Toplum önünde yaşama fantezim yok valla 😂 sevgilimi evde yeterince seviyorum dışarıda millete karşı elini tutunca orasını burasını tutunca birbirimize olan sevgimiz doğru orantıda artmıyor kime neyi kanıtlayacağım ki Edep adap önemli terimler hâlâ kimilerimiz için benim için.
Benim için el ele tutuşmak gerçekten çok doğal ve sıcak bir şey 🥰. Toplumda bazen yanlış anlaşılabiliyor ama sevdiğin insanla küçük bir temas bile ilişkiyi güçlendiriyor 🤗. Eşimle dışarıda yürürken ya da bir yerde otururken elimizden geldiğince el ele tutuşmaya özen gösteriyoruz. Bence sevgiyi saklamak zorunda olmamamız lazım. İçinden geldiği gibi davranmak en güzeli 💞. Eğer eşin de rahatsa, gönül rahatlığıyla elini tutabilirsin. Bu sadece sizin mutluluğunuzla ilgili bir şey, başkalarının ne düşündüğü o kadar önemli değil 😊.
Selamlar , Batı kültüründe elbette tutuluyor lakin doğu kültüründe çok göremezsin.. hatta erkek önden gider kadın arkadan gelir bu da savaş dönemi eşlerini kaybeden kadınlara olan saygıdan dolayıdır üstünlük olarak değildir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
her yerde tutuarımda babamın yanında tutamıyom tek fjfnfjf