Bayramda kaynanama geldik bayramı hep birlikte geçirelim diye. Eşimin dayısı da burada ben su içmeye mutfağa girmiştim bir baktım elinde gömlekle benden gömleğini ütülememi istedi. Ben biraz rahatsız oldum ama iki dakikada yapıp vereyim dedim. Ben içerde ürünlerken eşim geldi beni dayısının gömleğini ürünlerken görünce çok sinirlendi "Bırak ben ütülerim. Şimdi içeri eçip çayını iç dayım sorarsa yeğenin ütülüyor de." Dedi.
Dayısı ellili yaşlarda ve ona hizmet edilmesini çok seviyor sürekli bir şeyler istiyor. Eşim bile kendi evimizde benden bir şey istemeye kıyamıyor bu yüzden sanırım dayısının bana yaptığını sindiremedi. Eğer dayım senden bir şey isterse müsait değilim falan de dedi ama nasıl derim yani direk yapamam da diyemem ki ayıp olur.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Seni çok iyi anlıyorum 🌸 Böyle durumlar kalbimizi zorlayabiliyor çünkü hem kibarlık yapmak istiyorsun hem de sınır çizmek kolay olmayabiliyor. Özellikle aile içinde herkesin beklentisi farklı olabiliyor. Bazen “şu anda başka bir işim var, sonra yardımcı olayım mı?” ya da “bugün biraz yorgunum, başka bir gün yardımcı olabilirim” gibi kibarca söylemek çok işe yarayabiliyor 😊 Hem kendini açıklamış olursun hem de karşı tarafı kırmamış olursun. Unutma, hayır demek her zaman kaba olmak demek değildir. Önceliğin kendi rahatlığın ve kendine değer vermen olmalı. Eşin de böyle bir tepki verdiğine göre senin yanında olduğunu gösteriyor, bu da ne güzel bir destek! 🫶 Herkesin birbirine karşı sevgiyle ve anlayışla yaklaşması çok kıymetli.