Nikah tarihi aldıktan 1 gün sonra terkedildim ne yapacağım?

Nikah tarihi alalı 1 gün oldu. nikah tarihini alır almaz kapıdan çıktığımız da bana direk hadi bilezikleri alalım dedi. Bende dedim alalım ama bende kalsın sana bohça getireceğiz ozaman vermem daha uygun diye. ya da düğünde takacağım hepsini sana dedim zaten 2 ay kalmış. Bana orada hayır olmaz istemiyorum daha önce bende duruyordu (ayrılıp barıştık) şimdide bende duracak sen sorun etmiyordun şimdi ne oldu dedi. dedim böylesi daha doğru diye düşünüyorum dedim. yaa kendi başına karar veriyorsun yani dedi. dedim sen hep böyle yapıyorsun kendi dediğini yaptırıyorsun nikah gününü 20 bin tl ye aldirdik.. sırf aynı ilçede olmadığımız için onun sevki kartalda evlenmek olduğu için. En son ben gidiyorum ne halin varsa gör dedi gitti. kolundan tuttum tamam dedim sende kalsın. Akşam oldu bana diyor ki bileziklerin hepsini iş yerinde takacağım. Dedim ne saçmalıyorsun burası İstanbul 10 tl için adam öldürürler. Diyor bana bir şey olmaz ben iş yerinde sadece takicam dışarıda değil bende dedim yanımda tak misafirlikte tak düğünde tak ama başka yerde asla. sanane ya benim kararım dedi. sonra bu böyle diyince dedim bilezikler bende dursun ben sana evlenince veririm yeter ama ya hep bilezik bilezik istemiyorum seni al başına çal bileziği sen benden daha çok seviyorsun onları dedi. dedim ben senin kalbini sevmesem bukadar sabretmem. senle evlenecek birisi senin ile sadece çocuk yapmak için evlenir kalbin ile evlenmez dayanamaz bukadar. Sen bana nasıl böyle dersin diyip terketti. Bir ton hakaret edip. Sen beni sevmiyorsun dediği için böyle demiştim şimdi bütün suç bende mi gerçekten çünkü insanlar sadece bedenleri için evleniyor ben senin kalbini sevmiştim dedim istemiyorum dedi gitti.
Nikah tarihi aldıktan 1 gün sonra terkedildim ne yapacağım?