Kadının çalışması demek çocuk yapmaması demek. Çocuk yoksa aile yoktur aile yoksa toplum yoktur toplum yoksa devlet yoktur.
23 gü
Kadının çalışması demek çocuk yapmaması demek. Çocuk yoksa aile yoktur aile yoksa toplum yoktur toplum yoksa devlet yoktur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kadınlar is hayatına atıldığı için cocuk yapmamazlık etmiyor. O cocuga güzel bir gelecek bırakamamaktan korktugu icin cocuk dogurmuyor millette para yok para bu kadın hamileyken duzgun beslenmeli cocuk dogacak mamasi bezi okula gidecek kursalara gidecek kim ödeyecek bu kadar parayi
Babası oluyor ya hani. Anneniz çalışıyor muydu bu arada
Ben ingilizce kursuna ya da herhangi bir spor kursa gönderilmedim evet annem ben dogduktan sonra calismaya basladi. Ama ben cesitli kurslara gidip her seyden az da olsa bilgi sahibi olmak isterdim ya kursu bırak anaokuluna bile göndrrilmedim cevremden kimse gönderilmedi neden hep maddi imkansızlık ayrıca ülkenin nufusu aana kalmadi sen kendi payina duseni yap cekil kenara
Neyse son cümlede seviyeni belli ettin. Kusura bakma seni ciddiye aldığım. icin
Aynen ciddiye alma zateb
bir ekleme daha yapabiliriz zenginlerin daha çok zengin olma projesi ne kadar çok çalışan o kadar az maaş
Siyonist bir projedir..