Antepliler genel olarak kürt mü oluyor? Özellikle de nizipliler? Kürt olup olmadığını nasıl anlarım?
Cevabın nedir?
İnan İnsanların soyunun nerden geldiği bile karışık bunu neredeyse dünya da bulabilen bir kaç ülke var.. yani diyelim ki Kürt.. ne değişir? Adam okumuşsa görgülüyle adaplı ve şerefliyse kültürlüyse ya da işyeri sahibi zengin biriyse ne bileyim doktorsa çocuğuna güzel baba olacaksa seni ömür boyu sevecekse , herşeyi geçtim ya ruh eşinse? Bunun bir önemi olacak mı? Aynı şey karşı cins içinde geçerli ailelerin uyumluysa sen uyumluysan arkadaş da olursun sevgili de.. önce sen söyle bakalım asıl sen emin misin Türk olduğundan nerden eminsin? Bu nasıl bir kafa ya anlayamıyorum 🙏🏻 Saygı duymak istiyorum soruya ama duyamıyorum.. şövenist bir yaklaşım olmaz mı?
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılantebin yerlisiolup kürt olasn çok ama çogu kürt olsada söylemiyor
kürtsede kürtçeyi bilmiyorum diyor arabanlılar kesin kürt diyim nizipli kürt
antebin kürtleri pis diyim çirkinlerde ha
şişman boyu kısa
beyaz tenli olup kürt olanda var kara olanda kürt07 Yorumla- +1 yıl
Bu nasıl bir görüş? Irkcı mısınız? Antepliyim Kürt de değiliz pis de değiliz şişman da beni bir görsen aklın gider İğrenc fikirli
Cevap sahibi+1 yıl@Gamzeyazgan görmüş kadar oldum
Çirkin kara kıllı zayifsin- +1 yıl
Gizli üye seni Gaziantepteki Türkler sevsin burası Antep değil Gaziantep'dir kurtuluş savaşı sırasında 6317 şehit ve sayısız Gazilerin şehridir annesinin peçesini açtı diye Fransız askerine karşı durup canını hiç tereddüt etmeden veren 10 yaşındaki Şehit Kamilin şehridir bu şehir sayısız kahramanların bize armağanıdır senin gibi hadsizler çıkıp bize pis çirkin vs diyemez biz Türk'üz hatta sizlerin özendiği Türklerin torunlarıyız size Türklüğü aşılayan bizleriz şimdi o kötü yorumlarını da popona sok hadi ordan git NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... 🇹🇷🇦🇿🇹🇷
- +1 yıl
Ben sevsin yazacaktım ama sayfa otomatik sevsin yazmış tekrar düzelteyim seni Gaziantepteki Türkler sevsin
- +1 yıl
Sevsin değil z-i-k-s-i-n olacak
- +1 yıl
Bunu nereden uydurdun. Amma sallamışsın. Ancak şurası doğru. Antep'teki 1960 dan sonra gelen kürtler kabul edilmek için yani Antep'te tutunabilmek için Kürt kimliklerini saklamışlardır. Çünkü Gaziantep 1960 senesine kadar tamamen Türklerden ibaretti. Göçle birlikte buraya gelen Kürtler bu Türk memleketinde tutunabilmek için kimlikşerini bir müddet sakladılar. Sonraları Anteplileşmişlerdir. Yani Gaziantep’te ırkçılık olamaz. İzin verilmez. Buradaki Kürtler de, tamamı Türk olan Antep halkının huyunu bildiği için cesaret edememiştir. Antep bu konuda radikaldir.
Antebin doğu tarafi daha cok kürt var nizip karkamis yavuzeli araban ama islahyedede cok kürt var bunlar hepsi antebin yerli kürtleri merkezindeki Kürtler hem göc gidiler oraya hemde azlar
Ama sen bu irkci picleri dinleme herşeyi gördüm ve ben nizipli kürdüm nizibim köyleri hepsi kürt yani nizip 100/70 kürt ama arab ve türk de var154 Yorumla- +1 yıl
ulan nizibin nasıl çoğu kürt? nizip in %65-70 Türktür it oğlu it git nizip merkeze kürt görüyon mu? nizipin köyleri çoğu Türk kürt köyleri nerdeyse yok denecek kadar az. Bayındır , Tayba , kubin , tilmiyen , dutlu bunlar örneğin hepsi Türk neresi kürt köyü lan şerefsiz urfadan adıyamandan göç edip nizip e kürt diyorsunuz yalancı zuzular nizip %65-70 i Türk nüfus ben nizipte çok az kürt gördüm adamlara kürt müsün dediğimde sinirleniyorlar kürtleri sevmez nizipliler ve Türktür ve ayrıca arap bile daha çok kürtlerden nizipteki üç beş kürt sokağı var onlarda fıstıkta çalışan ve silvan siverek gibi yerlerden göçen kürtler yani yerli değiller. Nizip in yerlisi Türktür ve kürtleri sevmezler bunu o küçük aklınıza sokun şerefsizler
- +1 yıl
@GeneralSubutay nizip köyümüz ama Kürt değiliz 😂 Antep’in de yerlisiyiz sonradan gelmeler genelde Kürt Alevi olur has Antepliler de Kürt göremezsiniz
- +1 yıl
Türküm" diyen her şehir, her kasaba ve en küçük Türk köyü Gazianteplileri birer kahramanlık misali olarak alabilirler. Mustafa Kemal Atatürk... Türklük size bizim armağanımızdır ayrıca burası Antep değil Gaziantep'dir kurtuluş savaşı sırasında 11 ay boyunca çevre illerden hiçbir destek hiçbir mühimmat yardımı almadan direnen 6317 Şehidin ve sayısız Gazilerin şehridir burası Gaziantep'dir ki 11 ay boyunca İngilizi Fransızı püskürtmüş bütün gıda stokları tükenmiştir buna rağmen düşmana teslim olmayıp zerdali çekirdeğini öğütüp ekmek yapmışlar o zerdali çekirdekleri ile zehirlenip ölmüşler ama yine de düşmana boyun eğmemişler... Burası "düşman benim cesedimi çiğnemeden Antep’e giremez” diyen Şahin Bey’in şehridir...
Gaziantep kurtuluş savaşında 6417 şehit vermiş bir Türk ilidir. Mersin ve İstanbul içerisinde yaşayan kürtlerin sayısı gaziantepteki yaşayan Kürt sayısından daha fazladır. Sonuca bakılırsa Gaziantep hem insanıyla hem doğasıyla mükemmel bir şehrimizdir ve Türk'tür
271 Yorumla- +1 yıl
Ne milliyetçilik yaptın git şuradan ağzından ve got deliğinden akan dolleri sil
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
29Cevap
+1 yılBu ne biçim soru öyle. Antep Türk'tür. Yerlisi tamamen Türk'tür. Maraş ve Adana da öyle yerlileri Türk'tür. 1960 yıllardan sonra göçle birlikte kentleşme farklı bir boyuta ulaştı. Türkiye'nin 5. ci en büyük ilidir. Bu kadar büyük bir il tıpkı İstanbul, Ankara İzmir gibi her türden kesimi barındırır. Nizip de hem Türk köyleri hem de Kürt köyleri vardır. Şöyle bir durum var. Antep Kürtleri diğer doğu bölgedeki Kürt'lere benzemez. Anteplileşmişlerdir. Tıpkı Türk gibi olmuştur. Bu Antep'in özelliğidir. Şehrine gelen herkesi, kendisine benzetir. O yüzden Antep'te ırkçılık olmaz. Kimse yapamaz. Antep farklıdır. Devlet bütçesinden yardım almadan kendi kendine ayakları üzerinde duran şehirdir. Nitekim Gazi Mustafa Kemal, kurtuluş savaşında bir tek Antep destek istemedi demiştir. Düşmanı canla başla kovmuştur. Nitekim, yerlisi Tamamem Türk olmakla birlikte ki Halep Türk'leridir kimisi, kimisi Türk beyliklerindendir. Kürt'ü de iyidir Antep'in sağlamdır. Tıpkı Antep'li olmuştur. Antep'te ırkçılık olmaz. Kimse yapamaz. İstisnalar olabilir. Ama Antep çok farklıdır bu konuda.
110 Yorumla
+1 yılAntepliler kurt değildir.. sonradan gelmeler vardır.. hele hele nizip Karkamış Oğuzeli yavuzeli İslahiye hiç kurt deyildir.. varsada hepsi sonradan Urfa Suruç bozovadan gelmedir.. doğma büyüme nizip olup aile kökeni Urfa Suruç ve çevresi olanlar nizip kurt memleketi diyemez Antep
te niziptee yüzde 75 Türkoğlu turktur. cevre köylerde kurt köyleri vardır.. onlarda çok eskilerden bu memlekette yaşayan yerli Kürtlerdir.. suruc Urfa Bozova ile alakaları yoktur... bayrağına vatanına milletine bağlıdır.. yani anlayacağınız sonradan gelmeler haricinde bu memleketlerin yerlisi turktur. bu arada kurt olmasida birşeyi değiştirmez kürdude türküde delikanlı yardımsever insanlardır.. Suruç Urfa Bozova derken yanlış anlaşılmasın oradaki kardeslerimizde bizimle aynıdır.. farkımız yok onlarda antepliler gibi misafirperver cana yaakin insanlardır.. ben nizipliyim.80 Yorumla
1 yılAntepliler Kürt değil Türk oğlu Türk tür
Barak Çepni Türkmen yuvası Gaziantep
İslahiye Nizip ilcesi hariç Kürt yoktur yerli
İslahiye yüzde 60 Kürt Yüzde 40 Türk
Nizip yüzde 60 Türk yüzde 40 Kürttur
Nizip İslahiye ilçesi 1930
Osmaniye ve Urfa'dan bağlanmiştir
Gelişmek istiyoruz diyip yalvardilar
Antebe kimse Kürt diyemez
Aksini iddia eden varsa gelsin Slogan atsın görelim Gaziantep çarşıda neymiş A
ntep Kilis Güvey Doğu Anadolu nun kalesi TC nin sigortası djrc
İzmirde ki Kürt nüfusu Antebin 4 katı dir
Gaziantep liyiz Türk oğlu Türküz
Şahinbeyin Şehitkamilin Karayılan torunlari yiz
20 Yorumla
+1 yılKonyadaki kürt köyü sayısı gaziantepten çok fazladır, ama kimse konya kürt mü diye sormaz, Gaziantep halkı Türk'tür, Gazi ünvanıni ilk meclis 1920 de vermiştir, kurtuluş savaşında nüfusunun 3 te birini şehit vermiştir, topraklarının yarısı akdeniz bölgesinde yer alır , şehir merkezi güneydoğu anadoludadır , nizip tarafında kürt köyleri vardır, toplamda yerli kürt oranı %5 civarındadır,90 yıllardan itibaren doğu illerinden kürt göçü almıştır, tıpkı adana mersin gibi, neticede Gaziantep Türk tür.
117 Yorumla- +1 yıl
@Rişvan27 Konya kulu, Ankara polatlı ve haymana da ki kürt köylerinden bahsediyorum, Gaziantep islahiye bölgesindeki kürt köylerinin çoğu,1915 ermeni tehcirinden sonra bölgeye yerleştirilen van kökenli kürtlerdir, hatta o sıralar balkan göçmenleri ve çerkezler de getirilip yerleştirilmişlerdir, konya ve Ankara kürtlerinin temeli Muş Varto dur, Yavuzelindeki kürt köyleri sünni
türk köyleri alevidir, yavuzeli kürt köyleri Urfa bozova dan gelip,1915 tencirinden sonra boşalan ermeni köylerine yerleşmişlerdir, bu konuda çok araştırma yaptığım için biliyorum,
- +1 yıl
Güney doğuda olduğu için Kürt zannediyorlar. Oysa tamamen bilgi kirliliğidir. Konyada kürt oranı dediniğiniz gibi Antep'ten fazladır. İç Anadolu da yer aldığı için kimse orada Kürt var mı yok mu düşünmez.
- +1 yıl
@Serkkkkannnnnn
Erzurum da Doğu'da diye kürt zannediliyor. Kürter güney ve doğu ilçelerde yoğun.
Hem Anne hem de Babası iki tarafı da Erzurumlu olan Acun Ilıcalıya bak. %100 Erzurumlu adam. Kürde benziyor mu? - +1 yıl
@Serkkkkannnnnn
Dadaşlar Kürt müdür?
+1 yılGAZIANTEPLILERIN soyu kafkaslara dayanır çoğunluğun gözleri çerkezlere benzer. ama kürtlerinde göçü vardır. birazda arap. gaziantebin kürdüde türk olmayı benimsemiş karakterli insanlardır. dediğim gibi bir kısmı arap olduğu için aradan çürükte çıkar. gazianteplilere kürt dersen eğer bu kavga çıkma sebebidir çünkü kürtler pek sevilmez. çoğuda atatürkü sevmez ☺
44 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Nasıl Atatürk'ü sevmez. Bunu nereden çıkardınız. Bence bu cümlenizi geri alınız lütfen.. Ben Antep'in yerlisi olarak sizi kınıyorum
Konu hortlamis gibi olacak ama genel olarak nizipliler oguz türklerinin 2 boyundan gelmişlerdir yazir ve bayindir boyu. Ama böyle bir sorunun sacmaligini ve irkciligini soylemeden geçemeyeceğim. Biz yıllardır yanyana yaşadık savastik ve yanyana öldük mezarlarimiz bile aynı. Bu arada unutmadan mars'da su bulundu bilmem farkindamisiniz.
32 Yorumla- +1 yıl
İşte bizim de mars'a gidip o güzelim suyu bulamayışımız, bazı diğer etnik grupların bakteri bölünmesi gibi çoğalması ve devletin ve milletin zamanını, parasını ve her gücünü sömürmesidir.
Devleti geriye çekiyor, ağır yük veriyor ve ilerliyemiyoruz. Biz Türkler, batılılar gibi 1-2 çocuk yapmaya devam edersek, yakında bu yük daha da ağır olacak, üstümüze çıkacak. Türk-Kürt sorununun son 30 senede ciddileşmesinin sebebini bir de kendimize soralım. Nüfusları attıkça dahada bir yük oluyorlar.
Sosyologum. - +1 yıl
Artık sorarız kendimize,:Yozgad'lım, Angaralım bozoklu Kayserilim de mi kürt? Diye.
+1 yılyav kardeşim sömürüldükten sonra türk olsa ne olan kürt olsa ne ola laz olsa ne ola tek tanıdığımız devlet hilal çatısı altında kurulan islam devleti aha meleketin ottadoğunun yali ortada
40 YorumlaKürt olmadıklarını iddia ederler, hatta kürt müsün diye sorsan küfür etmişsin gibi bir tepkiyle karşılaşırsın.
83 Yorumla
Soran+1 yılDeğilşer yani
- +1 yıl
Gaziantep Halkı türktür özüyle köküyle çavuşlu türkmenidir kendini kürt sananlar ise 1915 tehcir yasasıyla ermeni ile beraber dogudan gelen kürt halklarıdır olay bu lakin antep kendi başına kendini kurtarmış bir şehir mezopotamyanın da incisidir aynı zamanda gastromi şehridir ve yemekleri dünya miras listesindedir
- +1 yıl
Evet. Antep'e kürtmüsün diye sorduğunda hakarettir. Sen bir Türk'e Kürt dersen ki hiç deme benzer. Oğuz boyları, memluklular zamanında kuman kıpçak türkleri halepteydi. Bunların çoğu Antep'e yerleşti. Doğu karadeniz ile Gaziantep’te yeşil gözlü renkli gözlü görürsen sebebi budur. Sakın ola, Antebin yerlisine, Maraşın ve Adananın yerlisine Kürt demeyin. Anyayı konyayı görürsünüz o zaman. Neden Antep'te bir kürt, kürdüm diyemez söli mi. Ekseriyeti Alevidir. Maalesef Aleviler haketmedikleri tepkiyle karşılaştıkları için kimliklerini saklama ihtiyacı duydular. Hatırlıyorum lisedeyken bir kürt alevi arkadaşımız, çikolata yemişti. Çok tepki almıştı. Ekseriyeti Kürt Alevisi olduğu için Kürdüm demez. Kürt demek Alevilikle eşdeğermiş gibi anlaşılıp tepki çekmemek için. Ha bu doğru mu yanlış tabi. Antep 1960 yılına kadar tamamı Türk olmuştur.
Bilgisi olmayan insanlar saçma sapan cevaplar vermiş.
Gaziantep'in yerlileri Türk'tür. Gaziantepli insanlarin çok cok buyuk bir kısmı Turktur.61 YorumlaGündem konusunda 721 cevap paylaştı. ayran içmesinden.. karnı doyunca çarığını aramasından:)) kürt olmasa dahi kültürler birbirine karışmıştır. hele ki bir de büyümüş yetişmişse:)
12 Yorumlainşallah bir kürttür .. inşallah çocuğunda bir Kürtle evlenir..
61 Yorumla
Soran+1 yılBen kürtle evlenmicem, çpcuğum da öyle. Annesi babası neyse o da öyle biriyle evlenecek
+1 yılben antepliyim de niye soruyorsun bunu erkek arkadaşın antepli mi
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır erkek arkadaş değil, merak ediyorum sadece antepli bir arkadaşım var
- +1 yıl
valla niziplileri bilmem ama antepin has yerlisi olanlar kürt değiller. Ama nizipte kürtler vardır fakat vatana ihanet edenlerden değildir. Yani öyle kürt deyince aklınıza hemen bölücüler gelmesin burada öyle kürtler var ki senden daha Türk milliyetçisidir.
Sorasana ya boyle ugrasicagina. Kurtler isaretle dogmuyor :D sormak sağlıklı
11 Yorumla
Soran+1 yılSorunca yanlış anlaşılabilir
- Gündem konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılinsanlar umarim bu sorunun arkasinda sacma bir düsünce gizli degil
25 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir düşünce olabilir ki? Merak ediyorum sadece antepli bir tanıdığım var
- +1 yıl
ayrim yapior gibi soru sordun
Soran+1 yılOrdan öyle düşünebilirsiniz, sevmiyorum
- +1 yıl
gün gelir bunun cezasini cekiceksin ozaman anlarsin insan ayrimin ne oldugunu
Soran+1 yılÇekebilirim bu bana kalmış bişey
niye gizlendiginizi anlamadim. yoksa sizinde kürt olabileceginizi düsünürler diyemi?
23 Yorumla
Soran+1 yılSiz de az çok biliyorsunuz ki gizli olmadan soru sorunca bir sürü saçma insan mesaj atıyor, ben de hoşlanmıyorum bu durumdan.
Soran+1 yılYaptığım şey tam olarak ırkçılık değil, yine de siz öyle tanımlıyorsanız her yerde yapılıyor. Sonuç olarak kimse kimseyi sevmek zorunda değil
kimliğine bak memleketi çıkar antepliler kürt değil oraya göçen kürtler var ama tipi falan belli eder cocugun zaten konusmasından anlamazsında
40 Yorumla
+1 yılAntepliler hem kürt hem türk. kürtlerdende türklerdende karışan çok var. mesela benim babaannem türk bir kürtle evlenmiş. çok ayrımcılık yoktur antepte yeterki iyi insan olsunlar.
40 Yorumla
+1 yılÇoğu Türk anteplilerin. Antebin belki 20% kürttür gerisi Türktür
70 YorumlaHayır onlar arap kökenli olurlar bildiğim kadarıyla güneydoğunun yerlilerinin çoğu arap
30 YorumlaEvet icanadolu Kürtlerinin büyük bir çoğunluğu Antep araban besni Nizip kokenlinlidir rişwan aşiretindendir Kırşehir ve konya Kürtleri Ankara Yozgat kurtleri
10 YorumlaGaziantep bir Turk sehiridir. Ve Gaziantepli olarak bende bir Turkum ve muslumanim.
61 Yorumla
+1 yılAntepliler has Türktür. Fakat Nizipte az da olsa yerli kürt vardır onlarda tipten belli ederler fakat pkk lı olmaz çoğu
20 YorumlaSor canım kardesim kimse ona git sor. Kac bin kişilik sehir her ırktan insan vardır.
10 Yorumla
+1 yılbence kürtler çünkü antepliler gibi boktan insanlar anca kürtlerden çıkar
21 Yorumla- +1 yıl
biraz anın öfkesinden kötü bir yorum yaptım tüm anteplilerden ve kürtlerden af diliyorum
+1 yılAntepliyim kürt degilim. Kürt olsada napacaksin?
24 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorum
- +1 yıl
Niye bu önyargi?
Soran+1 yılGördüklerimden, tanıdıklarımdan diyelim
kürt çok az çoğu türk
21 YorumlaAklıma bir cevap geldi ama neyse söylemiyim :D
02 Yorumla
Soran+1 yılSöyle söyle
farzedelim ki kürt ne olcak?
14 Yorumla
Soran+1 yılBelki ben sevmiyorum?
Soran+1 yılSana göre bu demekse evet uzağım
+1 yılAntepliler kürt degil
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl değil olanlar yok mı
- +1 yıl
yok antep kürt degil ya arap ya da türk
Irkını bilmemde kızları pek güzel oluyor
20 YorumlaGündem konusunda 737 cevap paylaştı. Dişlerine bakın...
17 Yorumla
SoranNe alaka?
Soran+1 yılO ne demek ya
- +1 yıl
Senin dişlerine bakınca soyun anlasiliyomu acaba ne iğrenç bir tabir bu
- +1 yıl
@Antepliyim Hanım, siz soranın "Kürt olmadığını nasıl anlarım?" tarzı ayrımcı yaklaşımını görmeyip, benim ironimi ciddiye alıyorsanız, buna diyecek pek bir şeyim yoktur.
Selametle. - +1 yıl
Soran kişisi ne kadar cahilmiski böyle bişe sormuş ama benim bildiğim hayvanların dişine bakılır keşke o yorumu yapmasaydin ayrıca herkes bilsin biz Türk kürt ayrimi yapmaksizin hep birlikte kardes kardes yasayip gidiyoruz yıllardır ama gaziantepin aslı Türk tür merak edenlere arabi cerkezi Kürdü yoktur
Gizli Üye(30-35)+1 yılYerlisi Türk , sonradan gelenler krt
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldeğilir vatansever insanlardır antebin yerlileri
40 YorumlaBazıları ama hepsi değil
00 YorumlaEvet
14 Yorumla
Soran+1 yılHepsi?
Soran+1 yılNasıl anlarım peki
Kürtte olur Arap da
32 Yorumla
Soran+1 yılTürkte vardır herhalde
ne farkeder?