Babamdan kalma üç tane evim var sadece benim payıma düşen üç tane evim var annem babam sağ değil annem babam vefat etti?

İki tane ablam var iç görüşmek istemediğim ve görüşmediğim iki abla var ve üzerimde bulunan varlıklarımın onlara kalmasını istemiyorum vasiyetname yapayım mı ve şunu baştan söylüyorum çünkü çok anlamayanlar açıkça belirttiğim halde anlamayanlar ve beni yoranlar lütfen okuyun ve buna dikkat edin bu söyleyeceğimi dikkat edin lütfen sadece benim payıma düşen miras çoktan bölüşüldü bu belirttiğim üç tane ev sadece benim payıma düşen evler Yok payı var şu var yok kardeşlerinin şöyle böyle demeyin bunlar sadece benim payıma düşen evler miras dediğim gibi bölüşüldü dediğim gibi burada belirtiyorum sonra başka belirtmeyeceğim benim sorum şu vasiyetname yapayım mı onlara kalmaması için vasiyetname yapayım mı yapmayayım mı lütfen samimiyetle içtenlikle cevap verin teşekkür ederim
Güncellemeler
7 ay
Dediğim gibi yanlışlıkla başka bir yere yaptığım yorumu buraya yapmışım onu da belirttim zaten
Babamdan kalma üç tane evim var sadece benim payıma düşen üç tane evim var annem babam sağ değil annem babam vefat etti?