2 ay sonra nikahın var ama nişanlımında zerre heyecanın olmaması normal mi?

Yaklaşık 1 yıldır beraberiz uyum muhabbet olarak ger cekten anlaşıyoruz. Görüştüğümüz zaman bir parkta sahilde bile saatlerce oturuyoruz ama 2 ay kalmış evliligimize nişanlım sağlık raporu alacak evlilik için cuma, gününe. Bana diyor ki sen bana hatırlat. Diyorum bu unutulacak bir durum değil yani heyecanlı olman lazım. Diyor ben heyecanlıyım zaten. Normalde heyecanını çok net belli eder. Ben kiralık evler bakıyorum nişanlimin şehrine taşınacagim kendi evimi işimi bırakıp o benim burada yaşamak istemediği için. Ev bakıyorum ama o diyor şu an ne gereği var bakma iyide 2 ay kalmış yani ben mutlu olduğum için bakıyorum diyorum bak bu buzdolabı güzel mobilyalar flan gösteriyorum diyor daha ne acelesi var. bunu genelde erkekler yapar ama bunu kız arkadaşım bana yapıyor. Bende ana baba yardım etmiyor kendimin 700 bin tl si var 100 gr bilezik istedi diyorum eylüle kadar biraz zorlanicam 80 gr bilezik yapsam olmaz mı yani 1 tane bileziği iptal etsek 20 gr yani. Altın küpe altin kolye tek taş alyans hepsini aldım zaten nişan bohcasini dizdim Onada ev eşyası almak için iptal etsek diyorum. Kabul etmiyor. zaten birsey istemedim diyor. Bakın beraberken çok iyi sohbet ediyor sevgiyi gösteriyor ama ayrılınca bir değişik oluyor. Gerçekten bu durum normal mi
2 ay sonra nikahın var ama nişanlımında zerre heyecanın olmaması normal mi?