Herkese merhaba benim annem ve babam vefat etti diyarbakirin lice ilcesinde yasiyorum biz 7 kardesiz diger abilerim evli ben bekar?

Abilerim babam dan kalan evleri satmak istiyorlar bende kendi hakkimi satmak istemiyorum imza atmak istemiyorum abimler de satmak istiyor binamiz 7 katli biz daha tapu falan almadik binada sadece ben yasiyorum abimlerde siirtte yasiyor ablam beni aradi ben sana bakarim diyor ben buna hic inanmiyorum sonucta evli orada kalirsam burnum dan gelicek cunku daha once yasadim surekli beni ariyor bina satilirsa ben nerde kalicam dedim sen nasil birsey istiyorsun ki diyor bana dogru bina satilirsa ben kimin kapisina sigicam binayi yiktiricaz diyor muteahhid de 7 kardese 7 daireden 7 daire vermiyor versede 5 ya da 4 daire verir polise gitsem polis ne yapabilir siginma evine ordada basima her is gelir benim ne yapmam lazim bana akil verin bina 7 katli bende imza atmak istemiyorum diyelim ki herkes kendi hakkini satti satabilir mi benim imzam olmadan diyelim ki satti bende binada tek kaldim baskasi binayi satin aldi diyelim beni cikartabilir mi oyle bir yetki var mı evli hepsi tek ben bekarim

Herkese merhaba benim annem ve babam vefat etti diyarbakirin lice ilcesinde yasiyorum biz 7 kardesiz diger abilerim evli ben bekar?