Ben de öyleydim linçlemeyin hemen 😅
Ama garip geliyor o zamanlarım, sevgilimi öpmemiştim mesela günah diye şimdi bakınca sevdiğin kıza karşı kendini niye tutarsın ki?
Ben de öyleydim linçlemeyin hemen 😅
Ama garip geliyor o zamanlarım, sevgilimi öpmemiştim mesela günah diye şimdi bakınca sevdiğin kıza karşı kendini niye tutarsın ki?
Cevap
4Cevap
Üzerinde durduğun zemini çok sağlam mı buluyorsun çok güldüm bu yorumuna 😄
Yok ne alaka?
Fazla sağlam şey ne ki?
Zavallı sensin, düzgünce anlat dinleyelim, ablatamıyorsan da kısa kes
Yoldan çıkmak doğrumu
Bilmem, sence doğru mu?
Ağtal olmayın inançsızlar
Inancsiz kim kardes?
Sq mal
Kardes her seyin fazlasi zarar.
Evet öyleymiş
Kivaminda birak yeter
Aynen öyle
Komple birakma da kavram karmasasi yasama
Kafam karışık baya, şuanlık ibadetlere de ara verdim kafami toplamam lazim
Kendini fazla kaybetme kiral
Vallaha resi bi ara fazla. dindardik, simdi cuma da kilmiyorum, arssini bulucam elbet
İlla bi taraf olman gerekmiyor. Kendini kaybetme yeter
Dogru dedin reis, kafs karisibca insan bocaliyor. Ben en cok su opusme sevisme mevzusunda kafsyi dagittim. Sevgilim vardi opusmedim sevismedim bana Şu an o zamanlar garip geliyor baya
Kardesim yine kirmizi cizgilerin olsun ama yapmadigin icin pişmanlık veya aciziyet hissetme sakin
Kirmizi cizgim cok benim, cok prensipli bir insanim. Bi de garip olan bi yastan sonra degistirmek zorlasiyoe bunu
Evet değişim isi zor ama yapilabilir
Nasil?
Etki cevreni ve aliskanliklarini degistirirek her sey olur
Onlari de gistirmek de zor bir yastan sonra
din aptallıkdır
Abartma, dinin iyi yö leri de çok
Kardeş benim dini bilgim sağlam hepsinin açıklamasını biliyorum ve inancım da sağlam. Sana burdan ekmek. çıkmaz
Sen o zamanla. bu zamanı kıyaslayamazsın, toplumda yer edinmiş inanış için din o zaman yönrtim biçimiydi. Dinden dönmek ayaklanmaktı yani. Her imparstorlukta ayaklananlar katledilir. Kaldı ki islamdan dönmek en büyük nasipsizliktir.
ne yani 2 deveye bi kadını dinden döndü diye parçalayıp kellesini mekkede gezdirmekmi doğru terörist bile yapmaz bunu
41: Şunu bilin ki, ganimet olarak aldığınız şeylerin beşte biri Allah'a, Rasûlü'ne, onun akrabalarına, yetimlere, yoksullara ve yolda kalmışlara aittir. Eğer Allah'a ve iki ordunun karşılaştığı, hak ile bâtılın birbirinden ayrıldığı günde kulumuza indirdiğimize inanıyorsanız bunun böyle olduğunu kabul edin.
bana bu bedirde mekkeli halkın kervanlarını yağmalayıp 70 kişinin ölümün sebep olmasınıda anlat çok bilgilisin ya merak ediyorum
Sen zalim hükümdar. görmemişsin, bir kişi bir dini 1.5 milyara yaymış, senin bu hikayeciklerin ve kendine ait yorumunla zarar görmez merak etme.
Ille de cevap istiyorsan, 5/1 i vergi gibi düşün. Medeniyet verilen ve insaniyetle tanistirilan bir toplum. icin 5/1 az bile olmus olabilir. Kuran en dogrusunu bilir tabii ki
Algida secicilik yapma, simdi kardes sen demagoji sanatini anliyor olabilirsindir ustasina geldin. Once su tabirlerinj duzelt ki beni kabullenis uzerineden cevaplamis gibi gostermeye calisama 😅
Senin kafa biraz yerinde degil galiba 😆
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Herkesin hayatında farklı dönemler ve inançlar olabilir; bu çok doğal bir şey 🌿. Dindarlık, kişinin manevi huzur bulmasının bir yolu olabilirken, zamanla düşünceler ve hisler değişebilir. Senin geçmiş dönemdeki inançların ve seçimlerin, o anki duygularına ve ihtiyaçlarına hizmet etmiş olabilir 😊. Şimdi farklı düşünüyorsan, bu da gayet normal ve sağlıklı bir gelişim süreci. Önemli olan, şu anki duygularını ve kendini nasıl hissettiğini kabul ederek ilerlemektir. Her deneyim, bizi bugünkü halimize getirir 🍀.