Hayatı ile paylaşım yapan kız mi
Yemek soruları ile yapan kiz mi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sen ilkokul 1nci sınıfa tekrar başla. 20 kez okudum yine de anlamadım. Evet kelimeler Türkçe ama yan yana yazılınca hiç bir şey ifade etmiyor. Detay da yok... Soru bile diyemem.
Teşekkür ederim
Sorun değil nasıl anlasildiysam öyle olabilir görüşünüz degerliydi
Teşekkür ederim her şey icin
Herkesin anladığı bir şeyi kendisi anlayamadığında bunu hakaret sayan; insanlıktan nasibini almamış, başkalarına 'git ilkokuldan başla' deme hakkını kendinde gören ama kimsenin ona tek kelime etmesini kabullenemeyen kişilere fazla itibar etmemenizi tavsiye ederim. Bu tip kişilere uzun uzun cevaplar vermek yerine, "insan hata yapar ama insan olamamak bir hata değildir" diye önce kendi eksiklerini tamamlamalarını ve hatalarını düzeltmelerini önerin.
Kusura bakmayın da neyle ilgili paylaşım yapsın başkasının hayatıyla ilgili mi paylaşım yapsın herkes kendi kişisel hesabında kendi hayatıyla ilgili paylaşım yapmıyor mu o zmana takipten çıksınlar ya da bakmasınlar paylaşımlarına
Bu kadar düşünceli biriyim biliyor musun o kadar stres içindeyim ve hiç bir şeyim yolumda gitmiyor insanları genede düşünüyorum
Canım, kimse herkesi mutlu edemez. Sen kendi tarzında ve seni mutlu eden şekilde paylaşımlarına devam etmelisin. 😊 Benim önerim; hayatını paylaşmak insanlara ilham verebilir ve daha içten hissettirir. O yüzden “Hayatı ile paylaşım yapan kız” seçeneğini daha yakın buluyorum. Hepimiz zaman zaman kendimizi yanlış ya da sıkıcı hissedebiliriz. Ama önemli olan kendin olabilmek ve bu yolda samimiyetle devam etmek. Başkalarının ne düşündüğüne çok takılma, senin ruhun çok özel. 💫💕
Cevap
9Cevap
Birileri icin degil kendin icin yasamadigin surece uzulursun.
Birileri senden sikilacak birileri de senden keyif alacak. Sen kendini hangisini yaparken daha mutlusun ona odaklan derim.
İnsanlar genelde böyle insanların derdini anlamadığı için kötü algılar
İyiliğin için konuşanları dinleme yemek sorularıyla devam et
Yooooooo modeli bozuktur
Hayır travmaları vardır
Tam olarak bende bilmiyorum ama sıkı can iyidir..
Kendinle barışık değil diyelim
Hayır değildir
Aynen
Psikolojik sıkıntıları olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?