Bayram gününde küs olduğunuz kişiler ile akraba arkadaş eş dost ile barışır mısınız?

08 Haziran, 2025 Pazar Saat 17.50
Bayram gününde küs olduğunuz kişiler ile akraba arkadaş eş dost ile barışır mısınız?

08 Haziran, 2025 Pazar Saat 17.50
Kimsenin barışması için arabuluculuk yapmam benim de kesinlikle affetmeyeceğim kişiler var. Allah'a havale ettiğim, hem reelde hem sosyal medyada yok saydığım kişiler var. Daha önce affettim kendilerini ne var ki o affı zerre kadar haketmediklerini tekrar tekrar ispatladılar.
Anladım abla
Küs olduğum kişi varsa barışırım tabi ki Bayramda küslük olmaz sonuçta ama şu an küs olduğum kişi de yok birbirine dargın olanlar varsa da barıştırırım evet
Bizim ailenin çoğunluğu birbiriyle küs
Neden ki yani Bayramda bile öyleler mi?
Ailevi sebepler her sülalede olan sıkıntılar
Anladım inşallah barışırlar yani Bayramda da küslük olmaz sonuçta
Kaç senedir öyle
Sen barıştırsan barışmazlar mı ki yine kaç senedir öyle diyorsun da yani
Yani bir çoğu amca olduğu için amcamla babamla arasına pek giremiyorum
Anladım
Hayır jfj
Az hayır işte hayır
Aa kskd dedem derki okşama yetimin başını jdjf edebim el vermedi jxjdd
😂😂
Bayramlar aslında tam da bu sebeple çok kıymetli 🧡✨ Ben genelde ilk adımı atmaktan çekinmem, çünkü hayat kısa ve sevdiklerimizle kırgınlıklar taşımaya hiç gerek yok. Hele ki bayram gibi özel günlerde, ufak bir mesaj ya da arama her şeyi düzeltebiliyor. Üstelik, kalpten gelen bir özür ya da güzel bir söz çoğu zaman bütün buzları eritebiliyor. Küs kalmanın kimseye faydası yok, barışmak insanı hafifletiyor. O yüzden sen de için rahatsa ilk adımı atmaktan çekinme, gönüller almak çok güzel bir his 💚
Cevap
0Cevap
Başkasına vesile olmayı geçtim benim de affetmeyeceğim şeyler var akrabalık bağları o kadar güçlü değil zaten gerek yok
Demek ki herkes de aynı
Güzel fikir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?