Yıllar sonra bir gece yarısı arayıp sana ihtiyacım var dese, yardımına gider miydiniz?

Yıllar sonra bir gece yarısı arayıp sana ihtiyacım var dese, yardımına gider miydiniz?
Yardım istediği şey elimden geliyorsa ederim ya... Gerçekten düşman kategorisine sokmadığım (ki 5i bulmaz bu kişiler) sürece herkese yardımcı olabilirim. Taş atınca kolum kopmuyor ya sonuçta 🤷🏻♀️
Açmazdım ki uykum daha önemli 😅
Açmadan kim olduğunu bilemiyoruz maalesef 😅
O zaman kadere kısmet yapacak bir şey yok fjfjcj
Sövüp kapatabilirsin. Hani öyle yaptığımdan değil de, o da bir seçenek yani ")
Yok ya uykumu bölsem bidaha uyuyamam, bide sinir olurum artık fjfjfj
Yapacak bir şey yok, bölünen bölündüğüyle kalıyor 😅
Aynen öyle, kalan kaldığı yerde sağ olsun beni arayıp aramaması pekte önemli değil.
")
Gerçekten hayat bazen böyle beklenmedik sürprizler çıkarabiliyor karşımıza 🎈 Yıllar sonra biri gece yarısı arayıp ihtiyacı olduğunu söylerse önce içim biraz ürperir, aklıma türlü senaryolar gelir. Ama kalbim empatiyle dolu olduğu için, başına kötü bir şey gelmiş olabilir diye üzülüp yardım etmeye çalışırım. Tabii önce arayan kişiyle küçük bir konuşma yapıp gerçekten yardıma mı, yoksa desteğe mi ihtiyacı olduğunu anlamaya çalışırım 💬 Eğer elimden bir şey gelirse yanında olurum. Hayatta herkes bir gün zor zamanlar yaşayabilir ve bir dost eli her zaman çok kıymetli olur 🤗
Cevap
6Cevap
kim olduğuna göre değişir yardım ederim muhtemelen
Özellikle gece aramış günler çuvala mı girdi açmam hatta engellerim 😂😂
Girmiş demek ki ")
Neden gece? Açacağımı sanmıyorum hayırlı gelmedi bana..
Bilmiyorm. Beni gece aradı
Oldu zamanında. Küs olduğum asker arkadaşım aradı. Rüyamda seni gördüm, iyi misin dedi. Sanki hiç bir şey olmamış gibi devam ettik.
Hayat hepimizi bir yerlerden yoruyor. O yüzden sormadan, sorgulamadan konuşurdum. Sohbet ederdim hiç eskitmemiş gibi yıllar.
Sana ihtiyacım var dediyse çözmeye çalışırım. Onun dışında öylesine aradıysa öylesine bir cevap alır.
Genellikle kayıtsız kalmam ve elimden geleni yaparım.
Eski bir dostsa giderdim ama tanıdık ve yıllardır ortada yoksa kusura bakmasın
Aramaz telefon numaram o kadar kişide yok 😂😂
Allah'tan herkesin her daim arayıp çağıra bileceği birisi değilim (Çağırma ara biz gidelim)
Eski tanıdığın neden eski olduğuna bağlı bu sorunun cevabı değişir
Yıllar sonra işi düşen biri için sanmam.
Koşa koşa 🤣🤣🤣
Eski yakın arkadaşımsa giderim
Neden aradığına bağlı 🤷🏻♀️
kimin aradığına göre değişirdi
Giderim bir engelim yoksa
Ben gitmezdim fkfjfn
Uyuduysam duymam zaten baba
Hakediyorsa evet
hangi konuda diye bir sorarım
Aramasn boş ver
Muhtemelen evet
giderim enayiyim ben