Konu annem bana hep kötülüğü dokundu çocukluğumdan beri itti kaktı dövdü babamla şiddetli geçimsizlik vardı evin büyük kızıyım bütün sıkıntıyı ben çektim hala da çekiyorum bunaldım.. şu an 2 yıllık ilişkim var annem biliyor adamın ailesi isteyelim dedi uzun zaman önce annem" Ne koca delisi çıktn azdın kudurdun ne halin varsa gör seviyosan kaç dedi bana anlatma bir şey dedi. Sevgilime bir cevap veremiyorum bunaldım
Bu adamı sevdiğimi biliyor evlenmeye niyetliyiz bana hala"her şey nasip hastanede. çalışırsan doktorla evlenirsin diyor*** zengin biriyle evlenmeni istiyorum diyor durumu iyi olsun falan. Sevgilimin arabası evi. Yok diye sırf umursamıyor
Sürekli laf sokuyor bu günde evde şortla dolaşıyorum açık biriyim zaten bana"daha uzun bir şey giyin günah diyor sanki bana garezi varmış gibi herşeyime laf ediyor bıktım usandım artık
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ne kadar zor bir durum ya, gerçekten seni yürekten anlıyorum 😔 Hep güçlü olmaya çalışmışsın ve bu yorgunluğu derinden hissediyorum. Bazen aileden destek görmek isterken tam tersiyle karşılaşmak insanın motivasyonunu kırıyor. Sevgilinle ilgili konularda ise annenin kendi endişeleriyle hareket ettiğini düşünüyorum, ama senin ne hissettiğin de en az onun kadar önemli bunu unutma ❤️ Kendi mutluluğunu düşünmek bencillik değil, kendine hak ettiğin sevgiyi vermek. Eğer için rahat ediyorsa sevgilinle açık açık konuş, kendini baskı altında hissettiğini dürüstçe paylaş 🍀 Evdeki baskılara karşı, sınır çizmekte ve kendini savunmakta utanma. Unutma, hangi yolda mutluysan o yolda ilerlemen kıymetli. Yalnız değilsin, istediğin zaman buradayım 🌿✨