Merhaba arkadaşlar 28 yaşına girdim bir kısmet çıktı adam kamyoncuymuş 40 yaşında Annesiyle yaşıyor 6 kardeşmiş diğer kardeşleri?

Merhaba arkadaşlar 28 yaşına girdim bir kısmet çıktı adam kamyoncuymuş 40 yaşında Annesiyle yaşıyor 6 kardeşmiş diğer kardeşleri evlenmiş annesi fakir maaşı alıyormuş ve evleri de kira adamın da evi falan yok Sizce bu kişiyle evlenilir mi yani Ben düşünmedim de yine de bir sorayım dedim talip olarak anneme söylemiş bende kabul etmedim ben de özelde çalışıyorum ekstreadan babamdan aylık da alıyorum ve Evim de var

Güncellemeler
1 yıl
bu kişi sanırım nişanlıymış annesi beni yolda görmüştü Annemle beraber orada konuşmuştuk ayaküstü hani böyle köylü bir teyze ben çok fazla konuşmadan oradan beni gözüne kestirmiş geçen annemi çağırdı öyle oturmaya gel falan diye annem de bir şeyler götürdü kurban kesmiştik Ayıptır söylemesi oradan anneme söylemiş bizim nişan bozulup senin kızı ben beğendim falan diye hani hangi ara beğendi onu da anlamadım ben de istemediğimi söyledim
Merhaba arkadaşlar 28 yaşına girdim bir kısmet çıktı adam kamyoncuymuş 40 yaşında Annesiyle yaşıyor 6 kardeşmiş diğer kardeşleri?