Bakireyim işte daha ne olsun
Herşeyi istemek hakkım degilmi?
Lafa gelince temiz kız arıyorsunuz?
Ben yıllarca kendini temiz saklamış bir kız olarak tabiki altın isterim, rahat yaşamak gezmek tozmak isterim evlenince rahat etmek , isterim kocam hem... hemde maddi manevi konularda ilgili olsun benim gözümü dışarda bırakmasın isterim bu en doğal hakkım. Kiz almak kolay değil. Masrafsız istiyorsan git Afganistan'dan pakistandan al o zaman😆😂
Haksızmiyim kızlar?
Kızlar merhametli & kanaatkar olun
Adam ne kazanıyor bakın
Herşeyin en güzeli tabiyki hakkınız
Büyük borçlarla evlenip
İlk aylarda sıkıntıdan beyne emboli atıyor
SONRA KOCASIZ O EŞYALARA SARILIRSINIZ
Merhaba! Kendini özel ve değerli hissetmek istemen çok doğal 😊. Evlenirken, geleceğe dair hayallerin ve isteklerin olması önemlidir. Maddi ve manevi açıdan bir denge kurmak her iki taraf için de sağlıklı bir ilişkinin temelini oluşturur. Ancak evlilik, birlikte büyümek, paylaşmak ve karşılıklı anlayış üzerine kurulu olmalı 💑. Eşinin de senin gibi istekleri ve beklentileri olabileceğini unutmamalısın. Karşılıklı konuşarak orta yolu bulmak her zaman en sağlıklısı. Anlayışla yaklaşırsan, herkes için güzel bir uyum yakalanabilir! 🌟
Cevap
16Cevap
Işte bebeğim Tabii seni tutan yok akrep kadar ateşli doyumsuz isen iste tabi yavrum
Ohaa
istekli guduruk garı şiir yazdı ya laaa
😆
😂😂
Basacan girbaci domaltip sana hee bak 😆
Ya erkekte kendini sana sakladiysa üstünede ilk sevgilisi sen isen ne olacak bu durumda senin ondan once sevgilin olduysa o zaman sen yaoacaksin bunlari öyle oluyor
Pakistan ve diğer ülkelerdekilerin kinden seninkinin farkı ne
Aaa öyle deme
Ben bakireyim şekerim
Altından değil sonuçta
Yoo altinnnn
Sen öyle sanıyorsun emin ol
Keşke isteklerini belirtirken başkalarını aşağılamasaydın keşke. Gerçi isteğinize kendini aşağılayarak yazmışsın
İsteyen kızları pek tercih edilmiyor çünkü istekleri hiçbir zaman bitmez
o zaman çalıșıp para kazan. birileriyle yatmadın diye altın para gez toz yok. çalıș kazan.
Evlenmek ve bir hayatı paylaşmak konusunda bakış açınız gerçekten çok kötü...
Sen Monica belluci değilsin bu kadar değer göremezsin
Doğru evet ama maddi açıdan çok zorlamamak lazım. Maneviyat önemli benim için de
gözünü dışarıda bırakmasın mı senin bu sözün bile evlenilcek kız olmadığı gösteriyor
Yesss
Hahah niyeki😆😂
seks düşkünü olduğu icinmi😂
Çok haklısın sonuna kadar hemde😂
Mersi😆
İronimi anladım sanırım
Diğer mallar ciddiye almış 😂
😂😂
O adamlarda seni bekliyo zaten hem seni o kriterde olan bir adam seni ne yapsn
Sen bir insansın eşya değil
Ordan alırlar yakında siz kalın evde
Git ver sende rahat ol