• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

20 yaşındaki birine tavsiyen ne olurdu?

ÖzünJa
ÖzünJa Takip Et
Xper 6 Yaş: 109
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
610
Yapay Zekaya Sor
20 yaşındaki birine tavsiyen ne olurdu?
Tavsiye Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
16 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • harrylinka
    harrylinka Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 95%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 679 cevap paylaştı.

Ortadoğu kokusunu üzerine sindirmeden batılı değerleri, kültürü, sosyal ilişkileri araştırmasını öğrenmesini benimsemesini tavsiye ederdim. Ne olursa olsun inandığı değerler ve prensiplerini belirlerken popüler düşüncelerden etkilenmek ya da topluluklardan kabul görmek için seçmek yerine akli ve vicdani pusulasını kullanmasını öneririm. Örneğin Türkiye de malum belirgin iki kültürel kutup var. Kişi ikisinden birini seçmek zorunda değil. İkisinden kendisine uyan düşünceleri benimseyebilir. Gri Türk gibi düşünülebilir ancak kastettiğim biraz daha Jön Türk ekseriyetinde şekillenmesidir.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Sprintsnow
    Sprintsnow Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

1. Hayatı çok kasma, yanında durmak isteyene hoş geldin de, istemeyene elveda. Bazen yalnız kaldığını dusunebilirsin ama yanlış kişilerle olmaktan daha iyidir.

2. Her sakallıyı baban sanma , Hayatı öğrenmeye bak. Daha iyi insanlarla takıl hayatını sadece kendi etrafından itibaren olduğunu zanneden veya ömründe kapısının önüne bile çıkmayı marifet sananla değil.

3. Yatirim yap kendine, dil ogren , yazılım öğren altın al fon al finansı öğren. sirf millet kendine kendinden akıllı cihaz alıyor benim neyim eksik diye düşünüp 100 bin civarında telefon alma, bir şey popüler diye yapmak zorunda değilsin. İnsanlarin seni düşürmesine göz yumma. insanları da o kadar kaale alma. ben 30 larima yakınım senin 10 sene sonranim hemen hemen kendine böyle bir hedef koy. daha iyi bir finansın olması için. Luks mekana saçma paralar yerine güzel manzaralı bir yere gidip kendine yaptigin Sandwichi yiyebilirsin garip bir şey değil.

1
    0 Yorumla
  • Sevgirella
    Sevgirella Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 98%
    1 yıl

Sevgili yapma, kariyerine odaklan çünkü kariyerin seninle gelir, sevgili geçmişte kalır, arkadaşlık da aynı şekilde, toksit ilişkilerden uzak dur, sağlıklı beslen, kitap oku, gez, Üniversitede kimseye güvenme, özgüvenli ol, vizyonun olsun, duruşun olsun, imajın olsun, fikrin olsun, cinsellikten uzak dur, hocalarla aranı iyi tut, sınıfının çalışkanı ol, toplumdaki o bölümde iş yok ki algısına takılma, bugün derslerine çok sıkı çalışıp hocayla arasını iyi tutmuş olanlar bilindik firmalarda çalışıyorlar bide bilindik firma demişken bütün bilindik firmalar ileri seviye ingilizceyi şart koşar, etkili iletişim takım çalışması bunlar da önemli, mutlaka bir sivil toplum kuruşunda veya üniversite kulübünde aktif ol, bu senin insanlarla iletişimi güçlendirir network yapmanı sağlar ve aynı zamanda takım çalışmanı güçlendirir. daha 20lerin başındasın 30lara kadar kendine yatırım yap zaman çok hızlı akıyo kardeşim.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Şu an kendini irade, nefis ve eğitim olarak her iyi konuda eğitmen gereken yaşın. Bu eğitimlerden birini eksik edersen gelecekte pişman olursun. Arkadaş çevrene dikkat et onları iyi sevmezsen gezip tozarken egitimini aksatırsın. Arkadaşlarının senden en az bir konuda iyi olmasına dikkat et. Böylece onların yanında onların huylar sana bulaşırken sana iyi özellikler eklenir. Eğitim anlamında da sana katkısı olur bilmediğiniz seyleri birlikte öğrenirsiniz.

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Hayat
Hayat Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Harika bir yaş! 🌱 20 yaşındaysan hayatın başındasın ve önünde upuzun bir yol var. Denemekten hiç korkma, hata yapmaktan çekinme. Kendini başkalarıyla karşılaştırmak yerine her daim kendi yolunu çiz. Sevdiklerinle vakit geçir ve iç sesini dinle. Hangi yolda mutluysan oraya yönel, hayallerinin peşinden git. Her gününü kıymetli bil ve sana iyi gelen şeylere odaklan. Dünyayı tanı, gez, eğlen ve her zaman kendine değer ver. ❤️✨

1
    1 Yorumla
    • DarkMuse
      DarkMuse
      1 yıl

Dünyayı ne ile gezecek dut yaprağı ile mi?

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

63

Cevap

81

Cevap

• Analsahibi
    Analsahibi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 19 , eic 100%
    1 yıl

Lanet olsun neden büyümeye devam ediyorsun, seni lanet olası? Biz peter pan ile bir yemin etmemişmiydik, söyle ha, söyle çabuk, ne kadar hızlı yitirdin kendine güvenini, yeminlerimiz sonsuzluğa değil miydi ve ne kadar hızlı unuttun zihnindeki o tatlı gençliği? (Şaka bu arada herkes sıkıcı konuşuyo biraz aksion katim dedimmmm dhdhdhdhjdjdhd) Gerçek tavsiye: Bu yaşa daha varmadım ama emin ol bu yolun ilk adımı ve yolculuk yenş başladı, bu yaştaki insanlar kendilerini geliştirmekten çekinir, kendilerini geri kalmış hissederler, çocuklukta öğrenmeleri gerektiğini sanırlar ama her şey çocukluğa sığdırılamaz, aklındaki en basit şeyleri bile gerçekleştir, dolu dolu ve mutlu bir hayat yaşa, huzur seninke olsun bitanem...

3
    0 Yorumla
  • HayatAynaSnYansımazı
    HayatAynaSnYansımazı Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 49%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı.

1. ne yaparsan yap kredi kartı asla alma

2. ne olursa olsun asla aile terketme satma onlar dan vazgeçme evleneceğin erkeği kabul etmiyorlarsa onları dinle sakın kaçma

3. ne olursa olsun öyle ki ne olursa olsun ne söylerse söylesin sakın hiç bir erkeğe evlenmeden bekaritini verme bakireliğini bozma

4. hayatın çok kısa olduğunu unutma

5. çalışıyorsan çalışacaksan sebat et uzun yıllar çalışmaya çalış sürekli iş değiştirme sabırlı ol

6. sonsuz 1 yaşam bizi bekliyorken toplasan 80 yıl edecek fani hayatına üzülme

7. Allahı asla unutma

8. her zaman Rabbine ve dinine bağlı ol namazlarını ibadetlerini yapmaya çalış

ne yaşarsan yaşa bu dünya ya sadece Allah tarafından imtahan için yollandığını unutma her an ölebileceğini unutma bu yüzden ahiretine hazırlık yapmayı asla unutma

6
    1 Yorumla
    • Vurgucan
      Vurgucan
      1 yıl

Çok güzel yazmışım madde madde

Yorumla
  • Ayhan67
    Ayhan67 Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Kendini başkalarının kalıplarına göre şekillendirme. Henüz her şeyin başındasın ve zamanla değişeceksin, ama en önemli şey şu ki; kendi doğrularını, kendi değerlerini ve kendi yolunu inşa et. Hatalar yapacaksın, güveneceksin, kırılacaksın ama bu seni zayıf değil, gerçek yapacak. Sakın kendini küçümseme, hele başkaları öyle hissettirdi diye kendinden vazgeçme. Ve unutma, bazı insanlar sadece öğreti olmak için gelir, kalıcı olmak için değil. İçinde bir yer hep çocuk kalsın, ama hayatla mücadele eden tarafın da sağlam dursun.

1
    0 Yorumla
  • Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Bu hayatta kimseyi değerinden fazla değer verme, herkesi de kafana çok takma.

İstediğini yap gez dolaş ye iç cunku burası ölümlü dünya onun için değerini bil hayattayken ve sevdiklerin yanındayken.. tadını çıkart

Hem arada hata yapmaktan da korkma

2
    0 Yorumla
  • RenkliZihin
    RenkliZihin Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Yaşıtlarına uyum sağlayacaksın diye gösteriş ve marka takıntılı olma, sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle giyin moda değil diye kendi giyim tarzını oluşturmaktan korkma... Kim ne derse desin sen kendini beğeniyorsan öyle devam et... Olabildiğince oku... Olabildiğince öğren... Kendini geliştirecek kurslara, eğitimlere, filmlere ağırlık ver... Tabi o yaşlarda eğlenmekten ve sosyalleşmektende geri kalma...

2
    0 Yorumla
  • Mavilibayanyy
    Mavilibayanyy Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Gerçek hayata hazırlasınlar kendilerini öğrenci olsalar bile çalışsınlar bir işte. Kendilerini çirkin görmesinler estetik hevesleri olmasın yüz belki bir yaşta sonra oturuyor o zaman daha bi guzellesiyorsunuz estetik düşünüyorlarsa 30 dan sonra düşünsünler

1
    0 Yorumla
  • Sessizsakin_07
    Sessizsakin_07 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 19 , eic 97%
    1 yıl

Kendini sev ve kabullen insanlara yaranmaya çalışma bırak seni olduğun gibi sevsinler kabullensinler asla güvenme kendini hickimseye birakma evet çok zor iltifatlara güzel sözlere karşı dik durmak ama bunu yapabilirsin hayat herseyi kafaya takacak onemsiyecek kadar uzun değil her anın tadını çıkar giden zaman geri dönmüyor 😊

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

40 yaşındayım sana tavsiyelerim şunlar = hayatını elalem ne der ailem ne der diye asla yaşama ! Ne istiyorsan onu yap yanlış ta olsa hatalarından kendince ders çıkart

asla ama asla kocana eşine sevgiline kısaca karşı çin’se muhtaç olma ! Kendi paranı kazan

gez toz eğlen hayatını doya doya yaşa

cocuk istemiyorsan sakın doğurma

2
    0 Yorumla
  • 58_Esmer_58
    58_Esmer_58 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 668 cevap paylaştı.

Üniversite okumasını kesinlikle tavsiye etmem.

Dört yıl veya iki yıl okuyacakta, KPSS den puan alıp yuzbinleri ekleyecek boş kadro olursa memur olacakta ohoooo şimdiden beş altı yıl ve sikoloji emek huzur gitti.

En iyisi ortaokul lise mezuniyet, lise KPSS ye adam akıllı hazirlanip girip kısa yoldan devlete yerleşmeyi tavsiye ederim. Devlet işçi kadroları daha önceliğim olur, onlar memurdanda iyi haklara sahip.

1
    0 Yorumla
  • Olgunateş
    Olgunateş Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.

30 yaşına gelince yaptıklarının çocukça olduğunu anlayacaksın. 40 yaşına gelince 30 lu yaşlarının çacukça geçtiğini anlayacaksın..
    İşte bu yüzden anın tadını çıkar. Hayatın her anı pişmanlıklarla dolu

2
    0 Yorumla
  • berkatak
    berkatak Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Kesfedecek sok seyin ve yeterince enerjin var. bu yasta para her sey degildir ama bugun yaptiklarin kesfettiklerin onundeki ilk 5 yili sekillendirir. Sectigin arkadaslar kalici dostun olur senin merak ettiklerini yapmis veya yapacak olan birilerini bul.. arkadas gurubunda muhakkak farkli karakterleri olan insanlari barindir.. egitim duzeyi bakis acisi vs vs.. cunku gercek hayatta hepsiyle muhatap olacaksin..

0
    0 Yorumla
  • yromeo86
    yromeo86 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 103%
    1 yıl

Mutlu ol, umudunu kaybetme savaş dıleklerını yerıne getir. yılma ıstedıgın ıcı. Cabala düşsende ayaga kalkmayı bıl. buyuk degıl olacak hayaller kur onları ıste. ve kalbıne gore ınsan bul. iyi güxel düşünceli ol

1
    0 Yorumla
  • salamsucuksosis666
    salamsucuksosis666 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

hayatını istediğin gibi yaşa kimseyi umursama. eger birisine saygı duyuyorsan zaten istemesen de dediklerini dikkate alırsın. saygı duymadığın kişilerin ne dediği önemli değil. ha tabi hep 20 kalmayacaksın. ona göre hayatını yaşa

1
    0 Yorumla
  • LucidFade
    LucidFade Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Hedeflerinden vazgeçme, günün sonunda insanların kalabalığı ile değil pişmanlıkların kalabalığı ile kalıyor insan. Yani birileri için değişme, vazgeçme. Hata yapmaktan korkma.

1
    0 Yorumla
  • Bizden_Söylemesi
    Bizden_Söylemesi Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 98%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.

Kendini keşfet, yeni şeyler dene, hata yapmaktan korkma. Okumaya, öğrenmeye devam et. Küçük hedefler koy, sabırlı ol. Sağlığına ve ilişkilerine değer ver. Gelecek güzel olacak, yeter ki kendine inan!

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Yatırım yap, nasıl köşeye para ararsın bilmiyorum ama kripto (özellikle ana coinler var altcoinlerden bir sepet yap) borsa (güçlü büyük şirketlerden al thy, koç, aselsan gibi) ve gümüş altın yani paranı vadeli de biriktirme eline her para geçtiğin de bunları al 10 yıl sonra ya biri bana böyle demişti sağolsun sayesin de ev alıyorum diye bana da dua etmeyi unutma 😀

1
    0 Yorumla
  • mesut_boztas
    mesut_boztas Takip Et
    Master Yaş: 34
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Hayallerinden vazgeçme istediğin her şeyi başarabilecek kapasiten var kendine inan başkalarının senin hakkında söylediği olumsuz şeyleri kafana takma sen hedefine odaklan

1
    0 Yorumla
  • Askozade
    Askozade Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

B*k gibi şeyler yaşayacaksın, kaçınılmaz. Ama rezil olmaktan, düşmekten korkarsan asıl büyümeyi kaçırırsın.

2
    0 Yorumla
  • Okerasude
    Okerasude Takip Et
    Bilge Yaş: 52 , eic 98%
    1 yıl

Mutlaka meslek sahibi olması.. Kendini her yönde geliştirmesi.. Parasını çok iyi kullanması ve birikim yapması

1
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.

Aşk-flört işleri sizi heba eder, enerjinizi bunlara vermeyin. Kendinize yatırım yapın. Neyi meslek edinecekseniz o alanda kendinizi geliştirin.

1
    0 Yorumla
  • Üşüyenbuz
    Üşüyenbuz Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 92%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Hayatı iyi gözlemle
    Gördüklerini not al
    Birikim yapmaya çalış
    Kendini hep geliştir
    Arkadaşlarına fazla güvenme
    Sağlığına dikkat et

1
    0 Yorumla
  • _nalann
    _nalann Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 84%
    1 yıl

her şey geçişi ama sağlığın hep seninle o yüzden sağlığını bozacak hiçbir şey yapma. Kendini yorma ama beklemede de kalma

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

koca veya sevgiili derdine düşme zamanı gelince zaten olur kriterlerini yüksek tut kendini çok ggeliştir dil öğren mutlaka üniversite oku o ortamı gör diplomanı al hobilerinle ilgilen ve vücuduna çok iyi bak.

1
    0 Yorumla
  • Savas_Melegi
    Savas_Melegi Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

7’den 70’e herkese tavsiyem geleneksel cinsiyet rollerine göre uydurulmuş eril ve dişil enerji saçmalıklarını ciddiye almayın.

1
    0 Yorumla
  • Fatma911
    Fatma911 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 97%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 955 cevap paylaştı.

Geleceğin için yatırım yap elinde iyi kötü mesleğin olsun çalışıp ayaklarının üstünde dur kimseye muhtaç olma derim

1
    0 Yorumla
  • ByDreamm
    ByDreamm Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 523 cevap paylaştı.

Hayat bazı şeyler için çok kısa ve hicbirseyi degistirmek veya başlamak için geç kalmadın

2
    0 Yorumla
  • SєкαиSS
    SєкαиSS Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 91%
    1 yıl

Kendini kaybedecek kadar sevme. Sev ama sınırlarını bil.

1
    0 Yorumla
  • günes121212
    günes121212 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Okulunu oku ve kendi ayaklarının üzerinde dur bide sakın ama sakın erkeklere güvenme

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Sakin ol, gencsin, ufkun yasayarak deneyim kazanarak acilacak. Cok buyuk radikal kararlar alma. Risk al dozunda, ama kesinlikle sakin ol cunku dunya kocaman biz kucucuguz.

1
    0 Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl

-"Şu hayatta en güvenilir, en değerli, en doğru kişi insanın kendisidir"

1
    0 Yorumla
  • DnzKaptan
    DnzKaptan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Önünde koskoca bir yaşam var ve hiç kimse senden önemli değil

1
    0 Yorumla
  • ozamanbay
    ozamanbay Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 101%
    1 yıl

Başkalarının etkisi ile değil kendine odaklanarak yaşaması.

1
    0 Yorumla
  • olmadioyle
    olmadioyle Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Zaman çok hızlı geçiyor ortaogretim kpssye gir ve herhangi bir memuriyete başla sonra üniversite okuyorsan oku zira işe başlama süreci çok sancılı oluyor ilerde

0
    0 Yorumla
  • Catutigernos
    Catutigernos Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 85%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Tavsiyelerim benim yaşadıklarımdan öğrendiklerim olacağı için vereceğim tek tavsiye kendi hatalarını yapıp kendi doğrularını yanlışlarını öğrenmesi olur

0
    0 Yorumla
  • xzywomen
    xzywomen Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 94%
    1 yıl

Güzel soru gençliğini bir erkek ya da erkekler için heba etme birikim yap şimdiden.. spor yap sağlığına dikkat et kendini sev çok oku çok gez görmediğin yerlere git

0
    0 Yorumla
  • BʟᴇᴜNᴏʀᴅ
    BʟᴇᴜNᴏʀᴅ Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

ilk yapman gereken ekonomik özgürlüğünü eline almak, doktor, avukat veya memurluk hedefin yoksa üni ile vakit kaybetme. Ustası olmak istediğin bir işin çıraklığına başla...

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Sorumluluk al, geleceğini inşa et yavaş yavaş, okul olur iş olur evlilik olur. Salma kendini artık yetişkinsin çok hızlı geçiyor o dönem

1
    0 Yorumla
  • Tinkerbellll_
    Tinkerbellll_ Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Hata yapıp kişisel algılama gururun her şeyin olsun gençsin çıtırsın enerciksin kimsenin gülüşünü doldurmasına izin verme slayy

0
    0 Yorumla
  • Matraxwoman
    Matraxwoman Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 99%
    1 yıl

Kendine iyi bak hem ruhen, hem bedenen hem de sosyal kültürel olarak geliş, geliştir vee ucundan tutarak yaşa🌸

0
    0 Yorumla
  • isimsizdiss
    isimsizdiss Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl

https//youtu. be/BuEh5EVzRDg? si=DZoM0OhBeO7W1v7T

Bunu mutlaka izlemeli her kız... Sevgilerimle sizleri çok seviyorum

0
    1 Yorumla
    • isimsizdiss
      isimsizdiss
      1 yıl

https://youtu.be/BuEh5EVzRDg?si=DZoM0OhBeO7W1v7T

Yorumla
  • pomak3545
    pomak3545 Takip Et
    Yoda Yaş: 109 , eic 100%
    1 yıl

Duygularınla değil zihnin ile kararlar ver.. ailen dışında kimseye (eş, dost, akraba, arkadaş, sevgili) güvenme

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Arkadaşlıklar gelip geçicidir sen kendine bak derdim

1
    0 Yorumla
  • Trakc
    Trakc Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    1 yıl

Kızlara tavsiyem önünüze gelen ile florleşmeyin dünya küçük ciddi bir ilişkiniz olsun erkekler de abazanlık yapmayın 25inden sonra gerçek seversiniz işinize gücünüze bakın tek aşkınız para olsun gerçek aşkı bulana kadar

2
    0 Yorumla
  • zeynep3000
    zeynep3000 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 98%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 801 cevap paylaştı.

İngilizceyi çok iyi öğren , yurtdışında calis

0
    0 Yorumla
  • Kerem0507
    Kerem0507 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 960 cevap paylaştı.

Kimseyi kafaya takmamayi çok para kazanmak için uğrasmayi sevgili yapmamayi söylerdim

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

1) kendini başkalarıya kıyaslama

2) kaliteli arkadaşlıklar edin. Yoksa arkadaş edinme

3) ibadetlerini elinden geldiğince yapmaya çalış.

0
    0 Yorumla
  • Darkkklifeee
    Darkkklifeee Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 544 cevap paylaştı.

Sağlığına dikkat etsin iyi gözlemlesin farkında olsun

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Hiç bir erkeğe güvenip sırrını verme, birliktelik yaşama. Hatta sevgili bile olma. O yaşlarda manipüle edilmeye açık oluyorsun ve seni maddi manevi kullanıyorlar.

0
    0 Yorumla
  • rahm7
    rahm7 Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 78%
    1 yıl

Araba tamircisi olsun sanayide sıfırdan başlasin
    Paraya para demez

0
    0 Yorumla
  • babysharkSmom
    babysharkSmom Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 99%
    1 yıl

Spor yapmayı alışkanlık haline getirmediysen eğer hemen bugün başla

0
    0 Yorumla
  • cglakinin
    cglakinin Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 99%
    1 yıl

oku, kültürlen, sosyalleş... şu yıllardaki hedefim bu.

0
    0 Yorumla
  • Kampçı_
    Kampçı_ Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 939 cevap paylaştı.

Gaza gelip cinsel ilişkiye girme.. Kendi değerini koru..

0
    0 Yorumla
  • SalonHanfendisi
    SalonHanfendisi Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Güzelliğinin kiymetini bil tadini cikar jdbdb

0
    0 Yorumla
  • üyescikss
    üyescikss Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

"Hayatın mükemmel farkında değilsin"

0
    0 Yorumla
  • psikolojisevenn
    psikolojisevenn Takip Et
    Yoda Yaş: 19 , eic 98%
    1 yıl

Naber bak bende dert yok tasa yok mutluyum artık beynim yok

0
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl

Yaptığın herşeyi en az bir yabancı dilde de öğren

0
    0 Yorumla
  • Regnanspiritus_
    Regnanspiritus_ Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 945 cevap paylaştı.

Fazla b*kunu çıkarmadan ye iç gez hayatını yaşa yakında gerçek hayata atılacaksın.

0
    0 Yorumla
  • XG10AV
    XG10AV Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.

20'den 30'a kadar yatırım yap, hisse al, para biriktir. 30'dan sonra yemeye başla.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Geleceğin hakkında düzgün bir karar ver ve bunun için yola koyul

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Sevgili yapma konusunda acaleci olma genellikle yanlış karar veriyorsun bu yaşlar da duygu dolu olduğun için mantıksal bakamıyorsun olaylara

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (84)
Devamını Gör(129)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 20 yaşındaki birine tavsiyen ne olurdu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

20 yaşındaki birine ne tavsiye verirdiniz? 24 cevap verildi
20 yaşında birine ne tavsiye verirsiniz? 8 cevap verildi
20 yaşındaki bir gençe vereceğiniz tavsiyeler? 12 cevap verildi
20 yaşında birine ne tavsiye edersin? 12 cevap verildi
20 yaşında birine ne tavsiye edersin? 41 cevap verildi
20 yaşında birine tavsiyeleriniz nelerdir? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Özeleştiri yapmayı gerçekten biliyor musunuz?
  • Pideler nasıl olmuş sizce?
  • Kedilerden hangisi şimdi modunu yansıtıyor?
  • Size karşı umarsız ve fütursuzca yargılama yapıldığı anlarda nasıl hissettiniz?
  • Birinin yokluğu mu daha çok acıtır, değişmiş hâli mi?
  • Kokusu yeter dediğin yemek ne?
  • Küfür eden biriyle sevgili olur musun?
  • Siyah giyinmekten vazgeçebildin mi?
  • Köprücük kemikleri size çekici geliyor mu?
  • Hayatınızda gerçekten gökyüzündeki en parlak yıldızım dediğiniz biri var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨