sen bir o öyleyse ne dersin 😊😅
Cevap sahibi11 ayCık 😄
- 11 ay
Ama olmaz böyle yani sürekli çocuk mu doğurmak istiyorsun 😊😃
Cevap sahibi11 ayNo Hayır neyse bakarız eşimle nfmnföcv
- 11 ay
Napcaz biz seninle hshsh tıp sana korunma yöntemleri beğendiremedi, artık ilkel yolları denersin mecbur hshshs
Cevap sahibi11 ayYa Bakcaz dedik aaa ilkel bişeyler de deneriz gerekirse halla halla 😅
- 11 ay
Dene dene hamile kalınca sonra ağlamada 😅
Cevap sahibi11 ayYa öyle deme
Cevap sahibi11 ayBenim cidd2n ödüm kopuyo fiziğime falan bişey olur diye Allah korusun cidden
- 11 ay
Olsun ya şaka yapıyorum kötü bir şey değil ki, emzirmek belki seni yorucak ama olsun
- 11 ay
Bir şey olmaz bir kaç ay sonra spor yaparsın beslenmene dikkat edersin göbeğin kalçan vs şekle girer
Cevap sahibi11 ayGerildim valla şu an bile İnşallah fiziğim bozulmaz doğum filan yapsam bile hiç bi zaman Çok Amin
- 11 ay
Bir şey olmaz dedim ya zamanla toparlarsın, şu an nasıl ki fiziğin
Cevap sahibi11 ayşu an fiziğimi ben seviyorum şükür ufak bişeyler eksik sadece çalışıyoz işte 😄
- 11 ay
Bak ya öylede anlatıyor ki insan merak ediyor 😊😅 yorumları bulmak zor oluyor özelden yazdan artık genç anne adayımız 😍😀
Cevap sahibi11 ayÇok merak etme ya 🙂
Cevap sahibi11 ayTakip attım
- 11 ay
Ettim 😊 tamam
- 11 ay
Bir anda noldu anlamadım? Sıkıntı varsa bana söyleyebilirdin ki problem yoktu
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılÇarşaflı olması sorun değil.
Beyaz tenli ve ince belli olması da önemli değil. Ama şu an bir hayal etmedim diyemem
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 1 yılYani bu kişi sen isen çok da dindar diyemeyiz gibi ama erkeklerin geneli ister
01 Yorumla
Soran1 yılNeden çok dindar olan insanlarında bi hatası olamaz mı kimse hatasiz değildir.
1 yılKapalı kızları begenmiyorum erkek olsaydım dusunmezdim
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 442 cevap paylaştı.
1 yılFeci bir ince bel zaafım var ya, öyle böyle değil. Düşünürdüm kesinlikle ahahaha.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 631 cevap paylaştı. baktığım şey sadakat olur bazıları çok güzel olabiliyor
00 Yorumlaburada olduğuna göre dindar değilsin ruhun nasıl
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 431 cevap paylaştı. Tabiiki birazda sevimli tatliysa yemede yanında yat
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılGünlük hayatta ve yatakta Açıkgörüşlü birisi ise neden olmasın
00 Yorumla
1 yılDüşünürdüm ben. fizik hayet iyi. neden olmasın. sen öyle misin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTam hayalimi yazmışsın. Onunla yaşayacaklarımı kendisi bile tahmin edemez :)
03 Yorumla
Soran1 yılNasıl şeyler
Cevap sahibi1 yılNasıl anlatayım böyle :) ama bulutların üzerinde hissedeceği şeyler. Çok arzuluyorum tam tarif ettiğin gibi bir kadını
Cevap sahibi1 yılSorunu beğeniyorum :)
Kafa yapısı ve duygusal çekişi var ise evlenirim anlaşabilmek ve anlayabilmek karşılıklı önemli olan
05 Yorumla
Soran1 yılPeki dışarıda o kadar açık giyinen bedenen çekici kadınlar varken eşinin de dışarıda o şekilde açık olmasını istemezmisin
Soran1 yılya da onlar seni teşhir eder mi
Soran1 yılYani her ne kadar dışarıda kendini teşhir eden bi çok insan olsa da evde seni bekleyen kalbine dokunan eşinin olması seni daha mı mutlu ve tatmin eder
Gizli Üye(25-29)1 yılKalbi nasıl bu önemli, maddi duruma bakışı nasıl mesela
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Düşünürum de o düşünmez
00 Yorumla
1 yılTabiki düşünürüm neden düşünmeyim bembeyaz ve ince belli olman güzel ama en çok kalbinin güzel olması hoşuma gider
00 YorumlaDediğin gibiyse
Yarın nilah daieesi kapısında bekliyorum00 Yorumla
1 yılEğer çarşaflı ise bu saydıgın özelliklerin bir kısmını bilmiyor oluruz bence 😂😂
00 Yorumla
1 yılKarşı tarafında aşırı dindar olması lazım ki anlasabilin. Yoksa zor
00 Yorumla
1 yılÇarşaflı olmak kötü bir şey değil tabiki düşünürdüm
00 YorumlaFizik müq ama giyim tarzımız uyuşmadığından maalesef 🙂↕️
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılHayır ama sevişmek gzel olurdu
02 Yorumla
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
Kadına yakışıyor. Ve içindeki süpriz Seksi geliyor. Ama haram yapmazsın.
Offf felaket bir şey olur o kadın
012 Yorumla
Soran1 yılAhahhas niye
Soran1 yılMaalesef
Soran1 yılSapıkmisin tövbe
1 yılAksama hayirli bir is icin geliyoruz
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılNikah tarihi alalım dicekler var 😅
04 Yorumla
Soran1 yılSen demezmisin
- 1 yıl
Nasip kısmet kimseyi tanımadan kimseye bişey demek anlamlı değil
Soran1 yılPeki dışarıda o kadar açık giyinen bedenen çekici kadınlar varken eşinin de dışarıda o şekilde açık olmasını istemezmisinya da onlar seni teşhir eder mi
- 1 yıl
Şimdi bak açık ya da kapalı bi insanın yapmak yâda yaşamak istediklerini bu dönemde bunlar belirlemiyor hayatıma giricek kadın açık ya da kapalı hiç önemi yok açıksa seviyesini bilerek giyinen kapalıysa kurala üsüle göre giyinen biriyse evliysem. Gözüm dışarıyı görmez zaten
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılSuriyeli 10 genç kızdan 8'iyle yani?
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 843 cevap paylaştı.
1 yılÖyle birisi yok olsa keşke
00 Yorumla
1 yılgörüp tanımak gerek
00 Yorumla
1 yılAşırı dindar ne demek tam olarak?
00 Yorumla
1 yılÇarsaflilar pek güven vermese de olabilir
00 YorumlaBen ise çarşaflı kapalı eşim olmasını istemem
00 Yorumla
1 yılcarsafli oldugu icin hayir
00 YorumlaDüşünürüm hatta daha iyi olur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılErkek olsaydim koşarak alirdim jsjsjjsjsjjs
00 Yorumla
1 yılMaşallah diyelim Rabbim hayırlı nasip versin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 694 cevap paylaştı.
1 yılÖyle bir eş imanının yarısını kurtarır
01 Yorumla- 1 yıl
Herkes ister
- Aile & Toplum konusunda 346 cevap paylaştı.
1 yılKim düşünmez ya el değmemiş olur bu kişi kimki
00 Yorumla Hayır benim tercihim değil
00 Yorumla
1 yılçok sexyler gördüm ben
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılTam istediğim bir tarif zamanla değişime uğrar
00 Yorumla
1 yılBu kapalılar niye böyle az. gın
51 Yorumla
Soran1 yılKapalılar derken, kapalı açık nefsini tatmin etmeyen her insan aç olur
Aile & Toplum konusunda 300 cevap paylaştı. Elbette olurdum neden olmayayim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Niye evlenilmez diye alnındamı yazıyor🙂
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Düşünmem. Herseyin aşırısı zararlıdır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCarsaflimi cok tatlisij yaaa 😊☺️
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıldüşünürüm boyu da iyiymiş maşallah
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılçok istekliyse olur haha
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAşırı Dindar olmamaliii
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKesinlikle düşünürüm nerede
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇarşaf olmaz soguma sebebim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet düşünürüm. sen carsaflimisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHosuma gittiyse yatakta istekli biriyse
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBulsam evleneceğim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılmaalesef kısayım değilse düşünürüm 😄
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 15,3b cevap paylaştı. Sadece bu özelliklerle belirlenmez
00 Yorumla
1 yılDüşünürdüm de öyle biriyle tanışma imkanı yok ki
05 Yorumla
Soran1 yılNeden yok
- 1 yıl
Yanına gidemem hiç öyle birini yaşnız görmedim ya bi erkek ya da kalabaiıl oluyorlar
- 1 yıl
Yanlış mıyım
Soran1 yılHiç yokmu öyle biri etrafında talip olsan direk
- 1 yıl
Yok maalesef
1 yılAçığa kapalıya bakmıyor bu işler sevmeye bakıyor.
10 Yorumla- Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat