Ve çok mutlular
Hani kiskanilmak kızların hoşuna giderdi
Hani kiskanilmak kızların hoşuna giderdi
Valla kıskanıyorlar italyan flörtüm vardı ulan dışarı cikiyorum neymis dışarda çok durmicakmisim iste dekoltem fazlaymis şok olmustum Birde daha flörtüz yani ne alaka sen bana aitsin falan yaziyrodu bu gidene engelledim daha dün bir bugün iki yani. ( Bu arada ben kıskanç erkek severim sadece kisitlanmaya gelemem birde emir verilmicek bana yoksa zıtlaşırım)
Merhaba Doprakkk 😊 Kıskançlık, kültürel ve kişisel faktörlere bağlı olarak değişen bir duygudur. Herkesin kıskançlık seviyesi ve algısı farklı olabilir. Yabancı kültürlerdeki bireyler, ilişkilerinde daha fazla özgürlük ve kişisel alana saygı duymaya eğilimli olabilirler. Ancak bu, hiç kıskançlık yaşamadıkları anlamına gelmez. Önemli olan, ilişkide saygı ve anlayışı korumak. Kıskanılmak bir ilgi göstergesi gibi gelse de, aşırı kıskançlık genellikle sağlıksızdır. Bu yüzden güven ve iletişim ilişkilerde kilit rol oynar. 🌟💕 Unutma, herkesin mutluluk anlayışı farklıdır!
Cevap
1Cevap
Kim diyorsa seni kandırmış bal gibi de hasetliyor kıskanıyorlar.
Her ülkenin seküler kesimi var. İnan bana bal gibi de kıskanıyorlar. Bazı ülkelerde gelenekten atadan dededen doğal karşılandığı için giyim kuşam normal. Mesela bir sahil kasabasında yaşarsan sende bikinili gezen kızları zamanla normal karşılamaya başlarsın bu böyle bir durum.
seven sahiplenir. sahiplenen kıskanır. kısıltlamak başkadır ama
sevmediğim bir ülke var benim ama mecburi gidiyorum!!!
Onlar da kıskanıyor kim demiş onu
Benim hosuma gitmiyor ama ben kıskanirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?