Annem haklı çıktı?

• Biri ile bir ilişkim oldu 2 ay önce. Ne zaman buluşmak isterse saat farketmeksizin yanına giderdim , annem hep derdi ki oğlum her gün müsait olma sürekli buluşma ara vermen lazım diye. Dinlemedim buluşmak istediği zamanlarda hep kabul ettim zaman geçtikçe buluşma günlerimiz uzadı. Ben 5 dk görmek için akşam dışarı çıkarken , şu an o kişi beni 10 dk görmek için benim baştaki sarfettiğim çabayı yapmadığında annemin sözü aklıma geldi. Ne zaman üzülse beni görmek isterdi bende mutlu olması için o gün hediye alırdım , Ne kadar yorgun olsam da giderdim. Gece uykum olsada mesajlaşırdım. Ama o kişi benim yaptığım şeylerin birazını yapmadı. O an yapmak istiyosun farketmiyorsun ne yaptığını annenizin 6. hissi yüksektir ne diyorsa ciddiye alın. Aşk farklı anne farklı karıştırmamak lazım. O zamanlarda gitmeyip annemle sohbet etsem karşılıksız sevgi vericekti. Ama o kişi vermiceğini sonradan anladım. Kaç haftadır sadece mesajlaşıyorum buluşma konusu geçmiyor artık belirsizlik devam ediyor. Tecrübe acıdır öğrenmek zaman ister.
Annem haklı çıktı?