Evli cezaevine giren erkek arkadas zorbalayabilirsiniz?

• Evet biliyorum başlık da cok sacma soracağım soruda çok saçma arkadaş bundan 1 sene önce tesadüfen biriyle tanıştım normal bekar biri gidi düşünerek numaramı verdim ilk görüşte aşk gibiydi sonra buluştuk evli ve kızı olduğunu söyledi bende olmayacağını sadece arkadaş olabileceğinizi soyledim sonra benim hayatıma da birileri girdi çıktı bende ona anlatıyordum sen mutlu ol diyordu resmi evli son senem diyordu ara ara 2 3 ay konuşmadığımız oldu farklı şehirlerde yaşıyoruz sonra bi gün tekrar benden şans istedi evlerini ayırdığını söyledi bende şans verdim hep sevgisini belli etti hep beni cok mutlu etti her derdime sikintima saklanti bu surecte iki kere bulustuk tatil yaptik yedik ictik tabi eşiyle de çocuğuyla maddi manevi hep ılgileniyordu eşi ayrilmak istemiyordu tabi şimdi bu bey bi saçmalık yüzünden cezaevine girdi avukatı arkadaşları haber verdi beni çok sevdiğini çevresi hep biliyor hic saklamadi eşi bilmiyor şu surumda eşi perişan olmuş gece gündüz ağlıyormuş bende çok üzgünüm bende biliyorum haksız olduğumu ben şu an ne yapmalıyım bende çok seviyorum beyde çok seviyor ben şimdi bu adamı bırakmalımiyim zorbalayabilirdiniz
Evli cezaevine giren erkek arkadas zorbalayabilirsiniz?