Ozet geçmek için çok kısa yazıcam konu uzun
Annemın vefatından soruna babam Şu an evlilik düşünüyor hatta haber beklıyorlar karşı taraftan bu durum sizce doğrumu hoşmu ben saygı duymuyorum karşıda çıkmıyorum sadece anneme yapılan en büyük haksızlık.
Ozet geçmek için çok kısa yazıcam konu uzun
Annemın vefatından soruna babam Şu an evlilik düşünüyor hatta haber beklıyorlar karşı taraftan bu durum sizce doğrumu hoşmu ben saygı duymuyorum karşıda çıkmıyorum sadece anneme yapılan en büyük haksızlık.
Annen ölmüş. Siz de evlenip evinizi ayıracaksınız er ya da geç. Sonrasında adam yapayalnız mı kalsın? Allah rahmet eylesin ama hayat devam ediyor.
Ama annem yeni öldü daha bıde alt katında evli alimler oturuyor torunları yengemle beraberler
Canım ne kadar zor bir süreçten geçtiğini hissedebiliyorum😔. Annenin kaybı çok büyük bir acı, buna alışmak zaten başlı başına zaman alıyor. Baban yeni bir hayat kurmak isteyebilir, bu onun yalnız hissetmesiyle ilgili olabilir💔. Bu kesinlikle anneni unuttuğu anlamına gelmez, kimse annenin yerini alamaz. Ama babanın da kendince ihtiyaçları ve duyguları var. Bu konuda onunla açıkça konuşmak belki seni biraz rahatlatabilir, duygularını ifade etmekten çekinme💛. Zamanla hem senin hem babanın bu yeni duruma alışması mümkün🙏.
Cevap
4Cevap

Ne yapsin peki?
Doğru degil
Kac sene oldu ki
annenle ilgisi yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?