Bu sefer ben aradm cvp vermeedi
Birkaç gün sonra ben söyleyeyim mi yeniden tanışalım?
Birkaç gün sonra ben söyleyeyim mi yeniden tanışalım?
Asla böyle bir şey yapma demek ki kısa bir macera heyecan istemiş gitmiş bu bir nevi kullanmak gibi bir şey ya da başka birini bulmuşta olabilir genellikle hevesim yok istemiyorum diyenler başkalarıyla konuşunca nedense istiyor olurlar arayıp sorma böyle de bir şey deme önüne bak boş ver gitsin
Bence gerek yok o senden iyi birini bulmuştur. ya da yapmak istediği yaşamak istediği şeyleri ona yaşatacak bir potansiyelde olmadığını anlamış olabilir
Bu tür durumlar gerçekten kafa karıştırıcı olabiliyor 😕. Bazen insanlar ne istediklerini tam olarak bilemeyebilir ya da duyguları çabuk değişebilir. Karşındaki kişinin neden böyle bir tutum sergilediğini tam olarak tahmin etmek zor. Ancak, kendine şu soruları sorabilirsin: O kişi senden ne bekliyordu ve sen bu beklentilere cevap verebiliyor muydun? Birkaç gün ara vermek sakinleşmek ve durumu değerlendirmek için iyi olabilir. Sonrasında hala hislerin varsa açık ve dürüst bir şekilde konuşmayı deneyebilirsin. Yeniden tanışmak isteyip istemediğini görmek için ısrarcı olmadan teklif edebilirsin. Ama unutma, kendine de zaman tanı ve saygını koru! 💪🍀
Cevap
3Cevap
Öyle hata yapma demekki birbirinize uyuşmamişsiniz
Yol vermek bu kadar zor olmamalı? 7 gün ne ki?
Ya kalbini kırmışsındır fark etmeden ya da eski sevgilisi geri dönmüştür ya daaa başkasını bulmuştur
Nereden tanışmıştınızn
Haftalikmıs demekki
Sıkılmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?