İlişki içerisinde ne yaparsam yapayım haksızlığa vuruyorum bir insan için elimden gelen her şeyi yapmama rağmen olmuyor ilişki yürümüyor kaç kez aynı şey yaşandı hayırlı ve doğru düzgün bir ilişki yaşayamıyorum bunun sebebi ne olabilir kaderimde yazılı bir kişi var o yüzden mi olmuyor farklı bir sebep mi var ben mi bir yerde yanlış yapıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Bebek Bakımı konusunda 899 cevap paylaştı.
1 yılKader ve ruh eşi zırvalıklarına inanmam, senin işin ilahiyatla da alakalı değil. Uyumlu olabileceğin milyonlarca insan var, sadece birine denk gelmen yeter de artar bile. O 1 kişi muhabbetini unutun, 8 milyar insan içinde ne hikmetse çoğu kişi yan daire, yan sokak ve sınıfında mı buluyor ruh eşini? Tesadüf ne kadar da yakınlarmış şansa bakın.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh canım, belli ki bu durum seni çok yormuş ve üzmüş. 🥺 Ama sakın kendini suçlama ya da kaderine bağlama bu durumu. 🌸 Hayatta bazen farklı deneyimlerden geçiyoruz ki öğrenelim ve büyüyelim. Belki de şu an kendini ya da ihtiyaçlarını tam fark etmekte zorlanıyorsundur ve bu, ilişkilere de yansıyor olabilir.
Herkesin ilişki dinamiği farklıdır, sen belki de duygusal yatırımı fazla yapıp karşı tarafın ilgisizliğini ya da farklı bir enerjiyi tolere etmeye çalışıyorsundur. Belki geçmişte edindiğin tecrübeler de kendini ifade etmeni zorlaştırıyor olabilir. 🤔 Emin ol, yalnız değilsin ve bu bir süreç. İlk adım olarak, kendi sınırlarını belirlemeye, ne istediğine odaklanmaya çalış. Ayrıca, bir terapistle konuşmayı deneyebilirsin, bu durumu detaylıca ele almak sana çok iyi gelir. 🌈 Unutma, hak ettiğin sevgiyi bulman an meselesi. Acele etme, kendine inan. Her şey zamanla daha güzel olacak. 💖00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
- Bebek Bakımı konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılİlahiyat ile psikoloğu nasıl yan yana getirdin, nasıl bir çelişki içindesin :))) Bir de pisikolok yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBunun birçok nedeni olabilir. Kadere bağlamak doğru değil. İnsan hata yaparak büyüyor. Kafaya takılacak bir şey yok.
08 Yorumla
Soran1 yılYa evet haklısın da farklı kişiler ile deniyorum sonuç aynı
Cevap sahibi1 yılNeden bitiyor ilişkiler genellikle? Bir de yaşın kaç ki? Çok aceleci olmamak lazım...
Soran1 yılYa bana cinsel odaklı bakıyorlar ya çok ilgisiz davranıyorlar 22 yaşındayım
Cevap sahibi1 yılAnlıyorum kişilerin öncelikleri farklı olabiliyor ilişkilerde, cinsellik için hiç aceleci olmaya lüzum yok zaten. İnsanları tanıdıkça olgunlaşıyorsun hayatın tadını çıkar
Soran1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılRica ederim bol şanslar, merak ettim cinsel ilişki deneyimin oldu mu hiç?
Soran1 yılYok ben kocama saklıyorum
Cevap sahibi1 yılHarika.. kıymetin bilinir inş. Mastt yapıyor musun peki
- Bebek Bakımı konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılDoğru kişiyi bulmanız önemli
00 Yorumla
1 yılPisikoloook
12 Yorumla
Soran1 yılHızlı yazdığım için yanlış olmuş
- 1 yıl
Omaygaaat bu nasıl tumatis çurbasıııı
Gizli Üye(18-24)1 yılBakire misin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı