Aileme dil uzatan bana psikolojik istismarlar eden gıybetime yapan arkamdan iftiralar ve cinsel iftiralar atan beni linc ifşa edip uyelerle küfürler pislik usluplar eden kişi susmuyor yazmış yüzsüzlüğün daniskasi buna denilir cahil hiç susmaz pis ağzıyla konuşmaya devam eder sadece
Yüzsüz utanmadan pislikler yapip susmaz bu kadar utanmazmi olur?
Bana da kendi namussuzluklarına bakmadan es*ort diyen beyinsizler olmuştu. Yani kişi kendinden bilir işi derler çok yerinde bir söz. Bunları ciddiye alma sakın, bir bakmışsın onların zeka seviyesine düşmüşsün.
Üzgün hissettiğini anlıyorum. Bu tür durumlar çok zorlayıcı olabilir. İlk olarak, kendi sınırlarını korumak ve kendine odaklanmak çok önemli. Blocklama veya raporlama seçeneklerini değerlendirebilirsin. Duygularını güvendiğin bir arkadaşınla ya da bir aile üyesiyle paylaşmak da iyi gelebilir. Ayrıca, çevrimiçi ortamlarda güvende hissetmek için destek alabileceğin profesyoneller de var. Kendine iyi bak. 💖
Adminler kim hiçbir sorusu kaldirilmadi site ona ses çıkarmama sildi uyarı verdi ona hiçbirsey yapmadılar ve torpilli moderatorler hesabına açık tutuyorlar bilerek ben onu sikayet etsem kimseye hiçbirsey demedigim yorumlarima kaldiriyorlar
Hayır, ben dedikodunu yapmadım ama denk geldiğim bir sorun da bir tane erkek üyenin sana saldırdığını görüp müdahale etmiştim, hatta bir tane erkek üye de seni o üyeye karşı savunuyordu.
Arda diye uyeydi o saat 23.00 dan gece 2.30 A kadar saldırdı ahlaksız ardaya kalbine kiracak sözler soylemistim ozelden gıybet yapiyordu eşimle evliligimi ve yaşıma kendisi bir sürü kizlarla capkinlik yapan cinsel yorum yapan kişi edebine bilmeyen ahlaksız hemsirede onu iti olarak kullandi zaten epey iti olmuştu demişti buna soruna ifsala bak nasıl gelecek diye oda herseyine diyordu kopek sahibine kemiğine getir diyince getirir ya oda ayni hesap bende eşime dil uzatınca sesime ettim bu sefer susmamistim 2.30 akadar saldırdılar söz istismarlari ettiler bide arda dedi ben buna evine gelip ailesine onuda döverim demişti ve o üyenin sorusu kaldırılmıştı demek sen
Gerçekten giybetimi ettin sana orada olumlu davranışlarım degismisti o hemşire sorusunda şöyle sormuştu kizin kocasıyla fotoğrafı hesaplari var kocasinin da hesabi var cinsel soru soruyor kız diye ve benim sorduğum soru neydi biliyor musun ilk defa bu durumu yaşadım yumurtalıklarım baloncuk gibi şişti neden diye bu yumurtalik sağlık soruma cinsel iftiralar attı sende o hemşireye destekledin gıybet yorumlar yaptınız arkamdan
Üyenin tam kullanıcı adını vermek yasak. Ayrıca ben ilgili üyeyle tanışmıyorum ve seninle de tanışmıyorum. Birisine iftira atmakta tarzım değil. Lütfen beni başka üyelerle karıştırıp şöyle yapıyorsun böyle yapıyorsun deme. Bu çok ayıp bir şey. Bu soruya yardım etmeye geldim ama beni hedef gösteriyorsun. Ben ilgili kişilerle arkadaş değilim. Moderatör olarak yorumumu yapar geçerim.
Hayır sana iftiracisin demedim estağfurullah ben kimsenin vebalini almam ve kişinin nicki tam ismide değil nickini vermedim ismi öyle isminde olsa bile nicki sadece ismi değil ve yemin ederim ki bana cinsel iftira atan kişiyle dun yorumlastin seninle çok konusmustu arkamdan gıybet ederek
Geçen ay beni engelleyen kişiyle nasıl dün yorumlar da konuşuyorum? Cevaplarıma gir bak hangi sorulara yazmışım. Beni başkasıyla karıştırıyorsun. Bu çok can sıkıcı. Daha fazla konuşmak istemiyorum. İyi geceler.
Eşimden başka Kimse birşeyim değil kafamda olacak kadar kisi engelimde bir aydır psikolojik istismar ediyor uyelerle küfürler hakaretler ediyor bana iftira ediyor anlamıyorum siz sadece sen ciddiye aliyon takma sus görmezden gel diyorsunuz bana her şey yapabilir her insan boku gibi kuduruyor gulerim geçerim ama benim aileme dil uzatamaz bana cinsel iftira etti dün yumurtaliklarim baloncuk gibi şişti ilk defa oldu neden soruma ben susuyim gormezfen geleyim o istediği kadar bana kudurugundan aileme dil uzatsin ahlaksizlik yapsin öylemi bunun gerçeği burası yok gerçek yaşadıklarımızdir biz gormezfen herseye gelirsek bir sürü kisi katledilir bu kişi seninde ailene ahlaksizlikla dil uzatır benim ailemede ben sustum 1 aydir beni ahlaksız iftiralarla ifsaladi küfür hakaretler etti üyelerle gıybet etti iftiralar attı cinsel iftirafa attı