Güncellemeler
1 yıl
Eklemeyi unuttum, beni herkese kötüleyerek dalga geçerek anlatıyor bu nedenler herkes bana dalga geçiyor gibi geliyor 27 yaşında ki yaşıtlarım olgun iken ben kendimi onlardan ayrı bir aptal gibi görüyorum bazen takıp takıştırıyorum ama sonra diyorum ki sen onlar gibi değilsin süslenme annenin demesi gibi beynin yok boş ver yapma giyinme süslenme ve konuşma atlama aptal misin sen diyorum ve ortamdan uzaklaşıyorum...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ahhh Yaralı Ceylanım. Senin için buraya destan gibi şunu yap bunu yap diye bir sürü şey yazmak isterdim. Problemin öyle bir şey ki; yuvanı kurup gitsen kimse senin o hassas, o doğru kalbini anlamaz, o güzel vicdanını göremez, annenden işittiklerinin daha ağırını işitirsin. Evde ise annenin yaptıkları, dedikleri malum. O kadar şeye görüş yazdım, tavsiyelerde bulundum, fikir beyan ettim ama sana diyecek kelime bulamıyorum.
Senin için dua edeceğim rabbim seni esirgesin ve ziyan etmesin.
Teşekkür ederim... Annemi çok seviyorum özünde mükemmel bir kadın ama bana karşı bilmiyorum beni sakınıyor bir o kadar çok incitiyor aklım yerinde değil. Psilologtan rica edicem zeka testi yapmasını ya annem haklı ise ya ben... =(
Hayır hayır sende bir şey yok. Problem annende. Şimdi bazı insanlar ağzına gelen, beynine gelen her lafı tartmadan, ölçmeden, düşünmeden ağız dolusu konuşur. En son lafı ilk başta eder. Maalesef benim annem gibi birisi annen. Benim annemde mesela yavrum dersini çalış, ödevini yap, iyi öğren, okuyup iyi yerlere gel demez direk ve ilk başta çalışma çalışma sonun çöpçülük senin derdi. Bu bir huy, ahlak, düşünce yapısı hani derler ya can çıkar huy çıkmaz. Senin yapman gereken tek şey anneni içinden ciddiye almamak, ağzınla peki anneciğim, olur anneciğim, tamam anneciğim demek. Senin aklınla ilgili bir problemin yok deli, deli olduğunu, sarhoş sarhoş olduğunu asla kabul etmez. Sen kendinden şüpheleniyorsan asla beyninde aklında bir şey yoktur. Keşke kardeşim olsan, akrabam olsan, yeğenim olsan, kızım olsan, veya eşim olsan da seni kırmadan, soldurmadan bir ömür boyu sevip, koruyup mutlu ve huzurlu yapabilseydim.
Yeğenimin veli toplantısına katılım sağladım herkes bir sorunları anlattı öğretmene bende güzel fikrimi beyan etmek için 5 kez düşündüm korka korka fikrimi beyan ettim sanki herkes bana bakıyor ve şunu dedim of canım mısın sen? Sen karışma sus annen haklı sonra neden kızıyorsun annene? Diye diye kendime kızıyorum
Sende öz güven eksikliği var, akılla, beyinle lakası yok, kaygı var. bunlar psikolojik rahatsızlık, kıl noksanlığı değil. Psikiyatra gitmelisin o ilaç gerekli görürse verir veya konuşmak dertleşmek istersen seni psikologa havale eder. Mutlaka git ve çekinme, bana buraya nasıl anltıyorsan her şeyi anlat.
Ama ben ilaç içmek istemiyorum daha 27 yaşındayım. Korkularım var her an biri bana zarar verecek korkusu kadın cinayetleri de etkiledi zaten. Psilolog işe yaramaz mı?
İleri derece kaygıların varsa, takıntı halinde ise, özgüvenin gitmişse ilaç gerekebilir. Psikolog devletin olduğu için seni 20 dakika randevu içinde dinler geçer. Özel olsa o belki halleder ama seansı 2-3 bin TL.
Tedavi gör tabi ki travmalar içinde geçmiş çocukluğun hala da atlatabilmiş değilsin belli ki.
Annenin tavırları sana karşı hiç masum değil, ne kadar annen de olsa bence iyileştiğini az çok hissettiğin anda bir işe girip o evden ayrılmaya bakmalısın.
Ben evimi çok seviyorum, ben isterim ki o evden gelinlikle çıkayayım, tek kalma korkusu var bende karanlık korkum yolds yururken korkuyorum insanlar bana bakışları beni korkutuyor. Sanki biri takip ediyor hissi var her seye rağmen annemin evi bana güven veriyor ama çok üzgünüm hemde çok
Anlıyorum fakat sen tedavi görürken annen sana destek olacak mı? Yoksa aynı şekilde davranmaya devam mı edecek bu çok önemli. Seni sürekli tetikleyen davranışları devam ederse sen de aynı şekilde çok zor üstesinden gelirsin bu durumun. Belki bir hayvan falan sahiplenebilirsin bu yalnızlık korkun için
Evde kedimiz var, gizli gizli tedavi olucam ama sürekli korkuyorum ya anneme hayırlı evlat değilsem ya bir gün ölürse diye sürekli onunla plan düşünüyorum en ufak incitici sözünde kendimi yetersiz hissedip geri adım atıyorum
Benim sözlerim yeterli gelmeyecektir ne desem. Tedaviden sonra daha özgüvenli ve sağlıklı düşüneceğini umuyorum. Kendine çok dikkat et. 🥺
Çok teşekkür ederim beni anladığın için 💐
Rica ederim en iyisini diliyorum sana 💖
Rabbim senin yanında olsun seni ve aileni korusun💐
öncelikle annenin sana karşı davranışı hatalı tüm bu yaptıkların onun hatası yuzune
ama bazı şeyleri içinde tut herkese herşeyi söyleme kişisine göre sır ver