Akıllı kadın kendini tehlikeye atar mı?

Hayatım boyunca hiç sevgilim olmadı, kimseyide sevmedim zor bir çocukluk geçirdim ve bütün bunlara rağmen üniversiteye gitmeyi başardım. Potansiyelim çok yüksek ve bunu diğer sözde eğitimli, okumuş, kariyer sahibi kadinlar gibi evlenip çocuk doğurararak harcamak istemiyorum çünkü çocukluğumda çok acı çektim ve hayatın her saniyesini sadece kendim için yaşamak istiyorum kim ne derse desin hem çocuk hem evlilik hem iş kadını duraksama dönemine sokuyor ne kadar başarılı olursa olsun bu bir gerçek o ışık gidiyor. Hem zaten duygusal güvenliğimi de riske atamam yani birini sevip hayal kırıklığına uğrayıp sonra birde onun sıkıntısını çekmek istemiyorum dediğim gibi hayat bu kadar kıymetliyken her saniyesi bana ait olmalı buradakiler ve toplum bana nefret kusacak bir erkekle olmak istemediğim için türkiye'deki kariyer sahibi ve eğitimli denilen kadınların birçoğu sadece erkeklerin karşısında güçlü görünmek ve sadece daha iyi bir erkek bulup daha iyi bir evlilik yapmak için kariyer sahibi oluyor bir sey başarma arzusundan değil evlenip de bir erkeğin psikolojimi ve vücudumu bitirmesine izin veremem
Akıllı kadın kendini tehlikeye atar mı?