Anne ve babamın yatak odası ilişkisi?

19 yaşındayım. Lise mezunuyum. Gecen sene üniversite sınavına girdim ama istediğim gibi bi sonuç elde edemediğim için bu sene evdeyim tekrar sınava hazırlanıyorum.
Geceleri ben ders çalışırken annemle babamın odasından sesler geliyor. Yatak odası orası normal olabilir diyorum ama iş daha da ileri gitti. Gündüzleri de yanlarında ben ve kardeşim varken de babam annemin özel yerleşen dokunuyor el şakası yapıyor. Ve bu durum benim artık midemi bulandırıyor. Geceleri ben kafamı yastığa koyar koymaz yatak odasının kapısını kilitliyorlar. Aslında bu yeni olan bi şey değil çocukluğumdan beri maruz kalıyorum. Geçen sene fark ettim artık iyice ama okula gittiğim için çok umurumda olmadı bu yıl hep evdeydim ve her gün yine aynı şeyleri duyar miyim görür müyüm diye korkarak yatağa giriyorum. Haa bi de ben yine çocukken yani 5-6 yaşında fakanken annemle babamı yatak odasında uygunsuz bi şekilde gördüm bu görüntü de gözümün önünden gitmiyor. Kapı kitleme, sesi ben uyumayınca bana bağırmaları, gözümün önünde iğrenç iğrenç sakalasmalarından bıktım artık
Yani
1 seneyi aşkın süredir bu konu yüzünden ne rahat bi uyku uyuyabiliyorum ne rahat olabiliyorum. Bu sene evde rahat ders çalışabileceğime inanıyordum ama onlar yüzünden zman zman çalışmam bölündü kafam hep bu konuya kaydı
Geçen sene başarısız olmamı sürekli yüzüme vurdular, babamdan sadece bi şey istedim bu sne o da evimize yakın bi çalışma salonu vardı oraya gidersem daha rahat ederim diyordum göndermedi para olmadığı için değil çok şükür durumumuz iyi ama hiç bi konuda yardım etmiyorlar , evde sınava çalışan biri var diye düşünmüyorlar sürekli bağıra çağıra konuşuyorlar. Gidebileceğim ne bi kimse ne de bi yer yok. Haftaya sınavım var ve ben olmayacağını biliyorum ve onlar yüzünden hiç istemediğim bi yere gideceğimi de biliyorum. Zaten fazlalık gibi hissettiriyorlar. Ben çok açık giyinen biri değilim şort bile sadece denizde ve evde giyerim ama yine de giydiğim her şeye karışıyorlar. Onları memnun etmeye çalışmaktan bıktım
Güncellemeler
11 ay
Sizce ileride aileme bu konuyla ilgili dava açabilir miyim elimde yeterli kanıt ve şahit var
Güncellemeler
11 ay
Ben ailem yüzünden yıllardır denize gitmiyorum. Denize uzun eşofman giyip gitmemi istiyorlar. Ben de o şekilde gitmek istemiyorum. Denize yakın bi yerde yaşıyoruz. Ama ben ailemin bu kuralı yüzünden Denize giremiyorum
Anne ve babamın yatak odası ilişkisi?