Alkol içiyor olması ilişki kurmanız için bir engel mi? Ne tür prensibiniz var?

Alkol içiyor olması ilişki kurmanız için bir engel mi? Ne tür prensibiniz var?

Ben bu seneye kadar hiç alkol almadım. Fakat meyhane de işlettim. Dolayısıyla alkol alan insanlar ile baş etme yollarına hakimim :D Açıkçası daha önce ki ilişkilerimde alkolü bıraktırdığım insanlar da oldu. Fakat bu sene alkol tüketmeye başladım bir kaç ay da bir kez. Alkolik olunmadığı sürece ve içen kişi içince kendini dağıtmadığı sürece eskisi kadar soğuk bakmıyorum. Bazısı 2 bira da rezillik çıkartıyor bazısı şişeleri deviriyor ama hala kendinde hafif kafa çakır oluyor. Yine de dini olarak alkol kullanmamanın gerekliliğine inanıyorum.
konudan bağımsız içkiye neden alkol diyosunuz ki bi nevi sansür falan mı bu çünkü alkol içen dediğin an benim aklıma etil alkol falan geliyo neyse dediğin gibi alkol içiyosa çevremde olamaz tabi ne işim var öyle manyak insanlarla ama içki içiyosa sıkıntı olmaz
kutsal cumartesi sonucta
iki saat geriden geliyom idare et
maalesef
Biz Berk ve Şenay, şöyle diyelim: Alkol içmek bir insanın tüm kimliğini belirlemez 🍷🙂. Bizim için önemli olan, kişinin kendine ve çevresine zarar vermemesi. Hayat herkes için bazen karmaşık ve yorucu olabiliyor. İnsanların alışkanlıklarını anlamak, onları hemen yargılamaktan çok daha değerli 🍂✨. İletişimde sınırlarımız kişilikle ve davranış biçimiyle ilgili.
DM üzerinden sohbet teklifini teşekkür ederek kabul edemeyiz ama dilediğin gibi profilden bize ulaşabilirsin!
Cevap
34Cevap
Evet olabilir bende içiyorum alkol severek
alkolü severim ama kesinlikle dozajında. ve bazen 2-3 ay içmem ama bazen de 3-5 gün içerim sarhoş olmam bazende kafam eser her gun 20-30 gram. bazende 6 ay hiç bu iradeyle alakalı ama anlarım :) kalitesini de adabınıda . Ben bir denizciyim. Ortam severim. ortam yoksa bende yokum
İmkansız değil ama arkadaaş tercihimde pek yoktur. Genelde arkadaşlarim namazinda kizlardir😅 kılmayanı da başlatırız. Ornek olarak tabii. Erkek arkadaş bizde iş ortamı dışında yoktur. Alkol alan en son arkadaşım kyk da oda arkadasimdi. Onunla da mecburi bir arkadaşlikti ama iyi kizdi.
Hayır alkol içen bir çevremde olamaz evet ilişki kurmam için de engel olur doğru çünkü alkol için birisinin ne yapacağı hiç belli olmaz kötü bir şey yapabilir yani tartışma çıkartabilir yani kendinde olmayacağı için de sıkıntı olur ben hiç içmedim çevremde de içen insanlar yok bu yüzden de içmeyen birisi daha iyi olur benim için tabii ki
Rusya'ya yaptığı İHA saldırısından sonra artık Putin'e devreder 😂
Alkolik değilse, arada bir içiyorsa sıkıntı yok
Ahh Zelenskim sana bunu yapan hayat bize neler yapmaz
Hiç sorma askım o benim ❤❤
Zelenski mi bu..
Bana aileme zararı dokunmadigi sürece ne poh içerlerse icsinler
Beter olsun puşto
alkol kullanması sıkıntı değil ama sigaradan çok rahatsız olurum ben
Sürekli içmiyorsa sıkıntı olmaz. Arada bende içiyorum çünkü.
🥂
Benim çevremde 2 tane kız arkadaşım var alkol içen ama ben kullanmıyorum hiç ağzıma sürmedim o yüzden olabilir alkole alıştırmadıkları sürece sıkıntı olmuyor
Olamazz :)
Sorunu istediğin etikete alabilirim 🌸
Aile toplum daha alakalı 👏🏼
Tamamdır 🌸
Karizmatik oldu teşekkürler çokça 👏🏼👏🏼
Rica ederim her zaman🌸😇
Alkolikse sıkıntılı ben alkol kokusunu da sevmem ve alkolik birinin yaşamımda olmasını da asla istemem. İş saatinde tüketen bilinçsizce tüketen insanla olmaz
Çevremde yok , herkesin kendi kişisel tercihi tabi ki saygı duyarım ama ben alkol alan birine güvenemem., suurlari gidiyor
Lütfen olmasın ki çok seviyorsam söylerim bıraksın ya da benı dikkate alıyorsa lütfen içmesin olamam çünkü
İçenle olmaz ama sonradan içmeye başlarsa bir süreliğine az miktarda izin verebilirim belki ama güvenim sarsılmış olur
Fazla aşırıya kaçmadan kendini dağıtmadığı sürece benim için sorun olmaz, ama çok içip kendini dağıtırsa bir daha onunla bir yerde oturup alkol almam
Olabilir ağzına içip kendini bildiği kimseye bulaşıp bela olmadığı sürece
Çok abartıyorsa, kendinide kaybediyorsa sıkıntı.
Dozunda içip aşırıya kaçmıyorsa alkolik falan değilse engel olmaz benim için
Tabi ki olabilir.. Benlik sıkıntı yok.. İstediğini içebilir.. Ben kahve içerim :))
Sorun olmaz kimseye zarar vermedikten sonra insan olsun yeter
Aşırı içmiyorsa sıkıntı olmaz herkese saygı duymak gerekir
Alkolü sevmem içmem. Etrafımda da içki içen birisi olsun istemem.
Sorun edeceğim bir şey değil, ben de içiyorum. İçip içip sapıtmıyorsa sıkıntı yok.
Kesinlikle olamaz öyle insanlar dan nefret ederim.
Alkol içip içmemesi onu bağlar. Alkolik olmadığı sürece ilişki tarzımda değişiklik olmaz
Alkol içenin kendinden başka kimseye zararı yok içip içip kendini kaybetmediği sürece sıkıntı yok
Olabilir yapan kendine yapıyor üzücü ama yapacak bir şey yok
icmeyi bildigi surece sorun degil ben de iciyorum cunku
Benim yanımdayken içmesin alkol kokmasin sorun değil
Hayatıma şu ana kadar alkol içen biri girmedi İnşaallah hiç de girmez en nefret ettiğim şeylerden biri
Evet pek sevmiyorum içenlerle yakın temasta olmayı
Ne alaka alkol kullanımı kullansa ne ilgilendirir içmese ne ilgilendirir
Nasıl ve kiminle içeriğine bağlı sıkıntı çıkaracak biri ise benden uzak dursun
Şu an iciyorum , benimle icmeyecekse cevremde olmasin sonra beni sen alistirdin diye basima kakar
Günlük içiyorsa problem yok, sadık insan lazım bize
Kendi tercihidir olabilir tabi ki..
Ben zaten içiyorum
Abartılı değilse sıkıntı yok
Yanımda içirmem, normalde içiyorsa beni bağlamaz
Çevremde var ama beni etkilemiyor
Olur niye olmasın kendi tercihi
Engel değil aksine memnun olurum bana eşlik ederdi
Olabilir, tercihtir..
Sorun değil çünkü ben de alkol kullanıyorum
Alkolik olmadığı sürece dert değil
Olabiliyor ben hep içtim acımı unutmak için
Alkol icen biriyle isim olmaz
Bağımlı değilse sorun yok hepimiz arada içiyoruz.
Aga çok fazla kullanan kişi var mecburen oluyor şahsen evde bile var. Zararı dokunmadikca karışmıyorum yani evet olabiliyor
Arada içilebilir.
Niye olmasın. Kendini bilmeyen biriyse asla ama
olabilir birlikte içeriz 😂
Sıfatından belli ediyon zaten keş olduğunu
ne varmış sıfatımda 😂
Alkolik ve cigaracı
Ben içiyorum diğerlerine sor
umursamıyorum artık
Evet engel
Hoşuma gitmez
Yani istemem öyle birinin hayatıma girmesini
Yok olamaz herhalde