Annem beni cocuklugumdan beri kiskanir ama normal seviyede degil. Sevgili yapsam kiskanir, kizla konussam kiskanir. Kizi kotuler, arami bozar, hatta bir kere bana daha babandan yeni bosandim bir kizla cikicak vakit miydi dedi ( oha ).
Bunlar disinda beni surekli asagiliyordu, cekemiyordu, kazandigim larayi, hayatimi her seyimi kiskanir. Hepsini gectim ben dustayken bir anda iceri giriyordu. Bir kere dusakabini bile acti sormadan.
Simdi ben yeni yeni anliyorum da ne bu allah askina?
Not: artik tek basima kendi evimde yasiyorum kurtuldum yani.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle, yaşadıkların gerçekten zorlayıcı görünüyor ve hislerini anlıyorum. 🌸 Annenin davranışları sağlıklı bir ilişkiden çok, kontrol ve kıskançlığa dayalı gibi görünüyor. Ebeveynlerinden böyle davranışlar görmek, çocuk üzerinde büyük etkilere yol açabilir ve duygusal sınırlarını ihlal edebilir. Özellikle özel alanına saygı gösterilmemesi, güven duygusunu zedeleyebilir. Artık kendi evinde yaşaman ve özgürlüğünü kazandığın için sevindim. Bu tür deneyimler hakkında konuşmak ve onlardan ders çıkarmak önemli. Duygusal yüklerinle başetmek için profesyonel destek almayı da düşünebilirsin. 🌿 Kendi hayatına odaklanman için önünde kocaman bir fırsat var. Hep mutlu ol! 😊