Ferace giyen biriyle evlenirim ama bu her insan için bir tercih meselesidir. Ferace, genellikle tesettürlü kadınlar tarafından tercih edilen bir kıyafet ve kişinin dini inancını ve yaşam tarzını belirler.
Öte yandan, evlilik kararını verirken tek kriter kişinin giyimi olmamalıdır. Karakter, değerler, hayattan beklentiler ve duygusal uyum gibi daha derin konular önemlidir. Yani, ferace giymesi benim için ne olumlu bir faktör olur; asıl önemli olan, karşılıklı sevgi, saygı ve uyumdur. Dolayısıyla, ferace giyen biriyle evlenirim ama aynı zamanda anlaşmak ve tamamen evlilik yapacağım kişinin karakterine ve bizim aramızdaki uyuma bağlıdır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Özellikle de son yıllarda hiç dikkat etmez oldum buna, öncede etmiyordum ancak şimdilerde hiç ayrım yapamıyorum kapalı ve açık arasında, her ikisini de bireysel bir kişi olarak algılıyorum, ancak açık veya kapalı giyinmeyi abartanlara pek olumlu bakamam.
02 Yorumla
Soran+1 yılFotoğraftaki görüntü sizce aşırı bir kapalılık mı
+1 yılValla feraceyi hep giyebilene nikah bassınlar :)) ben hep giyemiyorum rahat yerlere gidiceğim zaman giyiyorum
53 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🌺
Soran+1 yılRica ederim💕
- +1 yıl
Ben yıllardır yanlız yaşıyorum kendi evimde yaşıyorum emekliyim tek başına yaşıyorum emekli maaşı ile yaşarım diyen bir bayan bulsam hemen nikâh masasına oturacağım (itiraz ediyorum böyle giyinen bayanlar benim gözümde prenses siniz,) ömrüm 4 duvar arasında geçiyor sizi alan erkek yaşadı
+1 yılferaceliyim diye konuşmak istemeyen olmuştu giymeye devam
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 269,2b cevap paylaştı.
u +1 yılNeden olmasın? birbirimize aşıksak evlenirim tabi ki de.
23 Yorumla
Soran+1 yılÇok eski bir kullanıcısın yanlış anlamazsan nasıl biri olduğunu merak ediyorum arkadaşça düşün lütfen, yorumlarına sürekli denk geliyorum kibar nazik birisiniz görebiliyorum, kendini biraz tanıtır mısın
- +1 yıl
Sıradan biriyim :)
Soran+1 yılYani neleri seversin, neler yaparsın
+1 yılGiyim tarzımla beni babam yargılamıyor elin oğlu kim onu giyme bunu giyme diyemez kimse bana. Ferace hiç giymedim giyeceğimi de sanmıyorum. Feraceden önce zihniyetini kapatmalı insan. Her iş çıkışı otobüste sevgilisiyle y.. yişen türbanlı gördü bu gözler. Ben de tesettürlüyüm ayrıca tesettürlülere değil saçını kapatıp beynini kapatmayanlara kızıyorum Beyinler kapalı olacak önce feraceyi şart görmüyorum en azından kendim için.
011 Yorumla- +1 yıl
Ferace giyene de saygım sonsuz.
Soran+1 yılSoru bu değil ama işte anlamıyorsunuz ülkede okuma oranını fazla geliştirmek lazım
- +1 yıl
Okuduğunu algıya yönelik problemi olan sensin. Soruyu her açıdan değerlendirip cevap verdim. İdrakta problemin varsa benim sıkıntım değil hayatım
- +1 yıl
Ha sen illa ki ferace giyen biriyle evlenmek ister misin diye sormak da ısrar ediyorsan cinsel tercihlerimi değiştirmeyi düşünmüyorum tatlım
Soran+1 yılTer açıdan değerlendirip cevaplamanı isteseydim her açıdan sorardım Zekiye seni
- +1 yıl
Karakter sınırlarını zorlardı tatlım soramazdın
Soran+1 yılIssıran sensin oysa ki
- +1 yıl
Anlamadın tabi sen dur, karakter derken klavyenin karakter sayısı sınırı 🤦🏻♀️ hani her açıdan sorman için soruyu yetmez neyse tatlım ben gittim 😎😎
Soran+1 yılMşsymşkym
Soran+1 yılErgen şov
Soran+1 yılYaş 28 hissedilen 8 herhalde kyytykytyklyt
+1 yılYa ne evlenmesi başımın tacı yaparım direkt. Kapalı kıza can kurban 😊
15 Yorumla- +1 yıl
Ben kapalı bir kızla evlenmek istiyorum inşallah hayırlısıyla olur, karakteri de kalbi de giyimi de güzelliği de en iyisi olacak şekilde olur
Soran+1 yılAllah sana gönlüne göre birini nasip etsin inşallah
- +1 yıl
İnşallah, teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Sana da inşallah
Soran+1 yıl🤲✨
- Aşk İlişkileri konusunda 781 cevap paylaştı.
+1 yılÇok beğeniyorum. Abimin öyle biriyle evlenmesini çok istiyorum.
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılNeden olmasın ki? kişinin tercihi ve inancı o yönde ise ki bende ayrıca da içten içe feraceli olmasını da isterim.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBence karakteri güzel olan her insan ile evlenilir açık veya kapalı olacak diye bir şart yok :) herkes gönlüne göre birini bulur inşallah :)
10 Yorumla
+1 yılBen pek tercih etmem, yaşam tarzımdan ve arkadaş çevremden dolayı. Ancak, erkeklerin böyle ise olur, şöyle ise olmaz diye bir kriteri yok. Yaşam tarzına uyum sağlayacak bir kadını tercih ederler, her iki tarafta sorun yaşamamak için 😊😊
00 Yorumla
+1 yılzaten aradığım kapalı böyle hanımefendi biriydi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılFeraceyi neresine giydiğine göre değişir. Sadece başını kapatıyor heryeri açıksa çıplak gezebilir. Bir anlamı yok. Evlenmezdim
16 Yorumla- +1 yıl
ferace giyen zaten tamemen kapalı oluyor boydan oluyor açık olma ihtimali yok zaten kendini değil başını kapatan ferace giymez giyen sayılı belli kişiler giyer giyen biri olarak ferace ferace tam kapanmayanların sevdiği bişey değil feraceli de seni istemezdi zaten sıkma canını
- +1 yıl
Rabbim karşıma çirkin hemen nikâh masasına oturacağım nasip
- +1 yıl
bulursan oturt abicim nikah masasına ben kızın yaşındayım
- +1 yıl
@ezoolsaydım_30 bence sen sıkma canını neyse.
- +1 yıl
@zorunne388 olur sıkmam beyfendicim
- +1 yıl
@ezoolsaydım_30 👍
+1 yılFerace, çarşaf bence çok güzel bir kıyafet. Ben çok sevinirim eşim giyse. Çünkü Allahın razı olduğu kıyafetler.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Beyin yapısı daha önemli çarşaf giysede ruhunda o... varsa herşeyi yapar
22 Yorumla
Soran+1 yılBirader soru bu değil ya, çarpıtan çarpıtana valla, karakteri onu buna her şeyi okey, ama bu şekilde giyinmek istiyor farzet ona göre cevapla
+1 yılİnsanların giyiminden çok karakterine bakmayı öğrenseniz keşke
20 Yorumlaay ferace yi marka sandim aihwhwhwhwhwhwhwhwhwh
02 Yorumla
Soran+1 yılŞlşkymyzm
10 Yorumla
+1 yılHayır biz sığ kafalı insanlar olarak böyle şeyleri hiç sevmeyiz
00 Yorumla
+1 yılSoruyu faceye giren biri olarak okudum. Gönlüm kimi sevdiyse onunla evlenirim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKafama uyarsa olur zaten kıskanç bir insanım ne güzel kiskanmam işte 😂😂😂
00 Yorumla Bana karşı libidosu tavan olacaksa tabii ki de
00 YorumlaTabi çok güzel, allah bana öyle birini nasip etsin inşallah 🤲😇
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet kendini teshir etmeyenler tercih sebebidir🤣😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye evlenilmesin insanları giyimiyle yargılayacak halimiz yok bize düzgün insan lazım
00 Yorumla
+1 yılEvet zaten giymiyor olsa bile giymesini isterdim kabul etmezse evlenmem
15 Yorumla
Soran+1 yılNeden zorluyorsunuz ki insanları, bu kişinin kendi tercihisindir Allah'la onun arasında, karışmanız onu dinden soğutabilir
- +1 yıl
Zorlama şeklinde değil beklentilerimi söylerim, kabul ederse başım üstüne, kabul etmezse kusura bakmasın ben evliliği önüme gelenle yapamam.
Soran+1 yılKişiyi olduğu gibi kabul etmek lazım
Soran+1 yılOnu tanıdığında açıksa saygı duymak gerekir bence, fikrini belirtirsin devam etmezsin
- +1 yıl
İnsanları olduğu gibi kabul ediyorum zaten anlatamıyor muyum?
Ben duygusal değil mantıksal bi insanım. Mantıkla seçerim karşımdaki insanı.
+1 yıle ne var bunda
32 Yorumla
Soran+1 yılGenelde çok kötü bakan var, ben ferace giymek istiyorum İslami açıdan daha doğru bir kapalılık, ama insanların tepkisindenkorkuyorum İnşallah Allah nasip eder bir gün
- +1 yıl
ne giyersen giy millet laf edeck ona takılma
- Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılFerace giymek mesele değildi. Karakteri bozuk olduktan sonra çarşaf da giyse nafile.
16 Yorumla
Soran+1 yılSoru bu değil ama farklı bir şey sormuyorum karakter de sormuyorum herhangi bir çıkarımda bulunacağınız bir şey sormuyorum
Soran+1 yılSoru çok net aslında ama nedense anlamadı kimse
- +1 yıl
Canım sorun, evet-hayırlık bir soru. Adamlar hayır, diyip açıklama yapmış. E kadınlar olarak evlenemicemize göre kendimizce yorum yapıyoruz. Sen ferace giyiyor musun?
Soran+1 yılAçıkçası zaten kadınlara göre olan bir soru değil bu, kadınlara da kapatma gereği duymadım soruyu çünkü bu şekilde gereksiz yorum yapacaklarını bilemedim, kel alaka bir yerden Konuya dahil olup, konuyu çok farklı bir yere çekerek saptırıyorsunuz
- +1 yıl
Kapativer birdahakine o zaman
Soran+1 yılAynen senin gibi boş kolpalar gelmesin
Seviyorsam neden olmasın
10 YorumlaEvet nesi var önemli olan karakter
10 YorumlaKarakteri, ahlakı daha önemli yani bunlar olunca açıkta olsa feraceli de olsa evlenirim
00 YorumlaBende bir erkek olarak ferace giyiyorum gayet normal knk
00 YorumlaO değilde böyle değişik soruları nerde buluyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılEvet farketmez kıyafeti kalbi temiz olmalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence evlenilir tabi bende ferace giyerim 😊
43 Yorumla
Soran+1 yılBen cesaret edemiyorum, İnşallah bir gün Allah nasip eder çok istiyorum
Cevap sahibi+1 yılİnşallah hakkında hayırlısı olsun ama cesaret edemeyecek bir şey yok
Cevap sahibi+1 yılŞunu hiçbir zaman unutma Önemli olan feraceyi bedene değil ruhuna giydirmektir o zaman tam anlamıyla giymiş olursun
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılNikah basılır diğerleriyle anca takılmalık olur
09 Yorumla
Soran+1 yılAşırı yanlış bir düşünce sırf kıyafetinden dolayı bunu takılmalık bir davet olarak algılaman mide bulandırıcı
- +1 yıl
Aynen açık saçık giyinenleri namuslu yerine koyacak kadar aptal ve gavalt değilim bi taraflarını açıp milletin gözüne sokup namus ayakları yapanlar daha mide bulandırıcı Çok kötüsün
- +1 yıl
Sonu iğrençsilliniz olacak site düzeltmiş
Soran+1 yılMadem böyle bir bakış açın var o zaman sen neden takılmak istiyorsun ki, o zaman onlardan ne farkın kalır "kendi bakış açından" bahsederek bu çıkarımda bulunuyorum bu arada yoksa onların sırf açık giyindikleri için takılmalık görünmesi benim için hala çok rahatsız edici. Kul ile Allah arasında dır bu, açık bir kız ibadetlerinin hepsini yapıyor ama sırf açık olduğu için takılmalık mı oluyor yani? Çok yanlış bu İslami düşünce değil senin savunduğun
- +1 yıl
Kimseyle takıldığım yok bu benim düşüncem ben obje olarak görüyorum kimseyi de düşüncem alakadar etmez
Soran+1 yılYanlış düşünen birisin o zaman haberin olsun
- +1 yıl
Aynen kanka objeliğe devam o yüzden
Soran+1 yılKadın kadındır kardeşim, senin düşüncen de senin yansımandır
- +1 yıl
Aynen o yüzden sokaktaki kızların on taneden yedisi eskort gibi erkekler de gay gibi baya doğru bir sözdü haklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet kapalilar cok ilgimi. cekiyor merak ettiğim cok şeyleri var da sormadim hic kimseye
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyazmaya tenezul bile etmedin be
Soran+1 yılYeni gördüm :( ayrıca merak ettiğin nesi var ki normal bir insan üstüne sadece ferace giymiş, olayı davlana darı olayı dallandırıp budaklandırmaya gerek var mı
Cevap sahibi+1 yılosteridm bisiler sormsk korkma be mjatsn yemem snei veyabostek at
Soran+1 yılKanka ben Turkish konuşmak sen necesin
Cevap sahibi+1 yılya arkdas ne inatcisn be
Soran+1 yılSenin yazdığını anlamıyorum ben
Cevap sahibi+1 yılya senden mesaj atmani atmiyorssan istek atmani isteim bunun anlasilmaz neyi var
+1 yılErkek olsam evlenirdim. Çok şık duruyor.
10 Yorumla
+1 yılNiye insan değil mi o
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 48,6b cevap paylaştı.
+1 yılYok ben almıyım. Bana göre değil bu tarz kızlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin kendi görüşü
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden olmasın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. bu ferace değil ki normal tesettür
00 Yorumla
+1 yılFeracesiz erkekle olmaz.😸
00 Yorumla
+1 yılAteistim b*ta
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirim, uyumluysak sıkıntı yok.
00 Yorumla Erkeğin feracesizi olmaz
00 Yorumla
+1 yılKişiliğini tanısam belki
00 YorumlaFerace giymek kötü mü ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çok guzel olur keşke bulsak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yılNikah basılır
20 Yorumla
+1 yılSevmem bu tarz bakış acılarını
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılFavorim diyebilirim güneş görmüyor en azından
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayır türk kültürü olmayan herşeye karşıyım.
07 Yorumla
Soran+1 yılİnanç ve kültür farklı şeylerdir, Arap kültürü değildir kapanmak öyle olsa emin olun kimse yapmazdı, inancım için yapmak istediğim bir şey
- +1 yıl
Bana ters kabul etmiyorum cevremde de istemiyorum bu benim fikrim sevmiyorum..
Soran+1 yılFikrinize saygı duyuyorum ama çevremde istemiyorum ayrı, evlenmek istemiyorum ayrı şeyler. Yani çevrenizde komşunuz ya da etrafınızda Özel hayatınıza dahil olmadan birisi olmuş olsa böyle onu da dışlar mıydınız
- +1 yıl
Lafı evirim çevirmem sabitim yani ben dışlarım , bende bir nefret oluştu o tarz insanlara karşı , bağnaz geri kafalı , din kisvesi altından her türlü haltı çeviren , içimde olan bu duygum hissim bu evliliğe gelirsek yer yüzünde son isam kalsa asla diyorum.
Soran+1 yılGenelleme yapıyorsunuz, ben de kötü şeyler yaşadım ama tavır almadım çünkü kötülük insanların genelinde zaten var, üstündeki kıyafet onları buna çevirmiyor, onlar zaten böyle
Soran+1 yılBu yüzden kıyafete tavır almak oluyor sizinkisi
- +1 yıl
Sanırım söylediğim gibi sen iyi olabilirsin bir başkası da iyi olmuş olabilir sadece dinlerini yaşıyor olabilir , ona tamamiz , ama içimde geçmek bilmeyen ırkçılık var bu bensel bir şey : )
+1 yılEvlenirim niye evlenmeyim ki
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,5b cevap paylaştı. Neden olmasın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Tabi ki.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZaten ferwce giyenle evlenilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFerace giyenle evlenilir zaten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılYok tarzım değil 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılLşşmykym
Evet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBenlik değil
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım