Aileniz sizi hiç aşağılıyor mu?

Benim için Oldukça Zorlu bir sınav süresinden sonra şimdi de aile baskısı başladı şöyle ki depresyondayım belirsizlik içinde araftayım eğer bu yılda olmazsa yerimde sayacağım diğer yıllarda olduğu gibi 2022 yılında korkudan sınava girmedim 2023 yılınca olacakken sorular yetişmedi 2024 yılında hiç bilemedim yapamadım bu yıl ise belirsiz ve evde temizlik yapmam için baskı var ben depresyondayım oturuyormuşum keyfim yerindeymiş kısaca istedikleri şeyleri yapmam için bir baskı var ne yaşamışım ben falan ve tartışma çıktı evde biliyorum şişko bir dombiliye döndüm son zamanlarda bacaklar göbek olsun şiştim en kilolu dønemlerimdeyim 66 kilo varımdır ama bu bile umurumda değil çokta çünkü o kadar derdimin yanında en çözülebilir olan bu ve ailem resmen aşağıladı ne 60 kilo senin 60 kiloya benzer halin mi var yakında 80 kilo olacaksın diye aşağılandım ailem bile aşağïlıyorsa başkaları neler yapmaz zaten ailem ben zayıfkende çocuk gibi kaldın herkes döver her yerin kayolmuş kadın gibi değilsin diyorlardı kısaca kilolu olsam suç zayįfta olsam suç zaten kilo değilse zekadan bir yerlerden mutlaka vuruyorlar geçmişten falan gerçekten yoruldum ya kendimi kaybedip akıl sağlığımdan olacağım ya da ansızın gözüm kararacak her şeye son vereceğim yordular baya ve bu sınav hayatımdaki her şeye bir karar olmasından da çok yoruldum benim koca hayatımın değerini bu sınavın belirlemesi o kadar saçma ki?

Aileniz sizi hiç aşağılıyor mu?