Kürt kızları çok mu çirkin herkes kaç tane Kürt kızı görmüşte bu yargıya varıyor. Birde gerçek Kürtler Sarışın olmuyor mu?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılDünyanın her yerinde olduğu gibi ayrımcılık ve ırkçılık her ülkede vardır tabi bu tüm insanlara bağlanamaz.
Mesela evet kürtler dağa çıktı pkklı oldu bunu inkar eden yok peki ya dağa çıkmayan masum birini bu pkklı grubuna katman yanlış değil mi? Yanlış ama insanlarımız bu yanlışı fark etmiyor. Biz çok gördük yani İzmirliside İstanbullusuda terörist oldu pkklı yani. Sosyetik kesim diye unutulup gitti tabi hemen. Kürt değilim ama en azından saygı duyulmalı. Çünkü her din, ırk vs. de iyi kötü insanlar vardır sen sırf o ırkın çoğunluğu kötü diye herkesi kötü ilan edemezsin.
Anadolu bölgesine gitmedim ama bizim burada var kürtler çok değiller ama sarışın kürte hiç rastlamadım yanlış hatırlamıyorsam.50 Yorumla
En İyi Cevaplar
kürtler çok güzeldir.. sadece çoğu bakım yapmaz
234 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl"Gerçek Kürt kendi soydasını ister."
Ne demek soruyu soran! Türkler de Kürtler de birbiriyle evli, Türkiye'de milyonlarca melez var saçma sapan konuşma. Bizi Dinimiz bağlıyor ırklar ayıramaz.
Ben Kürd oğlu Kürdüm ama kız arkadaşlarım Hep Türk oldu. Çünkü bence Türk kızları Kürt kızlarından daha güzel. Bu benim şahsi görüşüm. Kürt kızlarından görmediğim ilgiyi hep Türklerden gördüm. Daha anlayışlı ve narinler. Bizimkilerse sert ve erkeksi gibiler.
Senin bu ırkçı sözündeki gibi! Soydaşmış.1316 Yorumla
Soran+1 yılSen bu kafayla git!
Cevap sahibi+1 yılAhahah nereye gideyim ırkçı seni :-)
Soran+1 yılSen bir adım bile yol alamazsın
Cevap sahibi+1 yılSen çok almışsın belli :-D
Soran+1 yılGir faşistlerin içine beni bile bu hale getirdklerine göre.
Cevap sahibi+1 yılHer Türk faşistse her Kürt de Pkklı mı!
Aklını başına al, genelleme yapma. Cahil cahil konuşma
Faşistler senin gibi ırkçılardır.
Soran+1 yılAlperenler ülkücüler mhpliler kafatascı sen aklını başına al.
Cevap sahibi+1 yılHer Türk ırkçı değil. Önce bunu anla.
Her Kürt de Hdpci, Pkklı değil bunu da bil
Soran+1 yılHııı tabi tabi.
Cevap sahibi+1 yılBenim onlarca Türk arkadaşım var, hiçbiri de ırkçı değil. Saçma sapan konuşuyorsun ya
Muhatap olanda kabahat
Soran+1 yılYav he he
- +1 yıl
Helâl olsun kardeşim. Ben Türküm hemde milliyetçi bir Türküm. Milliyetçilik ırkçılık değildir. Milliyetçilik bu vatana gönül veren herkesi sevmektir. kürt olsun laz olsun zaza olsun arap olsun bu ülkeyi seviyorsa bu ülke için üzülüp seviniyorsa kardeşimdir. tüm kürtler senin gibi düşünse bu ülke kıyamete kadar ayakta kalır.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederimr @dracula kardeşim, keşke herkes senin gibi de düşünse :-)
"En iyi Kürt ölü Kürttür " diyen bazı ırkçılar yüzünden bu mesele bu hale geldi malesef. Keşke herkes senin gibi Kürtleri kardeş görse, bu soruyu soran ırkçı kesim yüzde beş bile değil Kürtlerde :-)
Cevap sahibi+1 yıl@rdracula
+1 yılAsıl kürt genlerinde sarışınlık vardır. Kürt türk hiç farketmez. Valla ben ne kürt kızları gördüm allah sahiplerine bağışlasın esmer güzelleri, sarışınlarınada denk geldim orjinal sarışın. Ona bakarsan şimdi ben türküm ama asya da türkler gibi göz yapım kaş yapım benzemiyor. Bulunduğun coğrafi konumdan kaynaklanıyor. KÜRT KIZI SEVDİM ANNESİ DERSİMLİ BABASI ELAZILIĞLIYDI ama nasip etmedi mevlam hayırlısı buymuş.
79 Yorumla
Soran+1 yılBosver bul bir soydasını dersim kendi içerisinde evleniyorlar
- +1 yıl
Benim için ırk ayrımı yoktur. Vatansever vatan haini vardır. Allah nasip eder belki alacağım kız kürt belki laz belki çerkez sevdikten sonra kimseyi yarı yolda koymam allahın izniyle yıllardır biz bu topraklarda kız alıp vermişiz. şu son 30 yıldır mı bu mühabbet çıkmış. Bırakın allahınızı severseniz. Aynı havayı aynı toprağı aynı yemeği aynı işi aynı camide namaz kılıp bayramlaşıyorsam benim için hiç bir farkı yoktur. Soydasını bul dedinde sen nereden biliyorsun gerçekten kürt veya gerçekten türk olmadığını osmanlıdan geliyor diyoruz soyumuz osmanlıda allah bilir belki ben kürttüm asimle oldum türk oldum belki lazdım belki belki belki ben sadece şu an türkiye cumhuriyeti vatandaşıyım türk kimliğini taşıyorum aslımın ne olduğunu bilemem.
Soran+1 yılPolyanasın
- +1 yıl
ben mi polyanayım bunu ilk söyleyen sensin ben hiç bir zaman hayal kurmadım hayaller acıtır. Benim için gerçekler vardır. Sen kendine adapte etmissin ben kürdüm bunlar bizi ayrımcılık yapıyor diye. Benim doğduğum mahallede türk yok sayılır hepsi KÜRT senin deyiminle. Mardinli bir arkadaşım vardı kendisi has ve has kürt bizim mahalleye kendisi girmekten korkuyordu. Niye korkuyon dedim onlar senin ırkından oğlum sana ne zararı dokunacak derdim. Bana zararı dokunmuyor sana ne dokunacak. İnsan heryerde insandır. İYİ VE KÖTÜ olmak üzere ikiye ayrılır. Silah sıkılırken benim önüme kürt diye hitap ettiğimiz kişi atlıyorsa yemişim kürdünü türkünü lazını çerkezini Kim canını birisi için tehlikeye atar?
Soran+1 yılBizler merttiz bu nifagı siz soktunuz
- +1 yıl
Bu muhabbet fazla uzar ben sana ne kadar anlatsam da doğruyu görmek istemeyen bir kişi doğruyu bulamaz. Benim karşıma vatan haini olarak dinsiz imansız olarak karşıma kimse çıkmasın. Türk kürt laz çerkez arap herkese kapım açıktır. yıllardır kardeş kardeşi katletti biz izledik artık dur demenin vakti geldi de geçiyor bile...
Soran+1 yılSizler bizleri öldurdunuz. Bizlik bir durum yok
- +1 yıl
Uzuldum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
102Cevap
+1 yılHerşeyden önce insan olsun ben geçici olarak Eniştemin fitness salonuna bakıyorum bı kız geldi okumuş kültürlü bı bayan Kürt e benzemiyor açık giyimli konuştuk sohbet ettik kız Diyarbakırlı Kürt ama PKK dan nefret ediyor araştırdım da öyleymiş çok hoşuma gitti kimseye göstermedm ilgiyi gösterdim niyetim evlilikti. annesi yengesi yigenide yazıldı spor salonuna zaman geçti ben bir türlü acilamadm telefon saatlerce konuşuyoruz gece yarısı mesaj atıyor konusuyz eski sevgilisinden ayrılmış sorunlarını falan anlatıyor ama bende vuruldum tabi Kürt olacaksa hiç evlenmim derdim büyük konuşulmaz mis onu anladım neyse hoşlandığımi hissetmiş ki WhatsApp durumlarda sadece eski çıktığının yalnız fotoğraflarını paylaşıyor durumda sadece ben görebiliyorum. benimde mesleğim denizci gemiye çıkacam diye moralim bozuk bugün geldiler hiç yüzüne bakmadm durumda bana hitaben tribinizi çekemem si. Gidin yazın aradım açmadı mesaj attı numaramı sil işte şöyle böyle ben sevdiğim adamla evlenecm seni kardeş gözüyle baktım geldimde benimle muhatap olma falan filan yaaa ben anlamadım bana herşeyini anlatıyor belini ölçmeme dahi izin veriyor özel boks dersi dâhi verdirdim bunun karşılığı küfür muydu yine helal olsun hakkım ama anlamadım ben bu kızları Kürt Türk farketmiyor onu söyleyeyim önce insan olsun. benm niyetim evlilik di. istemiyosun anladk. si git nedir tek kız sen değilsin kim olursa olsun kimseye haddinden fazla değer vermiceksin. bu önemli ilişkiler de
00 Yorumla2 kişiye aşık oldum ikiside kürttü bence çok gereksiz bir yorum açmışsın kürt türk rum ermeni ne farkeder düşünebildiğin bir beynin 2 kolun 2 bacağın var mı? o zaman ne gereği var insansın işte hayatımda en nefret ettiğim şey insanları din dil ırk olarak ayıran insanlardır bu insanları elimden geldiğince büyük bir zevkle ezerim.
80 Yorumla
+1 yılher ırktan güzel ve çirkin vardır bu türk kürt farketmez önemli olan bakımdır bakım. Bana göre çoğunluk kısmı bakımsız ve ayrıca düşünce yapın çok çirkin ben çok fazla duymadım kürt kızı çirkin lafını sanırım sende kürtsün ego kasıyosun burada ayrıca sen sarışın mısın öyleysen görmek isterim nasıl sarışınsın çünkü sarışın olsalar bile öyle beyaz falan değiller
712 Yorumla
Soran+1 yılSarışın beyaz tenli ve siyah gozluyum
- +1 yıl
hadi bir resmini atsana nasıl bir beyazsın beyaz dediğin bugday tarzı bişey ben çok duydum kürt arkadaşlarımın beyazım dediğini
Soran+1 yılAtamam nickimi ele veremem fondotende porselen bana oluyor
- +1 yıl
ya tabi xper için yazdım soruyu deseydin anlardım keşke bu kadar kasmasaydın beyaz tenliymiş sarışınmış yok soydaşını istermiş ya sen ne kadar geri kafalısın benim kürt arkadaşım da var rus arkadaşımda var ingiliz arkadaşım da var siz kendi kendinizi bizden ayırıyosunuz yok ekndi soydasını ister falan sonra yok türkler ırkçı evet canım evet
Soran+1 yılYasamasaydım aranızda hak verirdim yav he he.
- +1 yıl
aramızda yaşıyomuşmuş böyle beyni geri kalmış ırkçı kesim yaşamasın siz böyle düşüncelere sahip oldukça hakediyosunuz ya hehe mi kıroluğunu da belli ettin bravo :D
Soran+1 yılNazizm olsun.
- +1 yıl
Sonra Türk'ler ırkçılık yapıyor dimi !
Kızım siz kendiniz sorun yapıp o sorunu biz yapıyormuşuz gibi üstümüze atıyorsunuz ama ne demişler kişi kendinden bilirmiş işi 👏
Soran+1 yılBen sonradan böyle oldum
Soran+1 yılTen rengim beyaz sarısınım.. ailemde renkli göz çok ama bana piyango vurdu
+1 yılKızlarının kaşı gözü çok güzel oluyor.
Ama erkekleriii...
Eski erkek arkadaşım kürttü ya yok böyle bir şey o kadar yakışıklıydı ki.
Gözlerine bakmaya kıyamıyodum.
Yok böyle kirpikler yıkılıyodu çocuk ya.95 Yorumla- +1 yıl
Çocuk güzel çocuktu yalan söyleyemem bayım.
@herzeleid - +1 yıl
Ya sanane var mı yok mu töbe est.
@herzeleid
+1 yılYeterince kürt kizi gördügüme inanabilirsin. Yurt disindayim burada baya cok varlar. Sarisin olmuyorlar. Kumralini bulmak bile zor. Güzelide var cirkinide var elbet. Ama cogunluk olarak hos degiller. Fakat bunlar göreleci seyler. Bana güzel olan baskasina cirkin olabilir.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKürt kizlari ezilmiştir , yokluk nedir bilir , birde üstlerine sadakatlarini eşlerine duskunluklerini ve namusuna düşkünlükleri göz önune alinirsa senin kulagina gelenlerin hic bir doğruluk değeri kalmiyor. ( esmer güzelliklerini hic saymiyorum bile )
92 Yorumla- +1 yıl
bir bitmediniz * yok k. rtler ezik yok yokluk nedir bilir. ulan onların elelktriğni biz ödüyoruz. kaçak beleşçi mahlukatlar.
ya bacım konuşturcan beni sabah sabah bakımlı insan neden çirkin olsun genelleme niye yapıyosun? bu insanların dillerini neyse yahu genelleme yapmayın ayıp ya kendine bakan her insan güzeldir arkadaş bakmazsan tabi çirkin olur. güzelide var çirkinide var her ülkenin her ırkın her insanın töbe töbe kürtler lafı olmamış bak sana söyliyeyim. kınıyorum seni.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaraplarla farsilerlefarsilerle ermenilerle evlilikler yapılması ayni coğrafyada yasamasi sonucu kürtler kararmıştır. gerçek kürtler şarkısında değil kırmızıya çalar kırmızı sari arası bisey. mezopotamya yani dicleyle fırat arası gerçek yurtları olduğu kabul edilir. van gölünün çevresi hep kurttur hepsi sarışın renkli gözlüdür. bgunku kara kuru kürtler hep karışmıştır.
310 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun
Cevap sahibi+1 yılVe bende bir kürtum ama herkes göçmen misin diyor. İskoçyalı diyenler bile var. kıvanç tatligu andiriyorum. gözlerinde yeşil. boyunda 190. Babamdan öyle onun babası da. abilerim kardeslerimde. gerçek kürtler sarışın kırmızı arası biseydir. su kenarında büyüyen genelde kara olmaz bakiniz ege trakya karadeniz. iklimden dolayı. EE kürtlerde dicleyle fırat arasında türedikleri için kara kuru değildir.
- +1 yıl
Bana da Karadenizli misin diyorlar :D
Soran+1 yılHakiki kurt evlenelim senle: )
Cevap sahibi+1 yıl:))) şivede düzgün olunca kimse ihtimal vermiyor dimi kurt olduğuna :)) ben kız arkadaşıma 1 yıl sonra söylemiştim saka yaptığımı sanmış sok olmuştu :)
Cevap sahibi+1 yılOlur ;)) yalniz benim yas 28 ;))
Soran+1 yılŞu turkler ağzının tadını biliyorlar: )
Soran+1 yılKuma olmak istemiyorum: )
- +1 yıl
Evet ben insanlara çok zor inandırıyorum mesela :D
Cevap sahibi+1 yılYoo ben insanları ırklarına gore ayıran biri değilim. insanlığına gore davranirim onun için su türkler ağzının tadını biliyor cümlesi hoşuma gitmedi :)) laf girdi araya ne zaman evleniyoruz. sari renkli gözlü çocuklarımız olsun ;)))
+1 yılSarışınmışım gibi çek pampa
lh6.googleusercontent.com/.../q-vaL-Y4_FbmeCxajblLTBBxn9Zj8ZKni_L2xDZfsv4JaZH1xkrvPmRdyo-ZUVWgUPQTifUv_PHVW63XAlZyWuK2t0m9OC_0DBVkpg=w200-h260-nc50 Yorumla
+1 yılALLAH'ın yarattığına çirkin demek doğru değil ancak kürt kızların yüzünde biraz erkeğe benzeyen bir sima var
77 Yorumla- +1 yıl
Başlatma ALLAH'ından dîninden ne demek terbiyesiz haddini bil !!! Kürt pkklı olduğunu belli ettin terorist yandaşı !!! https://hizliresim.com/mGzZY8
- +1 yıl
Kim kimi katletmiş acaba !!! Kundaktaki bebekleri hamile kadınları nasıl acımasızca katlettinizi unuttun mu !!!
Soran+1 yılPkk kız değil bir ikincisi nazi gibi düşüncem var herkes kendi ırkına yonelsin!
Soran+1 yılİnanmıyorum var mı dedigine! Olsaydı eğer benim gibi bir insanı barbarların içine sokmazdı. Ben ılımlıyken bana terörist diyen sizlersiniz! Kin ve öfkem var.
- +1 yıl
Çünkü tavırların terorist olduğuna inandırıyor bizi hadi uzaaaaaa
Soran+1 yılNe var herkes kendi soyuyla evlensin. Gerçek pure ırk olsun.
Soran+1 yılSoruma sen geldin sen uza
İnsanlar bakmayı bilmiyorlar, samimi söylüyorum işte budur dediğim öyle çok insan gördüm ki Kürt kızlar içinde, Maşallah Allah gönüllerine göre versin. Hatta evlenmeyi istediğimde oldu lakin Nasib değilmiş, bir de Kürt kızları kocasına ailesine evine çok bağlı düzgün insanlar oluyor. Bu yüzden takdir ediyorum.
00 YorumlaHiç kimse kusura bakmasın ama kürt kızları genellikle çirkin ve bakımsız olur. Sarışın kürtler kumral kürtler mavi gözlü kürtler olmaz onlar melezdir. Ha nadiren de olsa güzel Kürt kızları vardır. Batı tarafına yakın yaşayan kürtler modernleşdiği bakımlı oldukları ve diğer ırklar ile birleştiği için çok daha Yakışıklı veya Güzel olurlar ama doğu çöplüğü için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılBen susuyorum Google konuşur ;))
www.google.com.tr/search40 Yorumla
+1 yılben ülkücüyüm koyu ülkücüyüm hemde. her millette oldugu gibi kürtlerinde çirkini ve güzeli vardır benim sevgilim batman bir kürt kızıdır ve inanılmaz güzeldir ayrıca tip olarak hiç esmer filan değil açık tenli dünyalar güzelidir benim için :d.
62 Yorumla
Soran+1 yılSen nerelisin ki
- +1 yıl
ben kars'lıyım tekirdağda oturuyorum
Aha gerçek Kürt valaha galeri8.uludagsozluk.com/.../...-olması_680996.jpg
58 Yorumla
Soran+1 yılFaşist!
Soran+1 yılİşte faşist zihniyet bariz belli!
Soran+1 yılİsimde mehmenet yok anlamı ihsal demek
Soran+1 yılEvet nick öyle
+1 yılKutlerdede guzel kizlar vAr ustelik onlar kocAlarina dahada sadiklar sarisinlarda var ama gercegi bilemem
1214 Yorumla
Soran+1 yılGerçek Kürt kendi soydasını ister.
- +1 yıl
Sozumu geri aliyorum hem oyle bisey yok artik
Soran+1 yılHatunsuzluktan ne yapacağını bilmiyorsun
- +1 yıl
Alakasi yok seninde ne dedigibln belli degil yok kendi soyuymus o ne guzrellligi kalir
Soran+1 yılEksiyi yeyince düşünce geri cekti: )
- +1 yıl
eksilere hiç bakmıyorum ben duydugumu gördüğümü söyledim ama yok soydaşıyla evlenirmiş dersen güzelliği beş para etmez
Soran+1 yılSeninlemi evlensin?
- +1 yıl
ben ya da başkası ne farkeder istesem kürtle evlenirim hemde kürtle evlenmek daha kolay
Soran+1 yılNeden kolay
- +1 yıl
bir tanıdık var istersen kürtlerden araştırıp bakim dedi bana oda olmadı git başlık parasını ver getir kızı
Soran+1 yılParasızsın yani: )
- +1 yıl
istesem tanıdıga söylerim bulur hemde para vermeden yani eski kafalı olmayan bir kürt ailesi ayrıca parayla mal mı alıyoz ya da ne hayır gelir arada sevgi bişey yoksa
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
heheheh :))
Şimdi batıdaki kızlara göre daha çirkinler bence, esmer de sevmiyorum zaten sarışın bile olsalar ten renkleri koyu.. Ve kültür farkı da var ondan kesinlikle yanlış anlaşılmasın yani. Genelleme yapmamak lazım
40 YorumlaAslinda guzeller ama hepsi ayni fabrika mali gibi duruyor ya cok zayiflar dusuk bel uzun etek giyiyorlar ya da ara boy tulbenti arkadan baglayip dar badiyle sokaga cikiyorlar gundelikte babet kullanirlar. Buradakilerin hepsi ayni
25 Yorumla
Soran+1 yılNick , profil foton çok örtüşüyor: )
Soran+1 yılKim söyledi bu yalanı: )
Soran+1 yılO konuda seni gecemem canım; )
+1 yılGüzelini çok az gördüm sarışın hikayesine de hala inanlar varmış.. Bu arada herkese faşist demişsin sen de teröristsin heralde?
612 Yorumla
Soran+1 yılYok değilim.
- +1 yıl
Faşistin anlamını bilmiyorsun o zaman.
Soran+1 yılKafatascı
- +1 yıl
Her milliyetçi faşist değildir, önce bunu anlaman lazım. Bir kürt olarak da kendi ırkına bakmanı öneririm zira pek hümanist olduğunuz söylenemez.
Soran+1 yılOnu diyorum herkes kendi ırkıyla evlensin.
- +1 yıl
Sen öyle yap? Niye başkalarının adına konuşuyorsun?
Soran+1 yılAmacım hakiki ırk oluşturmak
- +1 yıl
Bütün ırklar yeterince birbirine girmiş zaten mümkün değil o.
Soran+1 yılZararın neresinden donulurse kardır.
- +1 yıl
Ya siz zaten baştan melez bir ırksınız, özellikle sizin için imkansız yani. Dönülecek bir şey yok.
Soran+1 yılSiz degilsiniz sanki asddfgd
- +1 yıl
Türk ırkı sonradan bozuldu, siz baştan böylesiniz arada fark var biliyorsundur umarım?
+1 yılbakımlılarsa eğer kürt kızları gerçekten çok güzeldir. esmer renkli gözlü. askerliği mardin de yaptım. aman yarebbim onlar ne öyle. birisiyle tam hafta sonları izinde takılmaya başlamıştık ki teskereyi verdiler elime ankaraya evime gönderdiler beni :D
00 Yorumla
+1 yılUlan birleşmiş milletler bile atlattı afro amerikan ırkçılığını. Bizim godoşlar hala Türk kürt laz Çerkez diye birbirini yiyor
70 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl10 tane çocuk doğurdukları için göğüsleri sarkık ve iri vajinaları laçka olmuş götlwri dağılmış kalçaları bıngıl bıngıl sallanan , suratları dayak yemekten evrim geçirmiş bir i güzel olabilirmi?
62 Yorumla
Soran+1 yılAz dogursalardıda katliama ugratıp soyları tukense daha mı iyi olsun daha dayanıklılarki çok doguruyorlar sizin gibi değiller kyvvetliler ve her zorluğa göğüs geren bir ırkız.
Gizli Üye(36-45)+1 yılkürt kızlarının ortASI yok güzeli coook güzel bakmaya doymazsın çirkini cok cirkin
rojda demirel de kürt
https://i.hizliresim.com/VlLD0n.jpg
https://i.hizliresim.com/Lp4Dbo.jpg03 Yorumla
Soran+1 yılKadında sıfır makyaj
- +1 yıl
Rojda estetikli yanılmıyorsam
Cevap sahibi+1 yılevet burun estetiği var ama yakısmıs
Bence kürt kızlarıda erkekleride güzel. Kara kaş kara göz seviyorum. Irkçılık yapmayalım. :))
517 Yorumla- +1 yıl
Trabzonluymuş hahahah. Trabzonun adını ağzınıza almayın bari
- +1 yıl
hem de yaz bir kenara genel kültür olsun laz ayrı, rum ayrı ırktır kuş beyinli salak.. profiline osmanlı sancağı koyan zırzop
Aile & Toplum konusunda 757 cevap paylaştı. Dil din ırk ayrımı yapmam bence çok güzeller hele ben 2sene önce bir köy de gormustum hala unutmam hem çok güçlülü hemde esmer güzeli idi anlatmakla bitmez bence güzelleri var aralarında oha dedirten
02 Yorumla
Soran+1 yılEsmer degiliz ki
Kürt kızlarì guzel oluyor..
Kara gözlü, kara kaşlı ve uzun kirpikli oluyolar hep..
Ben begeniyorum..60 Yorumla
+1 yılÇirkin diyemeyiz ama kim sarisin diyorsa yalan söylemis geneli esmer.
58 Yorumla
Soran+1 yılDoğru canım ama seni iki konuda geçerim makyajsız halimle ve. Satranctaki birinciligimle; )
burada mammania arkadasa iletin laf soktugunu sanıp engelleyen bezli hatuna: )- +1 yıl
Ergen gibi birbirinize laf sokmaktan ne anlarsınız ki. Neyse banane.
Soran+1 yılErgen o hatun laf soktugunu sanıyor kıt beyinli: )
- +1 yıl
Kızın dedikodusunu yapamam. Tanımam etmem, hem dedigim gibi banane.
Soran+1 yılSen copy paste yap
- +1 yıl
kürt olmana lafim yokta sen bildigin pravakatörsün kusura bakma. Ötede oyna hade.
Soran+1 yılYok yagerçek ırk ortaya çıksın istiyorum sizin dediğiniz gibi
- +1 yıl
@mammamiaa ya "şaf soktuğunu sanıp engelleyen bezli hatuna" diyorsun kızım sen de beni engelledin hazmedemedin laflarımı 😆
Başkalarını eleştirmeden önce aynı şeyi ben de yaptım mı diye bir düşün 👊😅
+1 yılKurtler bayaa guzeldir. Geneli esmerdir diye biliyorum. Bu nedenle güzeldirler aslinda esmer olduklarindan. Dudaklari dolgun, gozler zeytin gozlu... daha ne denir ki.
30 Yorumla
+1 yılbir arkadaşım mardinliydi bildiğin aşiret sanarsin amerikan vatandaşı. . saçlar sapsarı gözler masmavi. . bende anlamadım vala:))
211 Yorumla
Soran+1 yılOrjinal Kurt öyle benim bir gözler kahve ailemiz hep sarı bende saç boyası var diye siyah
- +1 yıl
Kürt ler öyle dediler ama. . @sudo_su
- +1 yıl
bilemedim bak arap dedi ama.. bence amerikali onlar :p
- +1 yıl
vala arkadaşım bana kürdüz dedi. . aman neyse ha arap ha kürt adam gibi adam önemli olan o :))
- +1 yıl
Yakışıklı demedim ama sen öyle ol bakalım; )
- +1 yıl
Mardinin arap kızları sarişin ve renkli gözlü olurlar. Annemde arap ordan biliyorum:)
- +1 yıl
Ben bilemedim valla; )
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğal güzellikte kurt kızları gibi guZel yoktur yapmasınlar makyaji çıksınlar kurt kızlarının yanına bakalım bir
82 Yorumla
Soran+1 yılHelal: )
- +1 yıl
🤗🤗
Yüksek rakımlarda çatlamış dudaklarını
bir izmirli güzele dayatmak varken
Hep kardeş olacak değiliz ya
yaşasın halkların sevgililiği
diye bir şiir vardı o geldi aklıma :)00 Yorumla
+1 yılKurdum ben pek guzel degilim ama cok guzel olanlar var yani irka gore degerlendimk yanlis bence :)
50 Yorumlaçirkinler ama güzel olsalar bile benden uzak dursunlar
52 Yorumla- +1 yıl
Saol abdulkadirkankeyta :P
@Bojinov_o
Irkçılık yapmayın. Her ırkın güzeli de çirkini de var. Hem çirkinse ne olmuş? Saçma sapan sorular sorup durmayın.
30 YorumlaKurt kizlarida guzel turk kizlarida bence demeyin bu cirkin falan filan bnce bakim onemli bide kurt kizlari sevdierine cok sahipler
40 Yorumlabende sarışınlar dıye bılıyorum, ayrıca kürt ne daha cırkındır ne daha guzeldır onlarında cırkınıde var cok guzelıde var sınıflandırmak sacma olur
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 611 cevap paylaştı. Benim üç tane Kürt sevgilim oldu. Güzel oluyorlar, özellikle gözleri dikkat çekici fakat asıl onların vücudu çok iyi göğüs ve kalçaları gerçekten mükemmel. Çok çabuk sarkmıyor, ve gerçekten güzel göğüsleri var.
10 Yorumlakürtler kardeşimizdir. böyle ayrımlara karşıyız. birbirine üstünlük iddia edenin anasını sıkyım
50 Yorumla
+1 yılurfalıyım ve sarışınım bence kürtlere genelleme yapmak yanlış türklerde hep güzeldi sanki.
34 Yorumla- +1 yıl
bende :(
- +1 yıl
hayır urfalıyım ve bu gurur verici.
Gizli Üye(25-29)+1 yılkürt kızları kıllı oluyor iğrençler bizim sınıfda var bitane aman aman sarışın olanları mavi gözlü olanlar mardinli oluyor
40 Yorumlakürt kızlarına çirkin demiyorum zaten hem sarışın olsa ne olacak
56 Yorumla
Soran+1 yılKurt milliyetcisiyim diye pkklı oldum o zaman turk milliyetcileride mi pkk lı demek istediğim şu herkes kendi milletiyle evlensin.
Soran+1 yılBeni enterese etmez
+1 yılBir tane var bizim okulda. Ben hayatımda öyle esmer güzeli görmedim.
60 Yorumla
+1 yılBu ayrım niye? Her ırkta güzel ya da çirkin dediğimiz mevcuttur. Ancak çirkin ya da güzel kime göre nere göre ? Bu değişir tartışılır ! Allahın yarattığı çirkin değildir. Çok güzellerin geneli aptal ! Buda bir gerçek.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşununla tartışmaya girmeyin provakasyon yapıyor şikayet edin soruyu !
35 Yorumla
Soran+1 yılProvokasyon yapmıyorum sadece bu sitede olsun dışarıda olsun böyle. Düşünce paylaşımı provakotore oluyor. Zaten hep bastırdınız!
Cevap sahibi+1 yılprovokasyon soruda değil zaten yaptığın yorumlarda.. çarpıtma nedemek istediğimi gayet iyi anlıyorsun
Soran+1 yılAlakası yok neyin provakasyonunu yapıyorum
- +1 yıl
Provokasyon ama kaldırmıyorlar soruyu !!!
Sanki herkes onun dediğini yapmak zorunda ! Resmen kürtler kürtlerle evlensin zorunluluğu veriyor bize
Cevap sahibi+1 yılsanırım fazla şikayet eden olmadı o yüzden millet yorum yapmadan kızın yaptığı yorumlara baksaydı anlarlardı provokaskon olduğunu
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel olanları tabiki var ama çok nadir. kürt kızlarına bir tek burada güzel dendiğini gördüm yalan yok etrafimdaki bir tanesi bile güzelsin kafi duymuyolar
11 Yorumla- +1 yıl
Bu haksızlık kürt kızları kadar güzel kız yok harbi söylüyorum
Bana göre güzel ler ve bünyeleri çok sağlam vücut ları çok iyi 3 ya da 4 çocuklar ı olsun vücut yapısı değişmiyor ve çok uzun yaşıyorlar
00 Yorumlabir kaç ay Van da kalmıştım aman yarabbi o fistanların içindekiler off off bakmaya kıyamazsın :)
02 Yorumla
Soran+1 yılO. o?
Sevgilim olmuştu gayette güzeldi. Ayrıca sarışın Kürt olmaz, karakafa olurlar şunu artık kabul edin herkes aynı şeyi savunuyor hani nerede o zaman bu sarışın Kürtler Türkiye'de yoklar? :)
15 Yorumla- +1 yıl
Kara Değilim?
+1 yılNe alaka bende kürdüm ama çirkin olduğumu düşünmüyorum her ırkın güzelide var cirkinide türk kürt ayrımı yapmak çok çirkin ki burdaki çoğu kürt kızı güzel en azından yüzümüze 1 kilo makyaj sürmüyoruz bakımdan kastınız buysa
31 Yorumla- +1 yıl
Haklısın. Ben Türküm ve seninle aynı şeyi düşünüyorum.
+1 yılCok yanlis dusunuyorsunuz kürt kizlari cok guzeldir eslerine sevdiklerine cok sadiktirlar cok samimi ve dürüstler.. ön yargi diyelim sizinkine..
00 Yorumla
+1 yılKürt Türk kardeştir. Her kadın güzeldir. Ćok kürt kadını gördüm. Ćirkun kadın yoktur, bakımsız ve pis kadın vardır. 😉☺
10 Yorumla
+1 yılne sarisini, kap karalar, kara kas kara göz..
ben bakimsiz buluyorum, güzel bulmuyorum :) ama herkes icin degisik :)00 YorumlaSaçmalamışsın sen bence Kürtleri ve kurt kızlarını kıskanıyorsun :P
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kürt kızları güzeldir.
Yanılgılar insanı yok edendir.213 Yorumla
Soran+1 yılAnca dalga anca dalga umarım Kürdün birine aşık olursun da hep acı çekersin.
Soran+1 yılSeni tanıyorum
Soran+1 yılAhirette görüşelim bir karadenizli!
Soran+1 yılO yorumlarını tek tek vercen hesabını: ) .
Soran+1 yılBen tanıyorum karadenizli
Soran+1 yılBosver tanıma.
Soran+1 yılOrta parmagım hediye edilir.
Valla Şırnak'ta çok güzel on Numara kurt kızları gördüm ama yanasmaya korkuyorum. Hem ilahiyat Fakültesi öğrencisiyim. O da var.
010 Yorumla
Soran+1 yılUmarım pas vermezler.
Soran+1 yılBaban hatalı
- +1 yıl
Işte siz bize ırkçı dersiniz en büyük ırkçı sizsiniz. Elinize silah alıp dağa çıkmakla olmaz o işler. Allah tan sizin gibi değilim. Olamam da zaten. Hep savaş hep kan hep gözyaşı. Dünyayı görmeyin. Kurtlerden başka herkes düşmaniniz olsun zaten. Ulan dünyaya 1 kere geliyorsunuz öküz gibi giriyorsunuz. ( istisnalar hariç) kurd*stan denen saçmalık olmaz. Çünkü sizi İsrail oyaliyor. Siz hala uyuyun. Aç haritayı bak. Sizin istediğiniz toprakları 2 ülke daha istiyor. Biri Ermenistan diğeri İsrail. Ama size en büyük desteği de onlar veriyor. Sence bu bir çelişki değilmi sizi piyon yapmışlar. Eğer o toprakları alirsaniz Ermeniler ve İsrail de sizden alacak. Siz de boş gibi ortada kalacaksınız
Soran+1 yılPkklı degilim ki sadece herkes kendi ırkıyla evlensin.
- +1 yıl
Böyle dusunmene sevindim ama bu islami değil. Yani herkes kendi ırkıyla evlenseydi Allah 72 milleti yaratmazdi. Zaten günümüzde kimsenin ırk ayrımı yaptığı yok. Olsada az. Ben de bir ara düşündüm herkes kendi ırk iyla evlensin diye ama sonradan anladım. Allah boşu boşuna mi o kadar millet yarattı diye.
Soran+1 yılNapcan!
Soran+1 yılNeden fislenecen ki
Bu kadar provakatif ve nefret söylemi içeren yanıt ve onlarında yanıtları olan başka soru yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet çevremde kürt arkadaşlarım var ve çoğu sarışın. Güzel olanlar da var çirkin olanlar da her millet her ırk gibi onlar da aynı değiller
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 300 cevap paylaştı. öyle birşey yok başka milletlerdeki kızlar nasıl ise Kürt kızlarıda öyledir.
30 Yorumla
+1 yılKürdüm ama beni kürt sanmazlar hiç alakası yoktur hem de sarışınim
00 YorumlaBende Kürdüm Ve senin Tezine katılmıyorum heekes kendi ırkı ile neden evlensin gönül bu laf geciremezsin
10 Yorumla- Devamını Gör (86)
Devamını Gör(131)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kürt kızları çok mu çirkin herkes kaç tane Kürt kızı görmüşte bu yargıya varıyor. Birde gerçek Kürtler Sarışın olmuyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler