Arkadaşlar sizce durumu arkadaşıma nasıl anlatabilirim? Aşırı kafaya taktım bu durumu nasıl açıklayabilirim?

Arkadaşım hem cinsim kız Arkadaşım keşke karşı cins olsaydı kafaya takmazdim canı cehenneme derdim. Ama ben iş bulamadıkça evde kaldıkça sanırım herşeyi kafaya takar oldum. Sırf bunu sormak için hesap açtım kimse de yok kimseyi davet edemiyorum neyse inşallah görürsünüz. Arkadaşım dün beni aradı Damla üç gündür aramıyorsun hayır ola başına bir şey mi geldi sen aramadan duramazdın dedi. Bende çok sık arıyorum çünkü rahatsız etmek istemedim dedim. Sonra konu konuyu açtı en son ben 2 ay migrosta çalışmıştım. Evime aşırı uzak olduğu için ayrılmıştım. Yani benim evim Bursanın en doğusundaydı orası en batısında. 23 durak vardı ayrıldım. Oradaki hiç bir arkadaşım beni instagrama eklemiyor bundan bahsettim Damla insanları çok sıkıyorsun çünkü falan dedi. Açıklama yapamadan patron geldi sonra arayacam dedi kapattı ama o zamandan beri hiç bir mesajımı görmüyor bakmıyor neden olabilir. Ya ben nasıl tekrar iletişime geçeceğim kızdı mı küstü mü ya ben ne yapacağım.
Arkadaşlar sizce durumu arkadaşıma nasıl anlatabilirim? Aşırı kafaya taktım bu durumu nasıl açıklayabilirim?