Arkadaşımı kırmadan bu konuyu nasıl çözerim?

Yarın İstanbul'a gidiyorum sadece cumartesi gecesi için. Erkek arkadaşım orada, bana üç saat uzakta. Kendisi birkaç gün sonra yurtdışına gidecek ve 2-3 hafta belki bir ay gelmeyecek. Yani son gecemiz bir ay için. Ve İstanbul da bir arkadaşım var, şu an bir yer tuttu memnun değil mutsuz. Benimle kalmak istedi geldiğim gece. Cevap vermedim ne dicem bilemedim çünkü erkek arkadaşımla kalırım diye düşünüyordum. Sonra canlı müziğe davet ettim gelirim belki erken giderim dedi galiba kalmayacak bu cümleden anladığım. Onunla kalmak tabiki çok isterim o benim çocukluk arkadaşım. Ama sadece bir gece için ordayım ve erkek arkadaşım bir ay gidiyor... Kaldığı yeri sevmiyor ama bir gece ile ordan kurtulmayacak ki.. erkek arkadaşım ile kalmasaydim kesinlikle gelsin isterim. Sizce bu konuyu tekrar açarsa nasıl kırmadan söylerim. Acmazsa da kırılmış mıdır gelmek istemesinin üzerinde durmayıp başka şeyler de yazmıştı onlara cevap vermemden?

Güncellemeler
1 yıl
O böyle şeylere kırılabiliyor..
Güncellemeler
1 yıl
Ona ben galiba otele gece dört beşe kadar dönmem sana çok geç olur diyimmi, ki gerçekten dışarıda olurum gibi dörde kadar
Arkadaşımı kırmadan bu konuyu nasıl çözerim?