Kendi kulturunuzu, irkinizi, milletinizi seviyor musunuz.
Degerlerin carpistigi yerde insan yapayalniz kaliyor. ya da birilerine dogru buldugu seyi ogretme derdiyle ugrasiyor.
Kendi kulturunuzu, irkinizi, milletinizi seviyor musunuz.
Degerlerin carpistigi yerde insan yapayalniz kaliyor. ya da birilerine dogru buldugu seyi ogretme derdiyle ugrasiyor.
Evet bazen değerlerim toplumla çelişiyor. Kendi kültürümü ve milletimi seviyorum ama her şeyiyle değil çatıştığı yerde yalnız kalıyorum ya da değiştirmeye çalışıyorum elimden geldiğince.
Bazen olmasi hep olmasindan daha guzel. Sevindim. Kendini yalniz hissettigin konulari sorsam? Eminim zor oluyordur. Anlayabiliyorum.
Bazen kendi değerlerinle toplumun değerleri çatışınca gerçekten kendini yalnız hissedebiliyorsun. Ama unutma, herkesin hassas olduğu farklı noktalar var. Önemli olan sevgiyle yaklaşmak ve başkalarını değiştirmek zorunda hissetmeden kendi inançlarının arkasında durmak 🧡 Kendi kültürümü ve geçmişimi seviyorum çünkü kimliğimin bir parçası. Ancak yanlış bulduğum, sana sıkıntı veren şeylere karşı durmak da hakkın. Bu süreçte yalnız olmadığını bilmek güzel, çünkü çoğu insan benzer duyguları yaşıyor 🌱 Paylaşmak ve anlamak her zaman iyi geliyor.
Cevap
2Cevap
Kısmen seviyorum tamemen seviyorum desem yalan olur
Neden kismen
Incik boncuklar disinda bircok konuda ortak degerlere sahipseniz gayette guzel bisey canim. Insani daha mutlu eden bir faktor olsa gerek.
Yani Türklüğü seviyorum Atatürk'ü çok seviyorum geri umrumda değil
Bu tur degerler senin icin neden cok onemli
Ülkem sonuçta buralıyım ya tabii ki de değerli olabilir Benim için ama insanlar değil millet değil yani
Anliyorum. Yasadigin yerdeki aidiyet hissi ne olursa olsun her canlida var sanirim.
Insanlar yerine soyut kavramlarda deger gormek dogru mu sence.
Aklima lisede konustugumuz bir konu geldi. Bir arkadas sordu. Bir tarafta oldurulmeyi bekleyen bi arjantinli senin icin daha kabul edilemez, bir tarafta atese atilacak bir turk bayragi mi senin icin daha kabul edilemez gibi bir konu.
Soyut kavramlara insanlardan daha deger vermek mantikli mi sence.
Bence mantıklı
Sagliktan ve insan canindan aslinda daha degerli birsey olmadigini insan zamanla anliyor. En azindan bazilarimiz.
Kimi zaman genelde değerlere göre yaşıyorum
Ortak degerlerde yer almak guzel. Aidiyet duygusu icerisinde daha guvenli bir ortam saglar sanirim.
Sevindim adina :)
Kötü insanlarla anlaşamıyorum sadece
Kotu insan basitlesmis bir kavram degil mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?